Di Majlis Perasmian Karnival Industri Asas Tani Sebagai Official Blogger

Di Majlis Perasmian Karnival Industri Asas Tani Sebagai Official Blogger

Di jemput sebagai Official Blogger bersama-sama dengan media lain seperti TV3 , TV1 , TV AL-Hijrah , TV9 , dan banyak lagi media , saya tak sempat interview semua orang TV ..cehwaahhh .. untuk membuat liputan Majlis Perasminan Karnival Industri Asas Tani sempena Majlis Perasmian My Agro Hypermart 2012 D i tingkat Park Bawah , Dewan Pameran Di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS).

official Blogger @ agromart

Masih sempat lagi jika mreka yang tinggal di kawasan berhampiran jika ingin ke karnival tersebut , mengikut atucara majlis , ada lagi beberapa program.

8:00 Malam : Karaoke peringkat akhir “My Agro Idol”
9.30 Malam : Penyampaia Hadiah & Cabutan Bertuah
10.00 : Tamat

Disamping itu dapat juga membeli pelbagai barangan runcit dan produk IKS , yang ternyata lebih murah dan segar dari biasa 🙂

Turut di jemput @kujie @ Anarmnet @denahati .. heheh .. kak kujie ada disana semasa cabutan bertuah di adakan saya telah wakilkan beliau .. moga kita bertuah yekkkk kak kujie..

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

42 Comments

  1. wah tahun 2012 merupakan tahun cemerlang gemilang dan terbilang buat bee ye…alhamdulillah, tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahukan.

  2. Tahniah buat Puan Bee dan Kak Kujie.. Memang satu pengiktirafan untuk blogger.

  3. wahhh best tuh..jumpa abg ben x?

  4. bee tahniah! akak tumpang gembira.. 🙂

  5. Sempat jugak singgah petang semalam,.. kejap je 🙂

    1. Author

      oh pergi ek ? sy pergi jam 10 am sampai 2 ptg gitu dah balik ..

  6. wah puan bee makin terkenal 😛

    1. Author

      biasa jerk ayu 🙂 nak kata pemes org lain lg banyak bawak camera besar2


  7. waahh..siap ada tag lagi.. tahniah bee.. best kan hadiah utk lucky draw tu..

  8. WOWOWOWO…
    Kene amek otogerap lagih nie….ngeh2 ngeh2..:D

  9. kak jie dah balik ni… dapat cabutan hadiah saguhati je bernilai rm 30 dgn barang2 dr produk iks

    p/s – maaflah sebab kalau event ramai2 tu, kak jie kurang fokus, lain kali kena dok sebelah kiri..hehe

    1. Author

      hehe okeyh kakjie , len kali kena duk sebelah kiri , ala lagipun suasana bising .. nanti kita jumpa lain ye ..

      ok lah tu dapat juga sguhati kan kakjie , sy teringin nak rasa kopok iks tu , lupa nak beli kelmarin , duyk ingat kesian anak2 je .. balik baru teringat

  10. wah…dijemput sebagai officer blogger….tahniah puanbee. bila nak upload gambar-gambar menarik sekitar karnival tu?

    1. Author

      dah upload , tapi ada lagi 2-3 entri pasal karnival tu menyusul hikhik byk sgt gambar kena buat byk entri walopun sebenarnya dia nak 2 entri je

  11. suka dengan penglibatan blogger dalam pelbagai acara yg dianjurkan oleh pelbagai pihak kerana kehadiran blogger dipandang baik.
    kuasa internet kini mula menunjukkan belangnya… 🙂

    1. Author

      betul , saya sendiri rasa teruja di jemput ke majlis begini , barulah ada ertinya ilmu atau post yang disampaikan ..

  12. pheewittt .. best tu bee.. tahniah

  13. Wah dapat tag official blogger. Bagi saya ia satu pengiktirafan kepada blogger. Tanniah. 🙂

    1. Author

      terima kasih .. a;ah seronok juga di label sebagai official label ni

  14. waa dijemput sebagai official blogger, caya lah bee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *