Discover U @ KLMU Apa yang menarik ? 10


Discover U @ KLMU – Kempen KLMU kembali lagi.Start your journey to a career. Discover U @ KLMU Jom la … apa tunggu lagi ?

Hehehe buat lawak pula puanbee ye , bukan lah nak cakap KLMU [Kuala Lumpur Metropolitan University ] akan membuat pembukaan untuk sesiapa yang berminat melanjutkan pelajaran korang di KLMU dan seterusnya menjadi pelajar yang belajar dari segi teknikal di KLMU , kemasukkan pelajar adalah pada mac dan jun 2012 .. tak caya ?

Jom tengok website KLMU dan baca sendiri semua info dan tawaran terbaru yang disediakan.
www.discoveru.com.my

KLMU - Fakulti art and design

Dah sampai ke website KLMU tu , sambil-sambil kan klik lah tab lain yang disediakan.

Cubalah sertai kuiz yang ada untuk ketahui personaliti dan seterusnya mengagak kursus apa yang sesuai dengan korang. Hadiah pun disediakan iPad2 tau , tak caya ? klik link biru di atas dan terus sertai kuiz yang disediakan.

Play the Life’s a Trip Game & Win Cool Prizes

Selain itu , KLMU sediakan satu game yang menawarkan pelbagai hadiah menarik antaranya iPhone4s , Samsung Galaxy [w] , iPod [nano] , Sony MP3 Player/Recoder. Peraduan ini akan berlangsung dari 1 mac- 3 jun 2012.

Kalau saya di beri pilihan saya akan pilih Fakulti Art And Design , suka sangat.

Terma dan syarat boleh tengok di link website yang tertera di atas.

Untuk terus sertai game tersebut boleh klik link ini : http://www.discoveru.com.my/game/

Selain dari game tersebut ada la dua tiga video yang korang boleh jadikan panduan untuk melihat fakulti apa yang korang minat , kalau saya suka tengok video di bawah ni , ada banyak lagi di KLMU website jangan lupa klik video yang di sediakan nanti ya.

RM1000 Scholarship

KLMU menyediakan RM1000 untuk setiap pendaftaran terawal untuk setiap pengambilan.
Untuk info lain.Korang boleh ke www.discoveru.com.my

Atau sms : KLMU DBG NAME STATE to 36600

Ok itu sahaja info yang puanbee boleh berikan selanjutnya korang pergi lah tengok sendiri website KLMU , cakap lebih-lebih tak kena juga , sebab kalau cakap banyak pun still guna perkataan “kalau” korang tentukan sendiri hala tuju korang selepas SPM tu kan.

Good luck kepada bakal mahasiswa dan mahasiswi Negara.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

About puanbee

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at puanbeedotcom@gmail.com , thank you :)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 thoughts on “Discover U @ KLMU Apa yang menarik ?