CUTI TAHUN BARU CINA 2015

Share

CUTI SEKOLAH BAGI MENYAMBUT TAHUN BARU CINA 2015 dah pun keluar , boleh lah rancang nak pergi mana-mana balik kampung ke kan ..

IMG_6132.JPG

Maklumat di terima dari cikgu sekolah anak – anak saya sendiri.

CUTI BERMULA

17 February 2015 hingga 22 February 2015 bagi NEGERI YANG HUJUNG MINGGU NYA SABTU DAN AHAD.

18 FEBRUARY 2015 hingga 23 FEBRUARY 2015 bagi NEGERI YANG HUJUNG MINGGUNYA JUMAAT DAN SABTU.

Hurmm kami nak kemana ? duduk rumaj je enjoy. ????

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. Semua sekolah ke ye macam ni? Nak kena plan balik perjalanan cuti ni 🙂

  2. saya tak kemana sebab menunggu hari bersalin. doakan saya ya.

  3. Gak ada yang lebih indah di masa masa sekolah selain yang namanya masa liburan (cuti). Happy vacation ya 🙂

  4. boleh plan dari sekarang. merehatkan minda aktiviti bersama keluarga 🙂

  5. Cuti panjang ini hendak kemana agaknya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *