Debaran menanti majlis sepetang bersama blogger #SBB2013

Seronoknya bila mengenangkan detik-detik mengahdiri majlis sepetang bersama denaihati. Pulak terima sebuah iPhone4s sebagai hadiah untuk pertandingan gadget impian yang di anjurkan di blog denaihati. Bertambah manis dapat bejumpa ramai rakan blogger , walaupun saya malu-malu kucing. He he he .. seronoknya ….

Tak sabar menanti majlis sepetang bersama blogger 2013 ni pulak. Fuhh bukan selalu ada blogger buat event untuk blogger dan memberi manfaat kepada blogger sendiri. Cer tengok .. ada event lain yang sama macam ni kah ?

jumpa denaihati (9)Jadi moh laaa .. kita semua beramai-ramai daftar kan diri untuk hadiri majlis ni. (Sentiasa jenguk denaihati.com untuk info terkini yah .. ) Tetapi agenda majlis #SBB2013 ini nampaknya lebih meriah dari majlis tahun 2012 . Tujuan majlis ini anda boleh tengok di blog denaihati.com [LINK]

Nak berkenalan dengan semua blogger di bawah , sediakan kad yeeee ~

SENARAI NAMA PESERTA YANG AKAN HADIRKAN DIRI DI MAJLIS SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013

  1. Khairunnisa’ binti Mohd Aminullah (Nisakay.com)
  2. Muhamad Azman bin Ishak (Azmanishak.com / Aimedia.net.my)
  3. Shafie Bustan (Property Blogger)
  4. Zarul Husin (Zarulumbrella.com)
  5. Ahmad Nazuwan Amran (Beautifulnara.com)
  6. Yuyu Zulaikha (Kupukupukecik.blogspot.com)
  7. Sharidawati Shahrudin (Sharidawati.blogspot.com)
  8. Hatta Fikri (Suami Sharidawati)
  9. Hazman bin Fadzil (Hazmanfadzil.com)
  10. Nurmisnan (Kongsibersamanora.bl­ogspot.com)
  11. Mior Hafis Bin Mior Ahmad (Melastikbintang.com)
  12. Roshidayu Che Mat (Nasikerabubuahtan­jung.blogspot.com)
  13. Muhamad Faizal Bin Anuar (Faizalpj.com)
  14. Ariff Shah (Ariffshah.com)
  15. Mohamad halif bin mohamad yusof (Untuqsemua.blogspot.com)
  16. Hisyamudin bin Fadzil (Shakiddo.com)
  17. Shalina Ismail (Isteri Shakiddo)
  18. Nur Nadiah Md Yusof (Nadot.my)
  19. Mohd Firdaus Ab Latif (Suami Nadot)
  20. Syukri Mohammad Nor (BroFramestone.com)
  21. Nazirah – isteri broframesyone (Nurseira.com)
  22. Zainal Ariffin
  23. Ustaz Effendi (Noehas.com)
  24. Tg Nur Raihan Tg Ngah (Penmerah.com)
  25. Faizatul Nurhanis (NamiaCinta.com)
  26. Mohd Shahril (Djrockworld.blogspot.com)
  27. Amar Za’im bin Zamran (Awanpagi.com)
  28. Nor Iman nazuki (Eyriqazz.com)
  29. Nurulakmal binti lokman (Siezuka.com)
  30. Noor shafawati Mohd Badri (Deqnoor.com)
  31. Elizabeth Toh (Cleffairy.com)
  32. Tony Lau (Garfield.in)
  33. Mohd Jamaruddin bin Baharudin (jmr23.com)
  34. Nurul Shahira bt Ishak (Teddypinkygurl.blogspot.com)
  35. Ladfe Amir bin Zakaria (Ladfeamir.com)
  36. Mohamed Aslam bin Pawit (Aslamber.com)
  37. Wan Rizalmi Bin Wan Hanafi (Cikgunaman.com)
  38. Nur Hafizah Azham (Mrsfiza.com)
  39. Marzuki Mahbob (Blogbeginsatforty.com)
  40. Khairul Anuar bin Shaharudin
  41. Aman Firdaus (Amanz.my)
  42. Ikhwan Nazri Mohd Asran (Amanz.my)
  43. Hazwani Muhammad Aris (Isteri Ikhwan)
  44. Fahmy Adam (Rahsiaebiz.com)
  45. Hj Khanafi Husin (Jomhartanah.com)
  46. Maznah Ibrahim (Cheezemaz.blogspot.com)
  47. Muhd Syukri B. Mohd Tahir (Mindasyukri.com)
  48. Masruken Marzuki (eQurban.com)
  49. Aiman Muhamad Syukri Masruken
  50. Aiman Deki (Pekanbaru, Indonesia)
  51. Rachmat Setiawan (Bandung, Indonesia)
  52. Ustaz Razak Aripin (YDP Abim Johor)
  53. Mohd Suhaimi Jamil (MadrasahAnnuur.com)
  54. Muhammaf Farid Hamid (MadrasahAnnuur.com)
  55. Ku Fauziah binti Ku Brahim (Kujie2.com)
  56. Intan Safura binti Saipul (Namakuintan.blogspot.com)
  57. Khairul Mohamad Yusof (Apesal.com)
  58. Ustaz Rahim Nasir (Rahimnasir.com)
  59. Ahmad Khariri Al-Hadi Bin Md Yusop (Abangkhai.com)
  60. Rusediana Afiqah Izzati bt Ahmad Saifuddin (Fieyahamds.com)
  61. Nur Edayu bt Musa (Edayumusa.blogspot.com)
  62. Ikram Baharum (Life4hire.com)
  63. Latifah Bee bt Hashim (Puanbee.com)
  64. Syed Mohd Saiful Ikhwan (Syed-ikhwan.com)
  65. Ben ashaari (Benashaari.com)
  66. Mohamad Nordin (Amar Iman Sdn Bhd)
  67. Saiful Amri Murad (Right Click Sdn Bhd)
  68. Nor Akmal Omar (Akmaomar.com)
  69. Ahmad Azuan Ahmad Razi (Azuanrazi.com)
  70. Mohd Isa Ahmad Azan (blog.mohdisa.com)
  71. Fadhila Farhana Nordin (Fadhfar.blogspot.com)
  72. Muhammad Ridhauddin Hariz bin Rosli (Profhariz.com)
  73. Ahmad Zuhaili bin Abdull Hakim (Bonikacak.com)
  74. Wan Md Hasrul (Kozumiro.blogspot.com)
  75. Akmal Hakim bin Shamsudin (Miraakim.blogspot.com)
  76. Azman Ismail (Azmanisma.com)
  77. Ishak Bin Ismail (Sohoque.com)
  78. Rosmadi Shakri (Mrjocko.com)
  79. Mohamad Azri bin Johan (Azri.my)
  80. Adza Irdawati Adenan (Bicaramakdara.com)
  81. Anizah Ranni (Blogdearlady.blogspot.com)
  82. Fazrol Amer bin Saupi (Fazrol.com)
  83. Drs M. Yuliawan (Amriawan.blogspot.com)
  84. Munir Ardi (Smp3lembang.blogspot.com)
  85. Dadan Darmawan (Dawaihati.com)
  86. Mohd Azrin bin Roselan (AkuBiomed.com)
  87. Khir bin Ariffin (infaqkemboja.blogspot.com)
  88. Hj Komry (Koperasi Muslim Kemboja)
  89. Mohammad Zulhairi bin Mahmud (Hazwanhairy.com)
  90. Aziana binti Anuar (Aziewan.com)
  91. Mohd Suaswan Shuid
  92. Norazlina Miswan (Puncaktropika.blogspot.com)
  93. Musalmah Miswan (Puncaktropika.blogspot.com)
  94. Abd Halim Hamid (Alansarproperties.com)
  95. Tirana Aduka (Aku-saya-alam.blogspot.com)
  96. Aby (Satuperlumbaan.blogspot.com)
  97. Abdul Manan bin Abdullah (Mananqayyim.com)
  98. Saidatul Aisyah binti Osman Rani (Rumputsabor.blogspot.com)
  99. Mohammad Hafizol Musa (Hafizhafizol.my)
  100. Norsuhaila Bt Mahdi (Sumijelly.com)
  101. Mohamad Faiz Mohamad Nor (Mohamadfaiz.com/blog)

(Senarai nama akan diupdate dari masa kesemasa. Pendaftaran masih dibuka sehingga 23/1/13)

Awak di sana .. sibuk cari baju , tudung handbag , kasut ke nak pergi event ni ? ehemmm ~ Nasib abe sanggup jaga anak kejap , kalau tak saya boleh tengok twitter denga hashtag #SBB2013 je la .. fuh … sapa nak ikut ? jom laaaaa …

Comments

  1. ramai juga yg join..msti best dpt beramas mesra dengan blogger2 yg selama ni hanya mesra di alam maya..yg dh lama tak jumpapun boleh erat2kan lg..:)
    puan kutu recently posted..Bacalah Anakku Aiman : Tamat Buku 1My Profile

  2. saya tak berpeluang menghadirkan diri. Tahun ini bukan rezeki saya nampakna.

  3. ramai nye yang akan pergi.. kirim salam pada mereka semua.
    muazfaris recently posted..Responsive Theme Thesis efek SEO andaMy Profile

  4. jumpa di sana nanti. in shaa Allah
    Ladfe Amir recently posted..Kita Cakap Kita Menyintai Nabi Muhammad s.a.wMy Profile

  5. nak gi jgk… tp blogger kah aku??? huhuhuhu…
    sangsuri recently posted..Senyap Sangsuri … Fenomena Seni.My Profile

  6. Wah….seronoknya…ntah bila dpt join program camtu… O(?_?)O
    syamila recently posted..Solid Food – Puree Sweet PotatoMy Profile

  7. terngin nak pergi tapi ada hal pada hari berkenaan…huhu
    papa mifz recently posted..Wordless Wednesday – Makan Kek Sambil Berbaju TidurMy Profile

  8. hoho..malu-malu konon..nak pegi la tuhh. haha..
    titan recently posted..#SBB2013My Profile

  9. wah..seronok la…
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Tonton Online : Drama Sehangat Asmara Episod 1My Profile

  10. Ada rezeki boleh jumpa akak :)
    ProfHariz recently posted..2013 Usaha Peningkatan Kualiti HidupMy Profile

  11. semoga majlis sebegini dapat mengeratkan lagi hubungan sesama blogger di Malaysia serta luar negara. Tidak dapat menghadirinya di atas beberapa urusan penting walaupun sudah mendaftar tapi membatalkannya
    donnyien recently posted..Aku masih seperti yang dulu, sahabatkuMy Profile

  12. kozumi ro :

    First time join event berkenaan Blogger ni..hihi nanti time event nak tengok sapelah yang tegur koz dulu hihihi< <

  13. Tak sabar nak join…
    Seronok dapat tambah kawan2..
    fazrol recently posted..Umur vs pangkat dalam syarikat?My Profile

  14. Jumpa sana bee.. jangan lupa…
    xoxo
    nurmisnan recently posted..Majlis sepetang bersama blogger 2013 #SBB2013My Profile

  15. malu2 kucing, tu yg kucing pun berkenan…heeee
    terima kasih pbee memaparkan senarai. mudahan semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.
    Denaihati recently posted..Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013My Profile

  16. mesti seronok dapat jumpa rakan blogger yang lain.
    kirim salam pada semua ye :)
    ciklaili.com recently posted..Parodi Forum Suara Mahasiswa Oleh Mat LuthfiMy Profile

  17. Insyallah akan hadir ke majlis ini.
    akubiomed recently posted..Badminton Terbuka Malaysia 2013 milik Lee Chong WeiMy Profile

  18. Ramai blogger hebat yang akan join event ni… Sayang betul sebab tak dapat join…
    anuar recently posted..Century Bay Apartment, Pulau PinangMy Profile

  19. best laa koranggg…. jeles11x

    boleh pula sama tarikh dgn hari keberangkatanku ke…… dot dot dot
    Ummi Hanie recently posted..Laksa Cina, resepi dan cara masakMy Profile

  20. Semoga majlis sepetang bersama blogger 2013 akan berjalan dengan lancar dan memberikan banyak manfaat aamiin..aamiin…
    Hanya belum bisa menghadiri silaturahmi tersebut. Semoga suatu masa nanti akan diberikan kemudahan untuk bersilaturahmi dengan blogger-blogger hebat aamiin..aamiin
    Blog Keperawatan recently posted..Tanda-Tanda PersalinanMy Profile

  21. wah…puanbee dah siap segala kelengkapan dah ni…terbaik!

    inshaaAllah, ambe jugak bakal ke sana kalau takde aral melintang… =)

    jumpe nanti yer…tapi takde kad nak kasilah…hehehe
    hafizmd recently posted..5 Tempat Wajib Bebas Bahaya Asap Rokok!My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge