Dadih Pelangi Julies Menerima Tempahan Untuk Sebarang Majlis.

Jika anda ingin tempah Dadih mudah dan ringkas , kenalkan … Dadih Pelangi Julies merupakan sebuah syarikat yang beroperasi di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Bagi anda yang berada berdekatan boleh lah order untuk majli-majlis keramaian , perkahwinan , party hari jadi dan majlis-majlis lain.. anda boleh terus ke Dadih Pelangi Julies Fanpage untuk melihat-lihat semua aktiviti terkini yang disiarkan oleh admin nya yang bernama Juliana termasuk untuk bertanya tentang tempahan dadih ini.

Saya dah rasa berkali-kali .. kebetulan Dadih Pelangi Julies ini ada datang membuka gerai jualan di KomplekS Belia dan Sukan Negara berdekatan sekolah anak-anak saya sendiri. Tak tipu dan menipu .. (apa punya ayat) , 6 jenis dadih di habiskan tak sampai 20 minit oleh anak-anak saya. Saya sempat simpan dadih perasa cappucino kesukaan saya. peminat kopi tegar ni. Perasa lain . … semua pun sedap-sedap .. kalau tak sedap .. takde maknanya anak-anak nak makan lincin dan laju gitu …

perkhidmatan membekal dadih

Jika ingin membuat tempahan dadih secara online

Terkini Dadih Pelangi Julies bukan sahaja menghasilkan produk Dadih yang berpelangi dan bewarna warni , malahan mereka mengahasilkan Dadih + Nata de coco dan Dadih + Lengkong. Kemain best … Dadih di campur dengan lengkong dapat meyejukkan tekak dan juga dapat mengurangkan suhu badan seseorang .. Elok sangat jika di hidakang ketika majlis perkahwinan kan .. semua orang tengah panas-panas buat rewang di sajikan dengan dadih .. cool jek ..

Dadih berperisa Manggo .. kau rasa ? sedap sangat kan .. ok .. sambil tulis sambil telan air liur .. teringin pulak daaa ~ sedapnya ampak .. maggo dan blackcurrent ni .. aih …  cepat-cepat buat tempahan dadih ini. Musim kenduri dah nak dekat. Risau tempahan penuh melepas lah nak hidangkan tetamu dengan juadah dadih yang sedap ni.

dadih 5Ini saya suka .. love it sooooo much .. Sedap .. serius weh ..  semasa saya dan anak-anak makan tak sempat ambil gambar pun .. sebab tu la  gambar ni je yang ada .. maaf … tak rugi menempah dengan Dadih Pelangi Julies …

dadih 6

Pelbagai perisa terkini di hasilkan bagi memenuhi semua citarasa peringkat umur .. dari dewasa ke kanak-kanak-kanak. Amat sesuai jika di tempah untuk majlis harijadi , majlis cukur jambul  , bertunang , perkahwinan dan lain-lain.Juga boleh di jadikan sebagai “door gift”

Jika anda ingin menempah dadih pelangi julies untuk majlis keramaian anda sila ke facebook mereka di

 

atau boleh juga di hubungi melalui 

Telefon : 010-5115776 atau 010-5227602 ( called / sms / whatsapp)

Comments

  1. Memang kelihatan sangat sedap tuuh

  2. Sedapnya… lain dari yang lain

  3. Memang meriah warna dier. Rasa excited nk try la.

  4. amboi kakak! sedapnye nak 1 ! cececeee :p

  5. Satu kelainan pada dadih siap ada pelangi. Mesti sedap ni. Lama dah tak rasa dadih.

  6. hatoi sedapnya. tengok dah rasa macam nak beli je.

    kat kolej sya pun dadih 2 lapis je. ni 3 lapis, siap ada topping kat atas tu. wow!

    First time sebenarnya tengok dadih macam ni. Jakun sat 😀

  7. TENGOK PUN SEDAP…

  8. Hairul Azni :

    Saya pun suka makan dadih..dulu2 pandai buat sendiri..sekarang dah lupa dan malas nak buat..kalau nak makan beli je..

  9. Comeynya Dadih-dadih ni… Harga pun berpatutan… 😉

Speak Your Mind

*