Day 1: Mandi manda laut dan kolam bergilir-gilir

Bila nak habis cerita ni ? haha .. harap tak ada yang jemu lagi , saya nak kongsi gambar pantai di Legend Cherating Resort yang tenang dan cantik. Selepas makan di kedai makan pinggan besar tu , kami balik ke hotel dan turun mandi manda sekali lagi. Melayan anak-anak yang memang tak boleh di pisahkan dari air. Sementara mereka sibuk mandi saya ada ambil beberapa keping gambar.

SONY DSCSemua tengah berkobar-kobar semangat nak mandi laut , ibu ayah asyik kena tinggal di belakang je , tak larat nak kejar bebudak ni ..

SONY DSCOpah:)

SONY DSC

Bermula lah gambar pemandangan , saya ambil guna DSLR , tp set auto jek , takde masa nak setting manual renyah ..hihi .. apa pun nampak cantik sangat dah gambar ni , sama dengan apa yg saya nampak di sana … banyak sangat gambar pantai ..susah nak pilih woo .. nanti semua gambar akan di upload di facebook la ~

SONY DSCLaila dah sejuk dah tu , mandi di kolam hotel pun dah 2-3 jam , sambung mandi di pantai pula .. haru ..

SONY DSCCantik kan ? kalau lah rumah tepi pantai .. hikk

SONY DSCSeronok tengok budak-budak ni bermain , berlari bebas ..

SONY DSC

SONY DSCAbe … termenung jek , abe diserang darah tinggi sesampainya di hotel , mood dia tak berapa elok waktu ni .. asyik merajuk jek ..

SONY DSC

SONY DSCYang hujung tu laila dan damia , yang dekat ni husna dan aliya .. suka sangat tengok gambar ni ..

SONY DSCIni adalah adengan paksa naik .. diorang tak nak naik langsung ..opah , pakdak dan makdak dah naik salin baju , lepas ni nak keluar cari toto dan pemanggang BBQ tu .. diorang nak mandi sampai ke malam , maghrib pun dah dekat sangat dah .. jenuh …

SONY DSCYeayy .. ini bilik kami … Β balik dengan baju mandi jek , takde masa nak salin-salin dah lewat …

Sekian ,

Terima kasih kerana membaca πŸ™‚

18 Comments

  1. Ummi Hanie 16 December 2012 Reply
  2. Arrazi 14 December 2012 Reply
  3. anastasyea 14 December 2012 Reply
  4. papa mifz 14 December 2012 Reply
  5. akubiomed 14 December 2012 Reply
  6. syaifuddin alias 14 December 2012 Reply
  7. donnyien 13 December 2012 Reply
  8. sohoque 13 December 2012 Reply
  9. Hafizul 13 December 2012 Reply
  10. hatiputera 13 December 2012 Reply
  11. hafizmd 13 December 2012 Reply
  12. nurmisnan 13 December 2012 Reply
  13. Hazmin Hamudin 13 December 2012 Reply
  14. Denaihati 13 December 2012 Reply
  15. Norizwan 13 December 2012 Reply
  16. MaMa3HerO PunyA CeritA 13 December 2012 Reply
  17. Kujie 13 December 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 December 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.