Dimana nak beli barangan dapur bawah RM100

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ya .. review lagi .. Dimana nak beli barangan dapur bawah RM100 ? zaman sekarang ni kena pandai pilih dan ambil peluang , jimat untuk masa depan keluarga gitu. Jadi nak beli barangan dapur tak perlu lah mahal bebenor kata orang perak ye dak ? Kadang-kadang produk sama je , harga tu je lain-lain. Masa ni la kita sebagai pengguna kena bijak.

Jadi marilah kita tengok beberapa pilihan barangan bawah RM100 di LAZADA ni. Bukan harga tu rendah sebab apa , sebab ada diskaun dari 10% – 30% tau . Jadi kita bukan lah pilih barangan tak berkualiti yang tidak di iktiraf tu. No no no .. barangan elektrik yang nak guna hari-hari mesti beli yang original okay.

LAZADA LINK 

lazada

Senang nak tengok barangan apa yang di beri diskaun contoh kalau acik-acik , kakak-kakak nak beli periuk nasi.Pergi je bahagian kiri webite Lazada tu.

Klik rice cookers , steamers & other cookers. Kemudian pergi bahagian price , klik harga berapa yang di tetapkan , contoh saya tetapkan harga RM5 – RM100. Jadi .. pilihan barangan bawah RM100 akan terpapar .. pilih je mana bekenan. Senang kan ?

lazada 2

BELI STEAMERS  DISINI 

Kemudian , cik kak cuma perlu pilih barangan apa yang cik kak nak . Klik gambar , akan tepapar seperti dalam gambar di atas. Sebelum klik buy now , cik kak tengok la dulu sama ada barang tu ada ke tidak. Nampak tak ? tulisan warna hijau In Stock tu ? maksudnya ada la tu .. then boleh lah klik buy now.

lazada 3

BELI TRADITIONAL RICE COOKERS DISINI

klik buy now jugak ah .. syoknya .. ini barangan idaman saya. Lama tak ganti periuk nasi tu .. hahaha

lazada 4

BELI WAFFLE MAKER DISINI

Klik buy now gak .. teringin benda alah ni .. nanti la shoping  kali ke ………………… sampai tak ingat berapa kali saya shopping dah.

Ada yang tanya dan cakap pada saya di facebook , susah nak beli online ni , bayar cam mana ? ok ke ?

Jawapan saya senang je cik cik akak .. bila dah klik buy now tu .. klik pula proceed to checkout , kemudian akan nampak ruangan untuk isi maklumat , jika pernah ada akaun klik sini ( I already have an account ), jika belum pernah beli dengan Lazada , sila klik sini ( Continue without password ) dan masukkan email korang .. kemudian ikut step yang di inginkan.

Masuk kan semua detail dan paling penting no telefon dan alamat yang betul. Pembayaran boleh di lakukan apabila barang dah sampai depan rumah nanti. Tak ada masaalah.

Duk dalam pantang pun boleh shopping ni.. ngee ~ semua di hujung jari okey …

lazada

Hasil rembatan saya .. ada 2 barang tu .. kecik je la …. nak hadiahkan kat anak yang sulung. 🙂

Jom shopping di lazada…

Comments

  1. resep kuliner :

    sangat bagus- bagus sekali barang- barang dapurnya…

  2. Di Indonesia toko online lazada sudah launching juga. nampaknya murah semua ya produk2 yang di jual di lazada …

  3. kalau mama saya tahu ni mesti rambang mata dia..hehe

  4. Waffle maker tu macam murah je. Ibu saya beli dgn kawan dia sipi-sipi lagi nak RM100..

    Berbaloi jugak Lazada ni.

  5. bagus-bagus barangnya, sekarang belanja tinggal klik pilih transfer, tinggal tunggu barang

  6. wow terbaiklah puan bee. ni yg rasa nak beli kat sini nih

  7. Memang dok layan gak beli barang kat sini ….barang original dengan diskaun ….

  8. Nantilah nak try lazada pulok… Dah usha2

  9. boleh shopping lepas ni 🙂

  10. 1st time beli di lazada ni.. dah bayar ipay baru baca blog puan bee ni.. owh.. bayar bila barag dah sampai erk?? tapi dah bayar dulu.. klik payment. sedang tggu barang sampai ni.. xsabor2 dah ni.. selesai shoping hari isnin 4/11.. selasa cuti awal muharam .. hari ni rabu tggu je la.. kalau2 sampai.. alhamdulillah… kalo tak tu esok lah tu.. jauh kannnn.. ke kamunting, perak ni..

  11. promosi terbaiklah ni, selamat bershopping semua.

  12. Zaman skrang dah makin ramai org shopping kat internet je. Senang. Xyah pening2 kepala buang masa travel ke kedai nak pilih2.

  13. 2 kali beli barangan secara online di Lazada ini.

  14. Beberapa kali juga membeli di Lazada ni. Bolehlah. Paling suka bila ada COD. Tak payah susah-susah, tunggu aje barang sampai dan bayar. Habis cerita.

  15. macam menarik je..murah pun murah

Speak Your Mind

*