Dari Blogger Biasa Ke Penulis Novel

Asalakan minat , berkehendak dan tak jemu belajar semua boleh di capai. Saya kenal Rafinamimi dari zaman kami sama-sama merapu , guna blogspot , join contest , suka makover blog , tukar-tukar identiti blog sampai satu tahap kami jadi sangat suka traffic , sampai satu tahap kami jadi boring dengan blog , saya tukar ke domain , rafinamimi pun tukar , saya tukar hosting , rafinamimi pun tukar , saya tukar theme rafinamimi pun tukar.

Tapi sekarang …….. saya tak tukar apa sangat .. tapi rafinamimi dah tukar jadi penulis novel. Novel sayang cikgu ketat-ketat yang pada asalnya hanyalah novel online , kini akan di bukukan.

novel rafinamimi

Alhamdullillah .. saya sebagai kawan alam maya ada lah sikit rasa bangga dengan beliau .. mau tak bangga ..tiba-tiba je dah nak buat road tour tandatangan buku untuk pembaca novel beliau .

Nanti saya pun akan dapat satu ..terima kasih … suka … walaupun saya sebenarnya kurang baca novel online rafinamimi , tapi beliau tetap beri sebuah untuk saya .. saya tak suka baca online sebab nya mengambil masa yang lama , lagipun saya tak dapat online lama2 , so kena fokos bila online update blog , tetapi kalau buku insyallah boleh habis baca.

Tak sabar pulak rasanya…nak membaca novel sayang cikgu ketat-ketat sambil bungkus air milo dan tunggu husna dari balik sekolah .. Time tu je masa untuk saya. Percayalah …

P/S : Cayalah rafinamimi… moga terus menulis .. harap lepas ni dapat hasilakn pelbagai genre novel ya …

30 Jun beliau di KL , 23 Jun beliau di Johor Bahru … sila ke blog beliau untuk maklumat lanjut http://rafinamimi.com

26 Comments

  1. eiela 24/06/2012 Reply
  2. asepta 19/06/2012 Reply
  3. Hafizul 19/06/2012 Reply
  4. sweetkurma 18/06/2012 Reply
  5. daddydee 18/06/2012 Reply
  6. Kujie 18/06/2012 Reply
  7. Ummi Hanie 18/06/2012 Reply
  8. Fatrim Syah 18/06/2012 Reply
  9. Denaihati 18/06/2012 Reply
  10. ohcikgu 17/06/2012 Reply
  11. nurmisnan 17/06/2012 Reply
  12. puan kutu 17/06/2012 Reply
  13. mrs.yie 17/06/2012 Reply
    • puanbee 17/06/2012 Reply
  14. nik 17/06/2012 Reply
    • puanbee 17/06/2012 Reply
      • mrs.yie 17/06/2012 Reply
  15. onie 17/06/2012 Reply
    • puanbee 17/06/2012 Reply
      • onie 17/06/2012 Reply
        • onie 17/06/2012 Reply
        • puanbee 17/06/2012 Reply
          • onie 17/06/2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *