#CONTEST : Shopping baju anak murah dan berkualiti secara online

Sekarang zaman minyak mahal , mesti kena jimat seboleh-boleh nya. Jadi apa sangkut minyak mahal dengan shopping online ? begini .. kalau keluar pergi kedai dah tentu kena naik kenderaan , dah naik kenderaan kena isi minyak sendiri mesti nak makan-makan , mesti nak belanja anak belon 2-3 biji , mesti nak belanja anak kfc , mesti nak belanja tekak sendiri “coffee latte ” betul tak ?

membeli pakaian murah dan secara online

membeli pakaian murah dan secara online

Jadi kalau shopping online mudah sikit. Klik baju yang mana bekenan , bayar dan tunggu barang di hantar di depan rumah. Rata-rata kamu yang membaca blog ini mesti ada laptop dan bayar duit internet , rugi lah tak guna kan ? Anak ramai mesti kena pandai jimat , mesti juga nak anak pakai baju cantik-cantik kan kan kan ?

Jadi meh saya rekomen website best untuk shopping .. http://www.uor.my/   jadi korang boleh berjimat , serius baju cantik dan berpatutan harganya.

waaaaa .. dah sampai depan rumah , keseluruhan barang di atas hampir _________RM__________ boleh jadi gian nak shopping gini.

Sempena 2014 saya buat contest ini , sila isikan tempat kosong jawapan paling tepat ( jika tak ada jawapan paling tepat saya pilih jawapan hampir tepat )

Seorang pemenang akan menerima RM50 pembelian di website di atas.

Klue nya korang boleh tengok baju dalam gambar dan cari harga di website di atas.

Semoga berjaya.

Contest tamat bila ada pemenang.

Contest ringgan-ringan .. pemanas tahun 2014 🙂

Comments

  1. nak teka. keseluruhannya rm300 🙂

  2. satu lagi best online shop nie
    semoga sukses memenangkan contest ini Puan, terus semangat …

  3. ye betul kena jimat…

    mak2 sambil bukak internet tu leh buat biz sekali kan kan… 😉

    ermm.. nape dua tempat kosong tu bee? teka regenye satu je kan?

    ok nis teka…. dalam RM305 gitu 😉

  4. Best jugak nak join. Tapi saper nak pakai. Syarah dah bsar

  5. Sje je nk teka..rm195

  6. Amboi…borong sakan nampak!

  7. Kak Long Mawar Merah :

    Best shopping online. Semua sampai depan rumah. Wah, comelnya baju-baju tu! Jom kita main teka-teki.

  8. best gak ni..entah sempat ke tidak kutu join..jawapan bagi dekat komen ekk?

  9. Contest yang menarik. . Boleh buat tambah duit poket untuk bayaran tarif elektrik yang meningkat bermula pada hari ini. . 😉

Trackbacks

  1. […] Dan tukang komen yang paling hampir adalah sicantikmatahari .. baca komen mereka di entri #CONTEST : Shopping baju anak murah dan berkualiti secara online […]

Speak Your Mind

*