Bertuah badan Dato Siti Nurhaliza ni , baru- baru ni lepas satu satu kejutan yang di buat oleh beliau , mula-mula buka bisnes simply siti , masuk wataniah , sambung belajar ..dan terbaru keluarkan single beliau yang di nyanyikan dalam bahasa inggeris .. teringat dulu2 mula2 dato siti mula bertapak di dalam bidang nyanyian , orang gossip dia kampung lah , tak pandai cakap bahasa inggeris lah , dan macam – macam lagi .. satu yang saya suka Dato siti ni dia seorang yang tenang .. senyum dan hadapi semua kritikkan itu dengan cara paling sopan ..suka tau …sekarang dah mcm2 kejayaan di kecapi , ada lagi ke gossip utk Dato siti ? saya tak kisah gossip2 semua tu yang penting tak kacau orang ..

Apa-apa je lah , moh layan single terbaru Dato siti nurhaliza yang bertajuk falling in love .. tak puas dengar dan tengok di video ni saya tunggu album keluar baru beshhhhh kata baby laila… hehe

Album belum keluar lagi tapi search2 td dah nampak link download , bior betui..

apa -apa pun moga Dato siti terus berjaya ..

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

About puanbee

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at puanbeedotcom@gmail.com , thank you :)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Dato’ Siti Nurhaliza Nyanyi ? ” falling in love ” Single TerbaruNya