Apr
2012

Dapatkan 100% Pure Collagen , kolagen mentah & asli serta kebaikkan kolagen

Sponsor post 24 jam sticky post :) Dapatkan 100% Pure Collagen , kolagen mentah & asli serta kebaikkan kolagen.

Saya baru je tahu kewujudan collagen mentah dan asli , 100% Collagen tanpa bahan proses yang lain ,ooo mungikin 100% Pure collagen ini akan sangat berkesan , amacam ? ada berani nak cuba tak ? Kalau tak silap saya , pernah saya entrikan pasal collagen di blog saya , saya memang tahu ..rata-rata orang yang amalkan pengambilan Collagen pasti akan dapat kulit yang cantik , lembut , putih melepak dan badan yang maintain.Dan semestinya kebanyakkan artis , model dan p***** ambil collagen ..saya tahu sebab ada pengalaman  bertanya tips kulit yang cantik dengan p***** tersebut.

Tetapi yang menjadi masaalah nya ialah kita tak tahu macam mana nak dapatkan collagen asli , kini collagen asli 100% ni telah pun di jual secara online. Wanita di luar sana patut cuba.

Collagen paling berkesan , collagen asli dan mentah belum di proses

Kalau pembaca nak kan produk collagen asli ni , pembaca semua boleh dapatkan di blog QMA Shop , 100% Pure Collagen nama produk tersebut.100%  Pure Collagen ini bukan dalam bentuk serbuk, kandungan nya adalah dari tumbuhan marin yang telah dikeringkan dan kaya dengan kolagen, tiada bahan kimia langsung..Tiada side effect yang buruk melainkan kulit makin licin, cerah, tegang dan cantik.

Jika anda ada sebarang pertanyaan boleh SMS QMA : 017-7582220 atau EMAIL : qmaeshop@yahoo.com

Ciri-ciri 100% Pure Collagen yang patut korang tahu :

  • Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
  • Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit)
  • 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
  • Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
  • PH bernilai 7.6
Kebaikan Kolagen Asli
  • Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON, peningkatan PAYUDARA
  • Anti-bakteria, membuang TOKSIN
  • Menghilangkan SEMBELIT
  • Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
  • MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
  • Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
  • Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
  • Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT, mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
  • Membantu meningkatkan METABOLISME
  • Meningkatkan fungsi stomatch
  • Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
  • Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah badan dan purpura haemorrhagica
  • Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu
  • Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
  • SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
  • Mencegah ANEMIA
  • Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya

Testimoni 100% Pure Collagen DISINI

Rahsia kulit cantik dan putih dengan kolagen

Perkara yang perlu di beri perhatian ketika mengambil kolagen untuk lebih berkesan.

  • Jika boleh elakkan minum kopi, nescafe, minuman yang tinggi kandungan kafein sebab semua tu boleh menyerap dan buang vitamin C, kolagen dan gluthathione (agen pencerah) dalam badan kita..
  • Ambil bersama vitamin C untuk kesan yang maksimum & lebih cepat! banyakkan minum air kosong..

100% INI JUGA BOLEH DI BUAT MASKER , CARA PENGGUNAAN , CARA PENGAMBILAN COLLAGEN INI SEMUA BOLEH LIHAT TERUS DI BLOG QMA SHOP – [LINK]

Jika anda ada sebarang pertanyaan boleh SMS QMA : 017-7582220 atau EMAIL : qmaeshop@yahoo.com

Beli sebut nama puanbee tau ehem2 .. bukan apa teringin juga nak beli ni .. macam best .. siyez baru tahu ni , bentuknya macam sarang burung jek …tapiiii .. tapi .. kena tinggal nescafe ke ?

Search

26 thoughts on “Dapatkan 100% Pure Collagen , kolagen mentah & asli serta kebaikkan kolagen

  1. Salam, nk tanya sikit pasal kolagen nih, utk ibu yg baru bersalin sesuai tak? Kalau tgk kebaikan kolagen, mcm boleh makan aje…

  2. Saya amalkan kolagen. Nanti kalo terasa berani nk try yg ni, saya bgtau kesannya. Maybe yg asli ni lg bagus, cuma sbb dia mentah, renyah sikit nk mencuci dan rebus :)

    Kalo saya beli, saya mention nama bee ok :-)
    mama adam recently posted..Kereta Kuda?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge