Dinner

Share

Seronoknya orang tu pergi meraikan majlis makan malam anjuran opis dia .. Dah lah tak boleh bawak anak bini , siap email gambar sepantas kilat tuuuu ..jeles….jeles …

Tahun ni kay pakai tema hawaii .. Tahun lepas pirate … Tahun depan ikan duyung ke ? (jangan marah banggg gurau )

Ac Mizal dan abang

Eidt guna instagram

Letak 2 gambar .. Satu tu telah di edit guna instagram … Oh memang jatuh cinta kat instagram ….

Tulis pakai iPhone4s … Bestnya boleh baring2 update blog cenggini …

P/S : Denaihati nk buat majlis sepetang 2.0 nanti boleh tiru idea diorang ni .. Berpakaian ikut tema …

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

23 Comments:

  1. cayalah smbil aring boleh update blog.kutu sambil meniarap jer boleh.haha..

  2. bestnya update blog sambil2 baring2..kak sya je yg tk selesa nk baring2…sabar2..3 bulan je lagi..hik3

  3. idea yg menarik tu, hadiah pun nak kena tambah pakaian terbaik juga…he he

  4. he3..mmg best kalau guna mobile blogging nih…tetapi lebih puas guna laptop/pc

  5. Ibu Mifzal Arsyad

    alahai..x best la kan kalu x leh bawak anak bini..anual dinner ke?

    hehe..pas ni sure byk entry bee guna iphone 4s..mmg syok..leh baring2 atas katil sambil update..salah satu kelebihan guna smartphone..hehe

  6. ac mizal ke tu?

    alah bee, nis lagi laaa… cik abe pegi jenjalan ke jepun tak bawak kite… huk3x… nk majuk ahhh

  7. yg sebelah tu macam ac mizal..

  8. Bestnya boleh update blog pakai iphone 4S. Jeles ni… Rasa macam nak sambar satu je. Tp takpe la. Setia pada blackberry ni dulu. Hehe

  9. kalau tema ikan duyung
    tak dapat la nak digambarkan..
    heherhehe

  10. software android yg plg bagus utk update blog ape ye..
    byk sgt

  11. Waahhh memang best update blog dengan berbagai posisi. Hahahaha. Menarik2..

  12. wahhhh!!!! syiok sekali….
    tapi, update blog sambil baring lagi best kot 🙂

  13. amboi.bergambar dgn ac mizal.
    guna instagram,guna iphone4s..huhu.seronok

  14. Wah hubby bergambar dengan Datuk AC Mizal. Bukan main lagi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *