Demam Boboboi Mesra – Yaya

Demam boboboi di mesra petronas pulak dah .. bukan anak-anak yang mintak sangat , tapi saya selaku mak nye pun geram , ni ayahnya beli untuk si laila kecik tu .. hari-hari pesan kat ayah “beli mainan doktor-doktor ” tapi dah ayah balik lewat mana nak cari mainan doktor-doktor nya. Lantas di gantikan dengan “Yaya” comel ni..

yaya di petronas

Nak beli semua watak boboboi , saja nak kumpul comel lah .. lagipun sokong watak kartun kita.. Jadual watak boboboi di keluarkan :

Oktober – November : Boboiboy Angin & Yaya
November – Disember : Boboiboy Tanah & Ying
Disember – Januari : Boboiboy Petir & Gopal

jadual watak boboboi keluar di mesra

Hai … sila lah terjah mesra berdekatan yaaa … Terbaik !

Harga 19.90 satu
Beli barang RM15 dapat diskaun sikit Jadi RM 16.90.

Search

Comments

  1. mmg comel..aiman tak minat sgt boboboi,dia lg suka upin ipin

  2. wuhuu… anak tokey tshirt boboboy pun belum mengumpul ank patung ni… hehehh…. mahal sgt ler. tp kalo tebus dgn MesraPoints okla kot
    Ummi Hanie recently posted..Pierre Andre sumber hidayah umat di ASK 2012My Profile

  3. owh..petronas jual boboi boy..shell jual lego ek..bagus2..nak beli nanti.
    hafizrahim recently posted..COTY2U 2012 : Kereta Sultan JohorMy Profile

  4. anak-anak sure suka benda macam ni
    donnyien recently posted..3 Blog Pilihan TerbaikMy Profile

  5. bukan saja kanak-kanak orang dewasa pun suka…
    Syarih recently posted..Laksa Yang Hebat.My Profile

  6. hehe..tak suka yaya ni. suka masak biskut pelik-pelikk..haha
    titan recently posted..Cadangan untuk Eizil.com jadi lebih kacak.My Profile

  7. Salam,

    Anak tau kat Petronas ada jual, tp since diorang dah tau, nak elak bawa diorang masuk dalam petronas hahhaa kejam tak????

    boboboi ke boboiboy hehee
    yanmie recently posted..Adam Dan Hawa Episode 44My Profile

  8. kalau barangan jenis patung ni tak suka…ada sebablah…
    kalau model-model kerete best gak buat koleksi…hehe
    yusri recently posted..Hidup Adalah Anugerah Dari AllahMy Profile

  9. hehe.. menjadi kegilaan sekarang ni.. wife pun minta nak beli.. tapi saya x mau.. :)
    CMRatu recently posted..Koleksi gambar B&WMy Profile

  10. Comelnya lah!
    Azie recently posted..Nasi Kuning Ayam Goreng Berempah AzieMy Profile

  11. Adik saya rajin mengumpul.
    akubiomed.com recently posted..Gambar ekslusif majlis akad nikah Broframestone bocorMy Profile

  12. Nak kena terjah stesen mesra lepas nie sebelum habis stok.
    hatiputera recently posted..U Mobile Nano Sim kad hanya RM10My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: