Demam Boboboi Mesra – Yaya

Demam boboboi di mesra petronas pulak dah .. bukan anak-anak yang mintak sangat , tapi saya selaku mak nye pun geram , ni ayahnya beli untuk si laila kecik tu .. hari-hari pesan kat ayah “beli mainan doktor-doktor ” tapi dah ayah balik lewat mana nak cari mainan doktor-doktor nya. Lantas di gantikan dengan “Yaya” comel ni..

yaya di petronas

Nak beli semua watak boboboi , saja nak kumpul comel lah .. lagipun sokong watak kartun kita.. Jadual watak boboboi di keluarkan :

Oktober – November : Boboiboy Angin & Yaya
November – Disember : Boboiboy Tanah & Ying
Disember – Januari : Boboiboy Petir & Gopal

jadual watak boboboi keluar di mesra

Hai … sila lah terjah mesra berdekatan yaaa … Terbaik !

Harga 19.90 satu
Beli barang RM15 dapat diskaun sikit Jadi RM 16.90.

About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. mmg comel..aiman tak minat sgt boboboi,dia lg suka upin ipin

  2. wuhuu… anak tokey tshirt boboboy pun belum mengumpul ank patung ni… hehehh…. mahal sgt ler. tp kalo tebus dgn MesraPoints okla kot

  3. owh boboi

  4. owh..petronas jual boboi boy..shell jual lego ek..bagus2..nak beli nanti.

  5. anak-anak sure suka benda macam ni

  6. bukan saja kanak-kanak orang dewasa pun suka…

  7. hehe..tak suka yaya ni. suka masak biskut pelik-pelikk..haha

  8. Salam,

    Anak tau kat Petronas ada jual, tp since diorang dah tau, nak elak bawa diorang masuk dalam petronas hahhaa kejam tak????

    boboboi ke boboiboy hehee

  9. kalau barangan jenis patung ni tak suka…ada sebablah…
    kalau model-model kerete best gak buat koleksi…hehe

  10. hehe.. menjadi kegilaan sekarang ni.. wife pun minta nak beli.. tapi saya x mau.. :)

  11. Comelnya lah!

  12. Adik saya rajin mengumpul.

  13. Nak kena terjah stesen mesra lepas nie sebelum habis stok.

Speak Your Mind

*