Dari Blogger Biasa Ke Penulis Novel

Asalakan minat , berkehendak dan tak jemu belajar semua boleh di capai. Saya kenal Rafinamimi dari zaman kami sama-sama merapu , guna blogspot , join contest , suka makover blog , tukar-tukar identiti blog sampai satu tahap kami jadi sangat suka traffic , sampai satu tahap kami jadi boring dengan blog , saya tukar ke domain , rafinamimi pun tukar , saya tukar hosting , rafinamimi pun tukar , saya tukar theme rafinamimi pun tukar.

Tapi sekarang …….. saya tak tukar apa sangat .. tapi rafinamimi dah tukar jadi penulis novel. Novel sayang cikgu ketat-ketat yang pada asalnya hanyalah novel online , kini akan di bukukan.

novel rafinamimi

Alhamdullillah .. saya sebagai kawan alam maya ada lah sikit rasa bangga dengan beliau .. mau tak bangga ..tiba-tiba je dah nak buat road tour tandatangan buku untuk pembaca novel beliau .

Nanti saya pun akan dapat satu ..terima kasih … suka … walaupun saya sebenarnya kurang baca novel online rafinamimi , tapi beliau tetap beri sebuah untuk saya .. saya tak suka baca online sebab nya mengambil masa yang lama , lagipun saya tak dapat online lama2 , so kena fokos bila online update blog , tetapi kalau buku insyallah boleh habis baca.

Tak sabar pulak rasanya…nak membaca novel sayang cikgu ketat-ketat sambil bungkus air milo dan tunggu husna dari balik sekolah .. Time tu je masa untuk saya. Percayalah …

P/S : Cayalah rafinamimi… moga terus menulis .. harap lepas ni dapat hasilakn pelbagai genre novel ya …

30 Jun beliau di KL , 23 Jun beliau di Johor Bahru … sila ke blog beliau untuk maklumat lanjutย 

26 Comments

  1. eiela 24 June 2012 Reply
  2. asepta 19 June 2012 Reply
  3. Hafizul 19 June 2012 Reply
  4. sweetkurma 18 June 2012 Reply
  5. daddydee 18 June 2012 Reply
  6. Kujie 18 June 2012 Reply
  7. Ummi Hanie 18 June 2012 Reply
  8. Fatrim Syah 18 June 2012 Reply
  9. Denaihati 18 June 2012 Reply
  10. ohcikgu 17 June 2012 Reply
  11. nurmisnan 17 June 2012 Reply
  12. puan kutu 17 June 2012 Reply
  13. mrs.yie 17 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2012 Reply
  14. nik 17 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2012 Reply
      • mrs.yie 17 June 2012 Reply
  15. onie 17 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2012 Reply
      • onie 17 June 2012 Reply
        • onie 17 June 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 17 June 2012 Reply
          • onie 17 June 2012 Reply
            • puanbeeAuthor 17 June 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.