Detox Tea Review : Slimming & Detox Tea By Medina Desire

Detox Tea Review : Slimming & Detox Tea By Medina Desire

Siapa yang mengambil kesempatan sambil berpuasa sambil diet ? Saya diet bukan untuk kurus tapi untuk kurang kan beberapa kilogram sebelum raya. Nanti raya makan pun tak jaga oiii , lepas habis raya macam – macam penyakit datang. Kali ni nak rekomen kan korang beli dan cuba teh ini. Slimming & Detox Tea by Medina Desire. Saya tak jual yek. Saya pun main kirim je dekat kawan geng diet. Kami ada group support untuk mak mak turunkan berat badan dan kembali cergas. Mak mak hebat di zaman mencabar ni kena jaga kesihatan badan sendiri. Kalau korang nak beli boleh beli dari Teatox.co – whatsapp : 019-3924256 , atau klik je like facebook di dalam entri ini. Ada banyak iklan. Harga sama sahaja Slimming & Detox Tea RM15 ada 15 uncang dalam dia.

 


Jika korang ada masaalah seperti sembelit , susah sangat nak memerut. Kadang kadang 2 minggu sekali. Kadang kadang asyik terkentut akibat banyak sangat gas dalam perut. Dah lah tu .. kentut bau busuk ya amat. Malu dengan abang di sebelah kan ? Banyak jerawat di belakang badan dan muka. Boleh lah cuba detox dengan tea ini. Apa teh yang saya tak cuba ? Teh Orang Kampung tu pun dah tak berkesan bagi saya. Memang masaalah perut ni. Semua di atas masaalah saya. 

Kadang kadang semasa puasa perut saya senak.Saya memang suka masuk angin dlm perut. Senak teruk. Minum air eno pun tak berkesan. Air halia air macam macam. Tak lega. Terpaksa lah tahan sakit. Tetapi selepas ada teh detox ni , senang .. Lepas makan , senak terus je lah rendam satu uncang. Minum bila air dah suam suam. Lepas minum senak tu serta merta hilang. Esoknya kita memerut dengan lancar. Legaaaaaa sangat . Ya ampun tak tahu nak cakap.

Saya beli sebab itu sahaja. Rupanya selepas 2 hari minum saya cuba lah search. Banyak info pasal Slimming & Detox Tea ini rupanya. Kenapa lah tak tahu awal awal. Sebenarnya teh ini di datangkan sekali dengan teh kaki cantiq tapi yang ini saya tak boleh cuba kerana masih menyusukan anak. Teh ini tak sesuai untuk ibu menyusu dan ibu mengandung.slimming detox tea

Kawan saya cuba dua dua .. Slimming & Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea. Dan mereka memberi feedback yang sangat positif , itu yang membuatkan saya nak cuba. Khasiat dan fungsi lain kena tanya seller lah ye. Saya tahu teh ni best ..sangat sangat .. Rekomen untuk semua.

Rasanya seperti teh hijau je .. tanpa gula. Saya dah biasa teh hijau jadi tak ada apa yang pelik dengan rasanya.

Detox Tea Review  BY PUANBEE.COM

Slimming & Detox Tea By Medina Desire

MACAM MANA NAK KURUS ? KIRA BMR , DCR , BMI , LOA ?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

22 Comments

  1. Kalau minum ni rasa memulas2 tak macam tak nyempat2 nak gi toilet. Takut tengah dalam jammed ke kan jenuh nak cari toilet.

  2. Produk semula jadi teh hijau menjadi pilihan ramai dalam membantu masalah kesihatan. Apabila lawas, usus juga berada dalam keadaan baik.

  3. Ok la tu asalkan bukan jenis yang cirit birit macam Clenx Tea tu. Perit yang amat. Yang paling best tentu la detoks yang tak menyakitkan perut.

  4. artikel yang sangat menarik semoga bisa memberikan banyak ide untuk yang ingin mengkonsumsi detox tea ini

  5. kalau untuk laki-laki boleh tidak minum Detox tea ini puanbee

  6. justru saya mau menambah berat badan ni, ada tidak produk untuk menambah berat badan ?????

  7. tak sabar nak mencuba ni …huhu ..mudah mudahan dgan tea ni impian tercapai ..wuuuuaaaa 🙁 da macam2 produk cuba …

  8. Saya pun jual sis 0175063735..mcmna nak promot kat blog sis ni.. ?

  9. tumpang tanya , apa bahan2 dalaam serbuk tu ye ? ada green tea jugak ke ?

  10. saya jual teatox tu. agent sah. kalau rasa nak repeat meh la beli kat saya 🙂 ig hanacovu ehehe ada no.phone kat sana

  11. baru cuba minum..tapi xkonsisten..mmg lawas perut…tapi buang cam biasa je…xde la kes cam kena cirit birit ke pe..hehe…

  12. Nak tanya, apa kesan lepas minum detox tea tu ya? Like diarea or something related to that? Sbb saya berminat nak minum tapi takut dengan kesan sampingan dia.

  13. Semoga mendapat berat yang dihajati. Part lawas tu memang setuju. Kalau lawas memang rasa lega sangat perut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *