Dato’ Siti Nurhaliza Nyanyi ? ” falling in love ” Single TerbaruNya

Bertuah badan Dato Siti Nurhaliza ni , baru- baru ni lepas satu satu kejutan yang di buat oleh beliau , mula-mula buka bisnes simply siti , masuk wataniah , sambung belajar ..dan terbaru keluarkan single beliau yang di nyanyikan dalam bahasa inggeris .. teringat dulu2 mula2 dato siti mula bertapak di dalam bidang nyanyian , orang gossip dia kampung lah , tak pandai cakap bahasa inggeris lah , dan macam – macam lagi .. satu yang saya suka Dato siti ni dia seorang yang tenang .. senyum dan hadapi semua kritikkan itu dengan cara paling sopan ..suka tau …sekarang dah mcm2 kejayaan di kecapi , ada lagi ke gossip utk Dato siti ? saya tak kisah gossip2 semua tu yang penting tak kacau orang ..

Apa-apa je lah , moh layan single terbaru Dato siti nurhaliza yang bertajuk falling in love .. tak puas dengar dan tengok di video ni saya tunggu album keluar baru beshhhhh kata baby laila… hehe

Album belum keluar lagi tapi search2 td dah nampak link download , bior betui..

apa -apa pun moga Dato siti terus berjaya ..

 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

One Comment:

  1. starting-an-ebay-business.com

    Root Elements For How to Make Money Online Easily Explained

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *