Sep
2011

DinsBlog.com Sekadar Berkongsi

Salam .. ini adalah entri untuk penghargaan kepada penaja kontest hari raya yang telah pun tamat , cuma urusan untuk penerimaan hadiah masih ada beberapa yang masih tak selesai kan :)

Saya masih lagi menunggu semuanya selesai ..

blog PR3

blog PR3

Dinsblog.com

Mempunyai PR3
Alexa nya pula mempunyai kedudukan ke 9,209 dalam Malaysia ..

Kebanyakkan artikle dalam blog merangkumi tentang Promosi , Info dan Kewangan .. rajin-rajin lah singgah ke blog sahabat kita untuk terjah artikle beliau .. Nak PR tinggi ? kedudukan SEO lebih mantap ? eloklah rajin komen di blog PR tinggi ni .. bukan saya kata ye .. denaihati yang kata gitu .. tak caya ? Klik nama denaihati , terus cari artikle di bahagian SEO yang disediakan .. hehehe ..

Sebagai Penghargaan tak terhingga saya kongsikan 3 artikle yang bermanfaat disini .. korang terjah dan follow lah ye .. nanti kita boleh pujuk beliau jadi penaja lagi .. muahahaha (gelak jahat sikit ..)

  1. 10 Tip pengurusan wang untuk pelajar universiti
  2. 5 Strategi Licik Jimat Wang
  3. Siapakah org yang …

ok done! terima kasih tak terhingga di ucapkan kepada dins blog …

sekian
Boleh tak peserta yang menang , yang belum dapat hadiah dan yang dah terima hadiah inform pada saya semula ??? tertanya2 daku ni .. sebab ada hadiah bukan saya yang pos ye kawan-kawan … yang belum tu boleh lah kita uruskan secepat mungkin … :)

53 thoughts on “DinsBlog.com Sekadar Berkongsi

    • ct punya alamat bee dh bagi kat mustafa tu , dia cakap dia masuk hutam sekarang so ct memang kena tunggu hehe .. yg tk dpt dikesan sorang dua je ..ct punya hadiah dah sampai kan ..lega uhhhh .. terima kasih ct

    • wasalam .. tk pe kak liza… kontest dah tamat kak..cuma hadiah tu je belum selesai ..sy pun dah kurang join contest ..tk sempat kekdahnya

  1. Pingback: Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai – Ogos | PuanbeeDOTcom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge