baby ariff

Doakan Dia

Update ringkas je .. hari ni hari last untuk saya berjuang untuk mencapai iPhone4s tu , tapi hari ni saya tak dapat online seperti biasa , masa terluang saya di habiskan di Hospital menemani umi baby ariff yang tengah berjuang di wad ICU , sekali lagi saya akan ke hospital.

baby ariff
baby ariff

Semalam bukan main saya seronok menghadiri majlis mesyuarat agung penduduk setempat , saya tak tahu anak sedara saya tengah sakit tenat. Pagi ni dapat call dari kakak saya , dia kata anaknya tak respon , dia dah demam panas sehari , dah bawak pergi klinik , memandangkan anaknya tu suspek talesmia , dan masih belum menerima rawatan untuk talesmia , jadi demam panasnya menjadi semakin teruk.

ariff
ariff

Hari ni Arrif tak sedarkan diri , diam tak bergerak .. di cubit2 tak ada respon ..

sedih 🙁 Doakan Ariff sihat yek .. dia baru 5 bulan . huwaaa …. Anak sedara yang dah di anggap cam anak sendiri sebab dia boboi , dan saya tak de anak boboi ..hukss..

baby ariff terkini

Update : 24 : 02 : 2012

Baby ariff dah sedar , masih terima rawatan , Darah merah terlalu rendah , Kurang air dalam badan .. Alhamdulillah .. harap-harap baik lah dia secepat mungkin , tk mo duduk hospital lama-lama sedih ..

Al-fatihah untuk adik faris yang telah meninggal dunia 🙁

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

42 thoughts to “Doakan Dia”

  1. semoga boboboi ariff cepat sihat dan pulih..nanti leh main kejar-kejar..tengok orang dewasa sakit, rasa kesian..tapi kalau tengok budak sakit boleh sebak dada

  2. sedih baca entri nie sbb sekarang baby afi (anak adk en suami) pun ada masalah. Tak mengharap miracle, tapi sedih sgt..mmg dugaan utk Afi..

    Semoga kaka bee, bee dan keluarga tabah. Cepat sembuh ye Ariff..:)

  3. sedihnye bee … mudah2an bby ariff yg comel tu kembali sihat dan ceria …

    contest pun dah tamat kan bee … nis yg lmbt komen kat cni sbb bz jugak smlm …

    all the best

  4. Ya Allah, Kau lindungilah ariff,
    Kau berilah kekuatan dan ketabahan kpd keluarga ariff utk lalui ujian ini…Semoga Ariff segera sembuh dan sihat spt kanak2 yg lain..

    Sedih sgt cz skrg pn akak alami apa yg Bee alami……

  5. Allah bee.. kakyong mendoakan semoga arif kembali pulih…
    kuatkan diri dan berjuang yer nak..

    x per bee utk contest tu kami cuba cover…

    ni anak kakak bee kan… ??

  6. Bee, jangan risau pasal contest yer… zie cuba luangkan masa untuk tinggalkan komen kat sana… Yang penting adik Ariff ni… Doakan dia cepat2 sembuh… Amin….

  7. Bee pasal contest lupakan sejenak, insyaallah akak akan bantu mana yang terdaya, jangan risau akak ada untuk bantu bee, selesaikan dahulu tugasan lain, semoga ummi ariff tabah, mudahan jugak ada respon yang baik dari adik ariff, amin.

  8. Salam,

    Mudahan adik Ariff cepat sembuh, amin…
    hanya doa yang boleh dititipkan buat adik Ariff dan semoga kakak bee serta keluarga bee kuat dalam menghadapi ujian dari Allah S.W.T

  9. Sayu hati rasanya. Bee nanti bawakan air zam2.
    Suruh ibunya sapukan pada wajah dan umbun2
    ariff. selawatkan shifa dan alfatihah.. yakin diri
    dgn kuasa Allah.. insyaAllah bee sekurang2 dpt
    mengurangkan panas badanya..

  10. bee, kesianya Ariff, ummi doakan Ariff sedar kembali dan sembuh seperti biasa. Sabar ye bee dan keluarga, jangan putus asa berdoa padaNya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *