Detox Tea Review : Slimming & Detox Tea By Medina Desire

Siapa yang mengambil kesempatan sambil berpuasa sambil diet ? Saya diet bukan untuk kurus tapi untuk kurang kan beberapa kilogram sebelum raya. Nanti raya makan pun tak jaga oiii , lepas habis raya macam – macam penyakit datang. Kali ni nak rekomen kan korang beli dan cuba teh ini. Slimming & Detox Tea by Medina Desire. Saya tak jual yek. Saya pun main kirim je dekat kawan geng diet. Kami ada group support untuk mak mak turunkan berat badan dan kembali cergas. Mak mak hebat di zaman mencabar ni kena jaga kesihatan badan sendiri. Kalau korang nak beli boleh beli dari Teatox.co – whatsapp : 019-3924256 , atau klik je like facebook di dalam entri ini. Ada banyak iklan. Harga sama sahaja Slimming & Detox Tea RM15 ada 15 uncang dalam dia.

 


Jika korang ada masaalah seperti sembelit , susah sangat nak memerut. Kadang kadang 2 minggu sekali. Kadang kadang asyik terkentut akibat banyak sangat gas dalam perut. Dah lah tu .. kentut bau busuk ya amat. Malu dengan abang di sebelah kan ? Banyak jerawat di belakang badan dan muka. Boleh lah cuba detox dengan tea ini. Apa teh yang saya tak cuba ? Teh Orang Kampung tu pun dah tak berkesan bagi saya. Memang masaalah perut ni. Semua di atas masaalah saya. 

Kadang kadang semasa puasa perut saya senak.Saya memang suka masuk angin dlm perut. Senak teruk. Minum air eno pun tak berkesan. Air halia air macam macam. Tak lega. Terpaksa lah tahan sakit. Tetapi selepas ada teh detox ni , senang .. Lepas makan , senak terus je lah rendam satu uncang. Minum bila air dah suam suam. Lepas minum senak tu serta merta hilang. Esoknya kita memerut dengan lancar. Legaaaaaa sangat . Ya ampun tak tahu nak cakap.

Saya beli sebab itu sahaja. Rupanya selepas 2 hari minum saya cuba lah search. Banyak info pasal Slimming & Detox Tea ini rupanya. Kenapa lah tak tahu awal awal. Sebenarnya teh ini di datangkan sekali dengan teh kaki cantiq tapi yang ini saya tak boleh cuba kerana masih menyusukan anak. Teh ini tak sesuai untuk ibu menyusu dan ibu mengandung.slimming detox tea

Kawan saya cuba dua dua .. Slimming & Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea. Dan mereka memberi feedback yang sangat positif , itu yang membuatkan saya nak cuba. Khasiat dan fungsi lain kena tanya seller lah ye. Saya tahu teh ni best ..sangat sangat .. Rekomen untuk semua.

Rasanya seperti teh hijau je .. tanpa gula. Saya dah biasa teh hijau jadi tak ada apa yang pelik dengan rasanya.

Detox Tea Review  BY PUANBEE.COM

Slimming & Detox Tea By Medina Desire

MACAM MANA NAK KURUS ? KIRA BMR , DCR , BMI , LOA ?

22 Comments

  1. Sue 19 December 2016 Reply
  2. Nurol Huda 18 December 2016 Reply
  3. Wan Syahida 18 December 2016 Reply
  4. semakankeputusan 14 December 2016 Reply
  5. peluang usaha 30 November 2016 Reply
  6. Ilham 29 November 2016 Reply
  7. Ahmad 29 November 2016 Reply
  8. syakira 25 November 2016 Reply
  9. Amin Hakim 22 November 2016 Reply
  10. Encik Ketam 18 November 2016 Reply
  11. Nana 10 November 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 14 November 2016 Reply
  12. sis mawar 7 August 2016 Reply
  13. hanacovu 5 August 2016 Reply
  14. cik tom 19 July 2016 Reply
  15. Lily Violet 5 July 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 13 July 2016 Reply
  16. akubiomed 17 June 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2016 Reply
  17. emalin mohd 17 June 2016 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.