DinsBlog.com Sekadar Berkongsi

Salam .. ini adalah entri untuk penghargaan kepada penaja kontest hari raya yang telah pun tamat , cuma urusan untuk penerimaan hadiah masih ada beberapa yang masih tak selesai kan :)

Saya masih lagi menunggu semuanya selesai ..

blog PR3

blog PR3

Dinsblog.com

Mempunyai PR3
Alexa nya pula mempunyai kedudukan ke 9,209 dalam Malaysia ..

Kebanyakkan artikle dalam blog merangkumi tentang Promosi , Info dan Kewangan .. rajin-rajin lah singgah ke blog sahabat kita untuk terjah artikle beliau .. Nak PR tinggi ? kedudukan SEO lebih mantap ? eloklah rajin komen di blog PR tinggi ni .. bukan saya kata ye .. denaihati yang kata gitu .. tak caya ? Klik nama denaihati , terus cari artikle di bahagian SEO yang disediakan .. hehehe ..

Sebagai Penghargaan tak terhingga saya kongsikan 3 artikle yang bermanfaat disini .. korang terjah dan follow lah ye .. nanti kita boleh pujuk beliau jadi penaja lagi .. muahahaha (gelak jahat sikit ..)

  1. 10 Tip pengurusan wang untuk pelajar universiti
  2. 5 Strategi Licik Jimat Wang
  3. Siapakah org yang …

ok done! terima kasih tak terhingga di ucapkan kepada dins blog …

sekian
Boleh tak peserta yang menang , yang belum dapat hadiah dan yang dah terima hadiah inform pada saya semula ??? tertanya2 daku ni .. sebab ada hadiah bukan saya yang pos ye kawan-kawan … yang belum tu boleh lah kita uruskan secepat mungkin … :)

Comments

  1. terima kasih kenalkan blog ni. sangat bermanfaat. confirm akan follow, insyaAllah :)
    Amirez recently posted..Ooo…Bekas Tojin Rupanya…My Profile

  2. Bila pula hendak buat ulasan mengenai blog saya pula? Tidak sabar hendak membaca hasil tulisan Puan Bee :-)

  3. pernah gak masuk blog tu. Banyak benda yang boleh dibaca di blog tu. :)
    titan recently posted..Update Pertandingan 3 Artikel Berpengaruh Earncent.comMy Profile

  4. terima kasih pn bee…nanti kalau ada nak cari sponsor jgn lupakan saya… :)
    dinsblog recently posted..Dividen Amanah Saham 1Malaysia – 6.5sen seunitMy Profile

  5. saya menunggu bila lah puan bee nak buat review pasal blog saya nih, hehehe
    Juan recently posted..3D Stereogram | Jom CubaMy Profile

  6. Bagus la mama bee ni…boleh la review blog saya bile ada masa…
    Huzaifah recently posted..Bajet 2012 – Kenyataan CUEPACS Gaji Kakitangan Kerajaan Akan Naik, Gred 1-16 Dimansuh, Ditambah dan Bonus Lumayan Selepas Oktober 2011My Profile

  7. ct pun blum dpt hadiah lagi,alamat ct dah bagikan?. utk hadiah yg ct taja dah selamat sampai pada pemenang,dia dah sms ct, 2 hari selepas hadiah pbee sampai hari tu…so, tugas ct sebagai penaja dah selesai ye…
    ct N honey recently posted..Gambar Mizz Nina & Joe Flizzow di Guinness Malaysia Arthur’s Day 2011My Profile

    • ct punya alamat bee dh bagi kat mustafa tu , dia cakap dia masuk hutam sekarang so ct memang kena tunggu hehe .. yg tk dpt dikesan sorang dua je ..ct punya hadiah dah sampai kan ..lega uhhhh .. terima kasih ct

  8. Harap2 kain yang ummi pos dah sampai pada pemenangnya bee..
    ummiross recently posted..SOLEHAH DI TV ALHIJRAHMy Profile

  9. tak penah jenguk lagi blog ni
    mama pipie recently posted..Tamatlah riwayat si BLUEMy Profile

  10. Bila lah kak bee nak promote blog kite.. huhu.. T_T
    Fakarepain recently posted..JANGAN BERLAGAK ANDA TAHU SEMUA, KALAU NAMA ANDA BUKAN…My Profile

  11. wow mmg kena terjah lagi blog yang bermaklumat sebegini hihihi..:)
    W.R recently posted..Terbukti Khairul Fahmi bercinta dengan Dahlia TeckMy Profile

  12. afiq aiman :

    wow. iangat tadi puanbee buka untuk promote blog hehe.
    afiq aiman recently posted..Adakah Anda Perlu Belajar Tinggi Untuk Berjaya Dalam Dunia InternetMy Profile

  13. kutu tk terima lg nie bee.macam mana mau berwangi-wangian dengan one drop perfium?haha..
    puan kutu recently posted..Contest : Kisah Dongeng Tengku Puteri & Puan KutuMy Profile

  14. MT pon lom dapat lagi :)
    m@m@ t0meLL recently posted.."STRESS" Lucky DrawMy Profile

  15. hehe.. blog PR3 memang kena akan jadi tempat tumpuan orang ramai.. :)
    CMRatu recently posted..Slow Shutter + Black and WhiteMy Profile

  16. tertunggu-tunggu gak..bila nak sampai hadiah nie…hehehehe
    hafizal recently posted..Apa Kena Mengena Antara Facebook & CIMB…???My Profile

  17. SY LUM DAPAT LAGI HADIAHNYA..PBEE
    hafizal recently posted..Penjawat Awam Naik Gaji Lagi…????My Profile

  18. wah,blog mantap nie :)
    baru tau….hehe
    azrijohan recently posted..Upload gambar di twitter menggunakan SMSMy Profile

  19. salam bee… tak sempat kak liza nak join contest lately. agak bz..
    Liza @ Adzriel AB recently posted..Tegas tapi pastikan hati anak-anak melekatMy Profile

    • wasalam .. tk pe kak liza… kontest dah tamat kak..cuma hadiah tu je belum selesai ..sy pun dah kurang join contest ..tk sempat kekdahnya

Trackbacks

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: