Cross Stich – Selamat Hari Ibu

Ini adalah entri kemenangan, saya masuk contest anjuran blog Ummiehanie.com. Dan ayat seperti biasa “tak sangka saya memang” kalau dah sangka tu bukan pertandingan lah kan , saya sekadar suka berkongsi dan memberi penghargaan begini , bukan nak menunjuk apa pun lah.

Cross stich online

Saya memang Cross stich untuk ucapan , jenuh fikir apa lah yang saya nak taip di atas Cross Stich tu , mula-mula nak taip nama blog Ummiehanie dan blog puanbee , tapi tak jadi sebab teringat kat mak pulak , mak suka sangat benda-benda macam ni , so rasanya saya akan beri Cross Stich ni untuk mak di hari ibu nanti , beri dah siap frame ler.. lepas tu letak dalam bilik dia , berbulu pak tiri saya mandang nanti hahah (lawak je , jangan ambik serius lak.)

mak 2012Ada rezeki lebih beli kerusi ni je kat mak baru senyum lebor sikit.

Terima kasih Yati & Stich sebab siapkan awal dan dapat satu keychain flet carft tu , suka sangat tau .. biru lak tu .. πŸ™‚ Dan Terima kasih daun keladi ye Ummie hanie , lain kali buat lah lagi.

Tengok sini Tarikh Hari Ibu sedunia

22 thoughts on “Cross Stich – Selamat Hari Ibu”

  1. memula tengok ingatkan bee yg jahit cross-stitch.. rupanya yati yer… yati memang komited dgn kerja2 seni ni… tahniah bee, memang cantik… berbunga2 lah hati mak dpt hadiah ni…

  2. Ibu Mifzal Arsyad

    cantik la cross stich tu..zaman ms sy muda2 dulu suka jgk dgn cross stich..selali buat tp x pernah siap..hehe

    hadiah kemenangan tu yg bermakna.. πŸ™‚

  3. Tahniah bee..

    Tentu mak bee amat menghargai hadiah bee nanti, ia tanda ingatan dan kasih sayang.

  4. tahniah…
    pandai depa buat benda2 gini kan?/
    entah kenapa la saya tak reti..
    bukan tak minat tapi bila cuba buat mesti tak jadi..
    bila tak jadi sekerat jalan je la jawab nya…
    heheh

  5. wah…cantik tu bee… sweet skali utk dihadiahkan pd mak tersayang…

    same mcm mak nis, suke duduk kerusi urut πŸ˜‰

    nis suke hadiah2 mcm ni… kekal sikit kan πŸ˜‰

  6. betul tu lain kali buat lagi.bley kutu menang plak.haha…

    wah sweet gitu bee bg pada mak.baguih2..sejuk hati mak.:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *