Doakan Dia

Update ringkas je .. hari ni hari last untuk saya berjuang untuk mencapai iPhone4s tu , tapi hari ni saya tak dapat online seperti biasa , masa terluang saya di habiskan di Hospital menemani umi baby ariff yang tengah berjuang di wad ICU , sekali lagi saya akan ke hospital.

baby ariff
baby ariff

Semalam bukan main saya seronok menghadiri majlis mesyuarat agung penduduk setempat , saya tak tahu anak sedara saya tengah sakit tenat. Pagi ni dapat call dari kakak saya , dia kata anaknya tak respon , dia dah demam panas sehari , dah bawak pergi klinik , memandangkan anaknya tu suspek talesmia , dan masih belum menerima rawatan untuk talesmia , jadi demam panasnya menjadi semakin teruk.

ariff
ariff

Hari ni Arrif tak sedarkan diri , diam tak bergerak .. di cubit2 tak ada respon ..

sedih 🙁 Doakan Ariff sihat yek .. dia baru 5 bulan . huwaaa …. Anak sedara yang dah di anggap cam anak sendiri sebab dia boboi , dan saya tak de anak boboi ..hukss..

baby ariff terkini

Update : 24 : 02 : 2012

Baby ariff dah sedar , masih terima rawatan , Darah merah terlalu rendah , Kurang air dalam badan .. Alhamdulillah .. harap-harap baik lah dia secepat mungkin , tk mo duduk hospital lama-lama sedih ..

Al-fatihah untuk adik faris yang telah meninggal dunia 🙁

42 Comments

  1. hafizul 16 May 2012 Reply
  2. segalabenda 26 February 2012 Reply
  3. incik 25 February 2012 Reply
  4. tuan tanah 25 February 2012 Reply
    • incik 25 February 2012 Reply
  5. akuzle ayu 25 February 2012 Reply
  6. Nur_mw 24 February 2012 Reply
  7. puan kutu 24 February 2012 Reply
  8. maya mustwany 24 February 2012 Reply
  9. Denaihati 24 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 February 2012 Reply
  10. Mr.Sepet 24 February 2012 Reply
  11. Rina As 24 February 2012 Reply
  12. Ummi Hanie 24 February 2012 Reply
  13. bardboo 24 February 2012 Reply
  14. titan 23 February 2012 Reply
  15. muazfaris 23 February 2012 Reply
  16. bardboo 23 February 2012 Reply
  17. eiela 23 February 2012 Reply
  18. Norizwan 23 February 2012 Reply
  19. puanema 23 February 2012 Reply
  20. Yus 23 February 2012 Reply
  21. syu90 23 February 2012 Reply
  22. nza 23 February 2012 Reply
  23. azura 23 February 2012 Reply
  24. akubiomed 23 February 2012 Reply
  25. apaajanews 23 February 2012 Reply
  26. diana 23 February 2012 Reply
  27. kakyong 23 February 2012 Reply
  28. hafizal 23 February 2012 Reply
  29. kimmie 23 February 2012 Reply
  30. MamaYatie 23 February 2012 Reply
  31. zie fauzi 23 February 2012 Reply
  32. RinnAzrinah 23 February 2012 Reply
  33. yanmie 23 February 2012 Reply
  34. yanmie 23 February 2012 Reply
  35. nurmisnan 23 February 2012 Reply
  36. TopiJerami90 23 February 2012 Reply
  37. kakngah 23 February 2012 Reply
    • yanmie 23 February 2012 Reply
  38. ummiross 23 February 2012 Reply
  39. Mama HannahHakimHayfa 23 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.