Donut Coklat

Donut Coklat

Bila balik kampung diet kemana-mana , adik-adik , kakak-kakak , mak-mak , opah , ipar duai semua meriah je masak-memasak ni , seronok sebab bila masak je makanan lincin , ramai makan tu yang buatkan seronok masak-masak di kampung.

Donut ni adik yang buat , lepas tu anak sedara merengek-rengek nak kan topping coklat pulak di atasnya .. saya yang kemalasan masak bila di kampung , terpaksa tolong buatkan coklat tersebut , dah buat donut coklat ..Apa lagi nafsu makan membuak ..ohhhh ..

Donut Coklat
Donut Coklat

Nak timbang , berapa pula berat naik selepas balik dari kampung ni ..

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

33 Comments

  1. Nampak sedap…pagi2 tngok donat rasa lapar plak…

  2. tak berani makan banyak-banyak donut. hehe

  3. kne qadho jogging balik ni bee … ala xper,sesekala melayan napsu makan… huahahaha ~

    i loikee donut coklatt ~

  4. bila balik kg memang susah nak diet kan..bila lah dapat wat kuih donut ni

  5. yum!yum!yum!
    hg tu bila blk kg ader jer yg nk buat…

  6. donat choc memang NYUMMMYYYY..i like..

  7. Wah..looks yummy lah PB. mesti sedap ni. Sya memang suka coklat 😀 PB, jom join GA ni.

  8. haha kelaut diet.samalah kita..tgh malam pun mkn lg..dah adik kutu nak belanja.hehe..

  9. saya sejak hilang 8kg sejak Jun tahun lalu..tak berani dah nak ambik donut ni..takut naik lagi berat badan

  10. Habislah. bertambah la lemak. kekeke. #racun. tapi donut tu look delicious mai satu.

  11. kalau camtu bila bee nak kurus?? ish..

  12. sedaap…mcm dunkin donut tak agaknya ? 😀

  13. Sedap donut coklat tu,macam saya selalu juga makan,tapi beli punya la

  14. ala..donut coklat memang menarik utk dimakan…mmg boleh tergoda ni 🙂

  15. pandai PB buat. Sy tak pandai buat donut tapi selalu buat muffin dan cup cake je dgn anak2 dara sy.

  16. Alahai sedapnya tengok donut ni..

    Biasalah tu.. Kalau balik kg, menu semuanya sedap2.. Ngeri nak timbang berat badan sendiri.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *