Di Majlis Perasmian Karnival Industri Asas Tani Sebagai Official Blogger

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Di jemput sebagai Official Blogger bersama-sama dengan media lain seperti TV3 , TV1 , TV AL-Hijrah , TV9 , dan banyak lagi media , saya tak sempat interview semua orang TV ..cehwaahhh .. untuk membuat liputan Majlis Perasminan Karnival Industri Asas Tani sempena Majlis Perasmian My Agro Hypermart 2012 D i tingkat Park Bawah , Dewan Pameran Di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS).

official Blogger @ agromart

Masih sempat lagi jika mreka yang tinggal di kawasan berhampiran jika ingin ke karnival tersebut , mengikut atucara majlis , ada lagi beberapa program.

8:00 Malam : Karaoke peringkat akhir “My Agro Idol”
9.30 Malam : Penyampaia Hadiah & Cabutan Bertuah
10.00 : Tamat

Disamping itu dapat juga membeli pelbagai barangan runcit dan produk IKS , yang ternyata lebih murah dan segar dari biasa 🙂

Turut di jemput @kujie @ Anarmnet @denahati .. heheh .. kak kujie ada disana semasa cabutan bertuah di adakan saya telah wakilkan beliau .. moga kita bertuah yekkkk kak kujie..

Comments

  1. wah tahun 2012 merupakan tahun cemerlang gemilang dan terbilang buat bee ye…alhamdulillah, tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahukan.

  2. Tahniah buat Puan Bee dan Kak Kujie.. Memang satu pengiktirafan untuk blogger.

  3. maya_mustwany :

    wahhh best tuh..jumpa abg ben x?

  4. bee tahniah! akak tumpang gembira.. 🙂

  5. Sempat jugak singgah petang semalam,.. kejap je 🙂

  6. Budak Nakal :

    wah puan bee makin terkenal 😛

  7. makin pemes mung bee … ate, bawak ke anak2 semua skali ?

  8. wah pemes Puan Bee

  9. cikpuanhady :

    waahh..siap ada tag lagi.. tahniah bee.. best kan hadiah utk lucky draw tu..

  10. WOWOWOWO…
    Kene amek otogerap lagih nie….ngeh2 ngeh2..:D

  11. wah siap ada tag official blogger lagi.. cayalah bee

  12. wah, caya lah bee.. tahniah…

  13. wah tahniah akak..:)

  14. kak jie dah balik ni… dapat cabutan hadiah saguhati je bernilai rm 30 dgn barang2 dr produk iks

    p/s – maaflah sebab kalau event ramai2 tu, kak jie kurang fokus, lain kali kena dok sebelah kiri..hehe

    • hehe okeyh kakjie , len kali kena duk sebelah kiri , ala lagipun suasana bising .. nanti kita jumpa lain ye ..

      ok lah tu dapat juga sguhati kan kakjie , sy teringin nak rasa kopok iks tu , lupa nak beli kelmarin , duyk ingat kesian anak2 je .. balik baru teringat

  15. tahniah-tahniah…official blogger…petanda baik utk 2012, insyaAllah.

  16. wah…dijemput sebagai officer blogger….tahniah puanbee. bila nak upload gambar-gambar menarik sekitar karnival tu?

    • dah upload , tapi ada lagi 2-3 entri pasal karnival tu menyusul hikhik byk sgt gambar kena buat byk entri walopun sebenarnya dia nak 2 entri je

  17. wah cayalah bee..:)

  18. suka dengan penglibatan blogger dalam pelbagai acara yg dianjurkan oleh pelbagai pihak kerana kehadiran blogger dipandang baik.
    kuasa internet kini mula menunjukkan belangnya… 🙂

  19. ciksembang :

    pheewittt .. best tu bee.. tahniah

  20. Wah dapat tag official blogger. Bagi saya ia satu pengiktirafan kepada blogger. Tanniah. 🙂

  21. waa dijemput sebagai official blogger, caya lah bee..

Trackbacks

  1. […] minit sebelum majlis perasmian bermula, seorang lagi Official Blogger, Puan Bee pun sampai diiringi suami dan 3 anak daranya. Lawak sungguh… Puan Bee boleh sesat padahal […]

Speak Your Mind

*