DinsBlog.com Sekadar Berkongsi

24/09/2011 | By puanbee | Filed in: Nukilan.

Salam .. ini adalah entri untuk penghargaan kepada penaja kontest hari raya yang telah pun tamat , cuma urusan untuk penerimaan hadiah masih ada beberapa yang masih tak selesai kan :)

Saya masih lagi menunggu semuanya selesai ..

blog PR3

blog PR3

Dinsblog.com

Mempunyai PR3
Alexa nya pula mempunyai kedudukan ke 9,209 dalam Malaysia ..

Kebanyakkan artikle dalam blog merangkumi tentang Promosi , Info dan Kewangan .. rajin-rajin lah singgah ke blog sahabat kita untuk terjah artikle beliau .. Nak PR tinggi ? kedudukan SEO lebih mantap ? eloklah rajin komen di blog PR tinggi ni .. bukan saya kata ye .. denaihati yang kata gitu .. tak caya ? Klik nama denaihati , terus cari artikle di bahagian SEO yang disediakan .. hehehe ..

Sebagai Penghargaan tak terhingga saya kongsikan 3 artikle yang bermanfaat disini .. korang terjah dan follow lah ye .. nanti kita boleh pujuk beliau jadi penaja lagi .. muahahaha (gelak jahat sikit ..)

  1. 10 Tip pengurusan wang untuk pelajar universiti
  2. 5 Strategi Licik Jimat Wang
  3. Siapakah org yang …

ok done! terima kasih tak terhingga di ucapkan kepada dins blog …

sekian
Boleh tak peserta yang menang , yang belum dapat hadiah dan yang dah terima hadiah inform pada saya semula ??? tertanya2 daku ni .. sebab ada hadiah bukan saya yang pos ye kawan-kawan … yang belum tu boleh lah kita uruskan secepat mungkin … :)

Related Post


Tags: , ,

53 comments on “DinsBlog.com Sekadar Berkongsi

  1. Amirez says:

    terima kasih kenalkan blog ni. sangat bermanfaat. confirm akan follow, insyaAllah :)

  2. akubiomed says:

    Bila pula hendak buat ulasan mengenai blog saya pula? Tidak sabar hendak membaca hasil tulisan Puan Bee :-)

  3. titan says:

    pernah gak masuk blog tu. Banyak benda yang boleh dibaca di blog tu. :)

  4. dinsblog says:

    terima kasih pn bee…nanti kalau ada nak cari sponsor jgn lupakan saya… :)

  5. Juan says:

    saya menunggu bila lah puan bee nak buat review pasal blog saya nih, hehehe

  6. Huzaifah says:

    Bagus la mama bee ni…boleh la review blog saya bile ada masa…

  7. ct N honey says:

    ct pun blum dpt hadiah lagi,alamat ct dah bagikan?. utk hadiah yg ct taja dah selamat sampai pada pemenang,dia dah sms ct, 2 hari selepas hadiah pbee sampai hari tu…so, tugas ct sebagai penaja dah selesai ye…

    • puanbee says:

      ct punya alamat bee dh bagi kat mustafa tu , dia cakap dia masuk hutam sekarang so ct memang kena tunggu hehe .. yg tk dpt dikesan sorang dua je ..ct punya hadiah dah sampai kan ..lega uhhhh .. terima kasih ct

  8. ummiross says:

    Harap2 kain yang ummi pos dah sampai pada pemenangnya bee..

  9. mama pipie says:

    tak penah jenguk lagi blog ni

  10. Fakarepain says:

    Bila lah kak bee nak promote blog kite.. huhu.. T_T

  11. W.R says:

    wow mmg kena terjah lagi blog yang bermaklumat sebegini hihihi..:)

  12. afiq aiman says:

    wow. iangat tadi puanbee buka untuk promote blog hehe.

  13. puan kutu says:

    kutu tk terima lg nie bee.macam mana mau berwangi-wangian dengan one drop perfium?haha..

  14. m@m@ t0meLL says:

    MT pon lom dapat lagi :)

  15. CMRatu says:

    hehe.. blog PR3 memang kena akan jadi tempat tumpuan orang ramai.. :)

  16. hafizal says:

    tertunggu-tunggu gak..bila nak sampai hadiah nie…hehehehe

  17. hafizal says:

    SY LUM DAPAT LAGI HADIAHNYA..PBEE

  18. azrijohan says:

    wah,blog mantap nie :)
    baru tau….hehe

  19. salam bee… tak sempat kak liza nak join contest lately. agak bz..

    • puanbee says:

      wasalam .. tk pe kak liza… kontest dah tamat kak..cuma hadiah tu je belum selesai ..sy pun dah kurang join contest ..tk sempat kekdahnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *