Dapatkan 100% Pure Collagen , kolagen mentah & asli serta kebaikkan kolagen

Sponsor post 24 jam sticky post :) Dapatkan 100% Pure Collagen , kolagen mentah & asli serta kebaikkan kolagen.

Saya baru je tahu kewujudan collagen mentah dan asli , 100% Collagen tanpa bahan proses yang lain ,ooo mungikin 100% Pure collagen ini akan sangat berkesan , amacam ? ada berani nak cuba tak ? Kalau tak silap saya , pernah saya entrikan pasal collagen di blog saya , saya memang tahu ..rata-rata orang yang amalkan pengambilan Collagen pasti akan dapat kulit yang cantik , lembut , putih melepak dan badan yang maintain.Dan semestinya kebanyakkan artis , model dan p***** ambil collagen ..saya tahu sebab ada pengalaman  bertanya tips kulit yang cantik dengan p***** tersebut.

Tetapi yang menjadi masaalah nya ialah kita tak tahu macam mana nak dapatkan collagen asli , kini collagen asli 100% ni telah pun di jual secara online. Wanita di luar sana patut cuba.

Collagen paling berkesan , collagen asli dan mentah belum di proses

Kalau pembaca nak kan produk collagen asli ni , pembaca semua boleh dapatkan di blog QMA Shop , 100% Pure Collagen nama produk tersebut.100%  Pure Collagen ini bukan dalam bentuk serbuk, kandungan nya adalah dari tumbuhan marin yang telah dikeringkan dan kaya dengan kolagen, tiada bahan kimia langsung..Tiada side effect yang buruk melainkan kulit makin licin, cerah, tegang dan cantik.

Jika anda ada sebarang pertanyaan boleh SMS QMA : 017-7582220 atau EMAIL : qmaeshop@yahoo.com

Ciri-ciri 100% Pure Collagen yang patut korang tahu :

  • Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
  • Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit)
  • 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
  • Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
  • PH bernilai 7.6
Kebaikan Kolagen Asli
  • Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON, peningkatan PAYUDARA
  • Anti-bakteria, membuang TOKSIN
  • Menghilangkan SEMBELIT
  • Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
  • MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
  • Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
  • Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
  • Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT, mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
  • Membantu meningkatkan METABOLISME
  • Meningkatkan fungsi stomatch
  • Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
  • Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah badan dan purpura haemorrhagica
  • Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu
  • Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
  • SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
  • Mencegah ANEMIA
  • Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya

Testimoni 100% Pure Collagen DISINI

Rahsia kulit cantik dan putih dengan kolagen

Perkara yang perlu di beri perhatian ketika mengambil kolagen untuk lebih berkesan.

  • Jika boleh elakkan minum kopi, nescafe, minuman yang tinggi kandungan kafein sebab semua tu boleh menyerap dan buang vitamin C, kolagen dan gluthathione (agen pencerah) dalam badan kita..
  • Ambil bersama vitamin C untuk kesan yang maksimum & lebih cepat! banyakkan minum air kosong..

100% INI JUGA BOLEH DI BUAT MASKER , CARA PENGGUNAAN , CARA PENGAMBILAN COLLAGEN INI SEMUA BOLEH LIHAT TERUS DI BLOG QMA SHOP – [LINK]

Jika anda ada sebarang pertanyaan boleh SMS QMA : 017-7582220 atau EMAIL : qmaeshop@yahoo.com

Beli sebut nama puanbee tau ehem2 .. bukan apa teringin juga nak beli ni .. macam best .. siyez baru tahu ni , bentuknya macam sarang burung jek …tapiiii .. tapi .. kena tinggal nescafe ke ?

Search

Comments

  1. Salam, nk tanya sikit pasal kolagen nih, utk ibu yg baru bersalin sesuai tak? Kalau tgk kebaikan kolagen, mcm boleh makan aje…

  2. sibuk berpantang..
    sy berminat nk try.cm ner erk rasanya..

  3. nak cuba la… sebab boleh mengurangkan anemis tu…. kebetulan mmg tak minum segala jenis teh dan kopi sekarang ni.. pantang….

    cuma orang pregnant boleh try ke?… yela, pregnant2 ni mcm2 nak sumbat dlm mulut..folic acid la, obimin la…xpe ke campur2 mkn semua tu…
    zie fauzi recently posted..Majlis Sepetang bersama Blogger anjuran Denaihati | Mood SedihMy Profile

  4. TopiJerami90 :

    elok ke benda nie?
    kolagen nie rasa nya untuk muka memang ramai artis yang guna,
    terutama untuk kesihatan muka la.
    tak pun kesihatan muka.
    kalau untuk lain memang xtahu la.
    TopiJerami90 recently posted..Kad jemputan kahwin fasha sandha dan jejaiMy Profile

  5. kolagen neyh untuk pompuan je ke??or lelaki pon boleh..hehehe

  6. memang banyak kebaikan, walaupun harga melantun sikit elok dicuba dgn konsisten.
    Denaihati recently posted..Aplikasi Android Untuk DenaihatiMy Profile

  7. Kolegen setahu saya untuk menengang kulit dan awet muda. Kolegen ini memang wujud didalam tisu kulit apabila berusia jumlahnya akan berkurangan.
    akubiomed recently posted..Model baharu Proton Preve’ bukan sekadar namaMy Profile

  8. kalau mcm nih texturenya aku suka. mcm makan
    sarang burung.. i loike. nak terai ler..
    thanks bee
    nurmisnan recently posted..Dialog nenek dengan cucu perempuannya sebelum matiMy Profile

  9. ingatkan apa la p***** tu..lama jgk dok pikir..hehe..
    syu90 recently posted..Suckseed best !My Profile

  10. x faham juga collagen ni
    tapi nampak menarik
    apa2 produk yg halal tu yg kita nak
    auc dot com recently posted..Pertabalan Yang di-Pertuan Agong | 11 April 2012 Cuti UmumMy Profile

  11. Saya amalkan kolagen. Nanti kalo terasa berani nk try yg ni, saya bgtau kesannya. Maybe yg asli ni lg bagus, cuma sbb dia mentah, renyah sikit nk mencuci dan rebus :)

    Kalo saya beli, saya mention nama bee ok :-)
    mama adam recently posted..Kereta Kuda?My Profile

  12. aku tak faham sangat bab-bab kolagen ni. haha..
    titan recently posted..Aku tak setuju mansuh PTPTN.My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge