Daftar sekolah rendah tahun 1

Share

Untuk mak-mak dan pak-pak khasnya , jangan jadi pelupa macam saya. Pergi sekolah untuk daftar sekolah rendah tahun 2014 buat una , tetapi saya terlupa bawa setem dan sampul surat. Punya lama ambil masa nak pergi ke pejabat pos dan beli setem. Dah beli setem lupa pula beli sampul surat. Teruk betul.

daftar sekolah 2012

Yeayy una dah daftar

LINK — Mendaftar Sekolah Rendah Tahun 1 Bagi Sesi 2013/2014

Walau apa pun una telah di daftarkan ke sekolah yang sama dengan kakaknya , bukan apa ini adalah satu cara memudahkan untuk hantar , ambil dan juga untuk memudahkan una sesuaikan diri di sekolah nanti. Tahun 1 una.. macam mana lah gamaknya.. teringat zaman si kakak dulu ..

Tetapi masih di dalam dilema…. Nak hantar una ke pra sekolah atau kekalkan una di taski abim ni aje… pendaftaran pra sekolah akan bermula bulan ogos nanti.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

27 Comments:

  1. Pingback: Persediaan buka sekolah 2014 | Puanbee.com

  2. bagus juga ke pra sekolah ni…sekurangnya ada persediaan awal untuk ke sekolah nanti…

    saya setem memang sentiasa ada dalam walet..

  3. haha..bahagia anak tak stress ke puanbee..tu la byk hal sgt duk fikir..mana nk fikir contest sunlight lagi..nak fikir pasal jamu jaman lagi..hahaha..

  4. Saya telah membaca post ini.

  5. aik, awalnyer daftar, ni bukan bulan 7 ka

  6. xder pengalaman lagik..hehe

  7. anak saya masuk tahun 1 2013 nanti..
    syukurlah, dah diterima permohonan kami

  8. bee ni kannn, kita baru je teringat dia dua hari semalam. tgk2 dia dah jengah kita dulu. thanks bee.

    una dh naik darjah 1, mcm mana la auni masuk sekolah nnt. harus aku jadi mcm ko bee, supermommy, aku nk jadi housewife…

    • tu lah dia , rasa teringat aku terjah lah blog ko ch@

      una masuk tahun satu tahun 2014 nanti ch@ bukan tahun depan ye… supermommy n housewife meh join aku hehehhe

  9. Maknanya Una dan Haziq anak Yanmie boleh dikatakan sebaya.

  10. Ibu Mifzal Arsyad

    Una lahir tahun bila bee? Akak pun nk daftarkan anak tp x pegi2 lg..huhu…msh delima memilih sekolah…hehr

  11. Daftar sekolah kena bawa stem dan sampul surat sekali ya, bulan lapan ni saya ada buat pengesahan anak untuk darjah 1 kena standby ni

  12. Saya telah membaca post ini.

  13. Tip berguna, blum ada pengalaman lagi mcamni…

  14. kena bawak stem n sampul surat rupanya. bab lupa memang biasalah.

  15. Saya telah membaca post ini.

  16. hahahaha. macam mana boleh terlupa tu???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *