Dalam Hati Ada Taman Episod 4 & 5

Share

Maaf terlewat update sehingga di ingatkan oleh adik-adik peminat drama dalam hati ada taman ini. Untuk episod satu hingga episod 3 boleh lihat disini.

dalam hati ada taman

Soalan Minggu Keempat

*Syarat-syarat sila lihat disini

Berapakah harga aset-aset yang ditinggalkan oleh Idris kepada Amy?

Video dalam hati ada taman episod 4

Soalan Minggu Kelima

Apakah nama bintang yang Randi sebutkan?

Video – episod 5

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

23 Comments:

  1. Pingback: Tonton Online Dalam Hati Ada Taman - Episod Penuh

  2. kenapa asyik x dapat jawab soalan 5 nie? tolong boleh bagi clue

  3. sapa tau jawapan bagi soalan 6?

  4. Berapakah eset2 nya and name bintang ? Share plss

  5. episod 6 ada?

  6. soalan minggu 6 xdew kew…?

  7. knapew xdew soalan 5 tu yew….

  8. assalamualaikum,tumpang tanya kt mna nk tekan butang peraduan,..???saya dh tekan dah website http://www.astrogempak.com/dalamhatiadataman,tetapi x ada pun butang peraduan …harap boleh bantu

  9. kenapa jawapan nombor 5 tu tak dapat jugak event dah repeat part Randi dgn Bella tgk bintang tu..hurmm 🙁

  10. jawapan nombor 5 tu, tak dapat laa..hurmm 🙁

  11. tak minat dgn cerita sebegini. buat blogwalking lagi best rasanya

  12. Kat mane see nap tengok jawapan…….Lupe plak sebab ari tu dah tengok tapi lupe….?

  13. tak dpt jawaban tuk soalan 5 ni lh……pe nama bintang tu yer…huhuhu

  14. nur anisha zulhizam

    mcm mane nak buat

  15. aku follow gak sb minat kat elfira tu.. cute… tapi terlepas gak kalo di astro tu.. so seb baik leh tgk kt sini kn……. 🙂

  16. Tak follow cerita ni..heheheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *