DinsBlog.com Sekadar Berkongsi

Salam .. ini adalah entri untuk penghargaan kepada penaja kontest hari raya yang telah pun tamat , cuma urusan untuk penerimaan hadiah masih ada beberapa yang masih tak selesai kan :)

Saya masih lagi menunggu semuanya selesai ..

blog PR3

blog PR3

Dinsblog.com

Mempunyai PR3
Alexa nya pula mempunyai kedudukan ke 9,209 dalam Malaysia ..

Kebanyakkan artikle dalam blog merangkumi tentang Promosi , Info dan Kewangan .. rajin-rajin lah singgah ke blog sahabat kita untuk terjah artikle beliau .. Nak PR tinggi ? kedudukan SEO lebih mantap ? eloklah rajin komen di blog PR tinggi ni .. bukan saya kata ye .. denaihati yang kata gitu .. tak caya ? Klik nama denaihati , terus cari artikle di bahagian SEO yang disediakan .. hehehe ..

Sebagai Penghargaan tak terhingga saya kongsikan 3 artikle yang bermanfaat disini .. korang terjah dan follow lah ye .. nanti kita boleh pujuk beliau jadi penaja lagi .. muahahaha (gelak jahat sikit ..)

  1. 10 Tip pengurusan wang untuk pelajar universiti
  2. 5 Strategi Licik Jimat Wang
  3. Siapakah org yang …

ok done! terima kasih tak terhingga di ucapkan kepada dins blog …

sekian
Boleh tak peserta yang menang , yang belum dapat hadiah dan yang dah terima hadiah inform pada saya semula ??? tertanya2 daku ni .. sebab ada hadiah bukan saya yang pos ye kawan-kawan … yang belum tu boleh lah kita uruskan secepat mungkin … :)

(Visited 2 times, 1 visits today)

53 thoughts on “DinsBlog.com Sekadar Berkongsi

            1. puanbee Post author

              tak de apa lah lawak je .. huhu kalau nk ikutkan ramai nk saya review blog deme , tp tk boleh lah gitu mesti ada sesuatu untuk di buat ganjaran pd reader , mesti adil hekhek… saya fikir .. mungkin boleh review blog tukang komen terhngat ke nanti ..cuba lah jd tukang komen terhngat :)

            1. puanbee Post author

              masaalah theme ni memang mcm2 maklum ler belajar tk habis bab ni ..sebab itu juga theme saya balik2 yang itu je .. tukar warna je pun hehe

  1. ct N honey

    ct pun blum dpt hadiah lagi,alamat ct dah bagikan?. utk hadiah yg ct taja dah selamat sampai pada pemenang,dia dah sms ct, 2 hari selepas hadiah pbee sampai hari tu…so, tugas ct sebagai penaja dah selesai ye…

    1. puanbee Post author

      ct punya alamat bee dh bagi kat mustafa tu , dia cakap dia masuk hutam sekarang so ct memang kena tunggu hehe .. yg tk dpt dikesan sorang dua je ..ct punya hadiah dah sampai kan ..lega uhhhh .. terima kasih ct

    1. puanbee Post author

      hohoh tunggu giliran .. akk nk menaip tu payah nk publish kat sini ok je .. hang nak gak taip je emailkan kat akak hehehe

    1. puanbee Post author

      haha banyak janji tertunggak nih :) tk mo cr aktiviti lain selagi semunya tk selesai ..review blog pun ada yg tk buat lagi ..

      1. puanbee Post author

        oh injection vit c ye .. saya malas lah nk pergi mintak byk2 kali kat penaja tu .. saya ganti dengan hadiah lain boleh tak mama tomel ? pening ramai penaja buat diam ni ..

    1. puanbee Post author

      haha yang ni memang dah tau ..puan kutu dan hafizal memang dr org yg sama ..sampai hujung bulan ni je ..kalau tk de kabar berita saya ganti dengan perfume lain. AVON punya k tak ?

    1. puanbee Post author

      wasalam .. tk pe kak liza… kontest dah tamat kak..cuma hadiah tu je belum selesai ..sy pun dah kurang join contest ..tk sempat kekdahnya

  2. Pingback: Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai – Ogos | PuanbeeDOTcom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>