official Blogger @ agromart

Di Majlis Perasmian Karnival Industri Asas Tani Sebagai Official Blogger

Di jemput sebagai Official Blogger bersama-sama dengan media lain seperti TV3 , TV1 , TV AL-Hijrah , TV9 , dan banyak lagi media , saya tak sempat interview semua orang TV ..cehwaahhh .. untuk membuat liputan Majlis Perasminan Karnival Industri Asas Tani sempena Majlis Perasmian My Agro Hypermart 2012 D i tingkat Park Bawah , Dewan Pameran Di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS).

official Blogger @ agromart

Masih sempat lagi jika mreka yang tinggal di kawasan berhampiran jika ingin ke karnival tersebut , mengikut atucara majlis , ada lagi beberapa program.

8:00 Malam : Karaoke peringkat akhir “My Agro Idol”
9.30 Malam : Penyampaia Hadiah & Cabutan Bertuah
10.00 : Tamat

Disamping itu dapat juga membeli pelbagai barangan runcit dan produk IKS , yang ternyata lebih murah dan segar dari biasa 🙂

Turut di jemput @kujie @ Anarmnet @denahati .. heheh .. kak kujie ada disana semasa cabutan bertuah di adakan saya telah wakilkan beliau .. moga kita bertuah yekkkk kak kujie..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

42 thoughts to “Di Majlis Perasmian Karnival Industri Asas Tani Sebagai Official Blogger”

  1. kak jie dah balik ni… dapat cabutan hadiah saguhati je bernilai rm 30 dgn barang2 dr produk iks

    p/s – maaflah sebab kalau event ramai2 tu, kak jie kurang fokus, lain kali kena dok sebelah kiri..hehe

    1. hehe okeyh kakjie , len kali kena duk sebelah kiri , ala lagipun suasana bising .. nanti kita jumpa lain ye ..

      ok lah tu dapat juga sguhati kan kakjie , sy teringin nak rasa kopok iks tu , lupa nak beli kelmarin , duyk ingat kesian anak2 je .. balik baru teringat

  2. suka dengan penglibatan blogger dalam pelbagai acara yg dianjurkan oleh pelbagai pihak kerana kehadiran blogger dipandang baik.
    kuasa internet kini mula menunjukkan belangnya… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *