Daftar Paypal , Verified Menggunakan Kad Debit Dan Code PP Paypal

Haa ambik tajuk , jenuh fikir nak letak tajuk apa .. sebab malas nak fikir taruk je terus terang .. ok ada 2-3 pertanyaan dalam komen post saya yang bertajuk Maybank Visa Debit Kad Untuk Paypal ?, so nak jawab satu-satu segan lah pulak , so saya buat entri lah ye ..

Untuk Mendaftar Paypal sila ke blog zie fauzi CARA BUKA AKAUN PAYPAL MENGGUNAKAN KAD DEBIT MAYBANK

Untuk dapatkan code PP tu , sama ada tunggu penyata Maybank atau jika ada maybank2u boleh dapatkan di akaun maybank2u dengan klik di bahagian DEBIT CARD HISTORY

debit card history

Selepas verified paypal anda akan di beri email dan arahan untuk masukkan code pp tersebut , sila ikut step didalam email tersebut dan code pp ini akan di paparkan dalam maybank2u antara 2-30 hari , sama juga jika tunggu statement sampai kerumah kan , tapi saya hanya ambil masa 2 hari dah dapat code pp dalam maybank2u saya.

Ada komen tanya macam mana nak topup pulak ..okey tak dapat jawab ..saya belum topup lagi hahaha .. kena belajar taktih dulu 🙂

Boleh juga belajar ilmu paypal dengan klik banner di bawah — >

26 Comments

  1. Farhan 15 May 2013 Reply
  2. firdaus 6 May 2013 Reply
  3. Jefry 30 March 2013 Reply
  4. samdaddycool 11 August 2012 Reply
  5. wan 7 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 7 August 2012 Reply
      • wan 7 August 2012 Reply
  6. ermm 10 April 2012 Reply
  7. Anarm 16 February 2012 Reply
  8. Affan Ruslan 16 February 2012 Reply
  9. titan 15 February 2012 Reply
  10. mama pipie 15 February 2012 Reply
  11. d0d0l 15 February 2012 Reply
  12. Ummi Hanie 15 February 2012 Reply
    • shraqs 15 February 2012 Reply
  13. zie fauzi 14 February 2012 Reply
  14. Denaihati 14 February 2012 Reply
  15. ummiross 14 February 2012 Reply
  16. akubiomed 14 February 2012 Reply
  17. kimmie 14 February 2012 Reply
  18. CMRatu 14 February 2012 Reply
  19. anif 14 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.