Donut Coklat

Donut Coklat

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bila balik kampung diet kemana-mana , adik-adik , kakak-kakak , mak-mak , opah , ipar duai semua meriah je masak-memasak ni , seronok sebab bila masak je makanan lincin , ramai makan tu yang buatkan seronok masak-masak di kampung.

Donut ni adik yang buat , lepas tu anak sedara merengek-rengek nak kan topping coklat pulak di atasnya .. saya yang kemalasan masak bila di kampung , terpaksa tolong buatkan coklat tersebut , dah buat donut coklat ..Apa lagi nafsu makan membuak ..ohhhh ..

Donut Coklat
Donut Coklat

Nak timbang , berapa pula berat naik selepas balik dari kampung ni ..

Comments

  1. ciksembang :

    suka donut oren

  2. Nampak sedap…pagi2 tngok donat rasa lapar plak…

  3. tak berani makan banyak-banyak donut. hehe

  4. kne qadho jogging balik ni bee … ala xper,sesekala melayan napsu makan… huahahaha ~

    i loikee donut coklatt ~

  5. alamak.. tak suka cekelat.. huhu…

  6. bila balik kg memang susah nak diet kan..bila lah dapat wat kuih donut ni

  7. wahh mcm dunkin donut le..

  8. WAH SEDAPNYA……PANDAI NYA PBEE…..HEHEHEHE

  9. donut coklat mmg bisa menghancurkan diet bee haha

  10. Sedapnya! Kalo filing choc pun sedap. Tetina teringat nk makan. Huuuu

  11. yum!yum!yum!
    hg tu bila blk kg ader jer yg nk buat…

  12. maya mustwany :

    donat choc memang NYUMMMYYYY..i like..

  13. ujian project diet…sikit2 boleh kot, nanti joging balik.

  14. Wah..looks yummy lah PB. mesti sedap ni. Sya memang suka coklat 😀 PB, jom join GA ni.

  15. puan kutu :

    haha kelaut diet.samalah kita..tgh malam pun mkn lg..dah adik kutu nak belanja.hehe..

  16. Zarul Umbrella :

    saya sejak hilang 8kg sejak Jun tahun lalu..tak berani dah nak ambik donut ni..takut naik lagi berat badan

  17. hbis diet ye..

  18. Habislah. bertambah la lemak. kekeke. #racun. tapi donut tu look delicious mai satu.

  19. Habisla diet camni PnBee…

  20. sedapnye..klau blik kg, msti berat akn naik slalunye..

  21. pehh..dah lama tak makan donkin donut nih..

  22. kalau camtu bila bee nak kurus?? ish..

  23. Kalau ada donut cokelat didepan mata saya tentu sudah lama selamat. 🙂

  24. sedaap…mcm dunkin donut tak agaknya ? 😀

  25. waH… sedap2.. lembut macam kat jCO tak donut ni? hehe

  26. My Blogs Note :

    Mcm dunkin donat la..

  27. wah nmpk sedapp!rindu nak makan donut big apple..hee

  28. Sedap donut coklat tu,macam saya selalu juga makan,tapi beli punya la

  29. ala..donut coklat memang menarik utk dimakan…mmg boleh tergoda ni 🙂

  30. SAYA 2 BULAN NAIK 3 KG..
    HEBAT DAK??HEHEH

  31. pandai PB buat. Sy tak pandai buat donut tapi selalu buat muffin dan cup cake je dgn anak2 dara sy.

  32. Alahai sedapnya tengok donut ni..

    Biasalah tu.. Kalau balik kg, menu semuanya sedap2.. Ngeri nak timbang berat badan sendiri.. 😀

  33. wahh.. lazatnyee

Speak Your Mind

*