Dalam Hati Ada Taman Episod 4 & 5

Maaf terlewat update sehingga di ingatkan oleh adik-adik peminat drama dalam hati ada taman ini. Untuk episod satu hingga episod 3 boleh lihat disini.

dalam hati ada taman

Soalan Minggu Keempat

*Syarat-syarat sila lihat disini

Berapakah harga aset-aset yang ditinggalkan oleh Idris kepada Amy?

Video dalam hati ada taman episod 4

Soalan Minggu Kelima

Apakah nama bintang yang Randi sebutkan?

Video – episod 5

Comments

  1. kenapa asyik x dapat jawab soalan 5 nie? tolong boleh bagi clue

  2. sapa tau jawapan bagi soalan 6?

  3. Berapakah eset2 nya and name bintang ? Share plss

  4. episod 6 ada?

  5. soalan minggu 6 xdew kew…?

  6. knapew xdew soalan 5 tu yew….

  7. nurul asyiqin :

    assalamualaikum,tumpang tanya kt mna nk tekan butang peraduan,..???saya dh tekan dah website http://www.astrogempak.com/dalamhatiadataman,tetapi x ada pun butang peraduan …harap boleh bantu

  8. kenapa jawapan nombor 5 tu tak dapat jugak event dah repeat part Randi dgn Bella tgk bintang tu..hurmm 🙁

  9. jawapan nombor 5 tu, tak dapat laa..hurmm 🙁

  10. tak minat dgn cerita sebegini. buat blogwalking lagi best rasanya

  11. Kat mane see nap tengok jawapan…….Lupe plak sebab ari tu dah tengok tapi lupe….?

  12. tak dpt jawaban tuk soalan 5 ni lh……pe nama bintang tu yer…huhuhu

  13. nur anisha zulhizam :

    mcm mane nak buat

  14. aku follow gak sb minat kat elfira tu.. cute… tapi terlepas gak kalo di astro tu.. so seb baik leh tgk kt sini kn……. 🙂

  15. Tak follow cerita ni..heheheh

Speak Your Mind

*