Contest Komen & Menang

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam saya berhasrat untuk memenangi Samsung Galaxy S|| , dengan bantuan pembaca blog puanbee.com , oleh itu saya mengadakan satu contest di mana semua yang tolong saya akan memenangi hadiah sebagai tanda terima kasih dari saya , Oleh itu bagi sesiapa yang ingin membantu saya dan seterusnya memenagi hadiah berupa wang tunai RM100 dan pedometer sebagai hadiah saguhati boleh lah ikut syarat-syarat di bawah. Apa itu pedometer ? rujuk sini

samsung galaxy s||
samsung galaxy s||

Syarat-Syarat :

1 – Klik Banner di atas.
2 – Klik Button Tweet jika ada twitter (Dalam entri Gadjet Impian)
3 – Klik Button Like jika ada fb (Dalam entri Gadjet Impian)
4 – klik button 1+ jika ada akaun gmail google + (Dalam entri Gadjet Impian)
3 – Komen dalam entri tersebut sebanyak mungkin (Dalam entri Gadjet Impian)
4 – Buat satu entri bebas mengenai contest komen & menang , masukkan ayat seperti di bawah :

” Saya sertai contest komen dan menang khas untuk support Puanbee.com dalam perjuangan merebut Gadjet Impiannya”

tak ada peraturan apa-apa ikut suka lah yang lain-lain tu ?.. dan submit link dalam entri ini.

Pemenang akan dihubungi melalui email kelak ๐Ÿ™‚

Jika ramai penyertaan , mungkin hadiah akan di tambah.

Pesan : Bukan like entri contest komen & menang ye , tapi entri Gadjet Impian (klik link) saya

Senarai Peserta

  1. Ainunmardhiyyah
  2. Myra
  3. Syamilamohd
  4. AnaLyana
  5. Mamanajlaa
  6. Puankutu
  7. Qalbujadeed
  8. Kakyong
  9. Kimmie
  10. Ciknin
  11. Onie
  12. Ummiehanie
  13. Bardboo
  14. Has
  15. Ziefauzi
  16. Kakngah
  17. dZuandiey
  18. Sya Isya
  19. Sicantiksizuka

Comments

  1. okehh.. dah siap pun entry .. cekidauutt ๐Ÿ˜‰

  2. oic …baru paham …. kne wat entry yer .. igtkan main komen2 jer terus… haha

    nis join yer bee .. gudluck ๐Ÿ˜‰

  3. suarapeople :

    wah tak sempat nk kejar..smua count dah banyak.. =.=

  4. nak join gak la..belum terlambat lagi kan?

  5. cikpuanhady :

    salam..me join..dah komen, dah tweet, dah share, dah like dan dah klik +1.. link entri autopublish sok pagi jam 7.34..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/11/contest-komen-menang.html

  6. akak ! onie join sebab onie support akak depan belakang,kekekekeke ๐Ÿ˜›

    http://contestmeaw.blogspot.com/2011/11/komen-dan-menang-je.html

  7. Done puanbee. Gud luck ye. Hehehe

  8. Bee..

    dah join.. gud luck Bee.. ada harapan Bee masuk pusingan seterusnya..

  9. gudluck puan bee..hebat promote ni..hehe..

  10. owh start semalam yer Bee..hope berjaya ye..yang tuttt..nt ayu bg sebelum due k

  11. Pacifista :

    support kak bee. harap dapat support saya jugak.hehe… ๐Ÿ™‚

  12. Doa Ku BUat Mu

    “Ya Allah perkenankan permintaan sahabatku Puan Latifah”

    AMIN…

    Semoga berjaya…:)

  13. Gembira b3njy melihat peserta gadget impian denaihati bersaing sihat tanpa menjatuhkan atau mengutuk rakan-rakan peserta da;am kontest ini. Semoga puan bee berjaya dalam kontest ini.

    p/s: b3njy mengucapkan terima kasih kepada puan bee kerana menyokong kempen marilah menderma yang dianjurkan oleh b3njy. Jika puan bee ingin menghulurkan derma lagi kepada anak2 yatim pusat jagaan baitus sakinah wal mabahhah, sila tinggalkan komen anda dalam entri di link di bawah. Marilah kita sama2 menderma dan menyokong program ini bagi meringankan beban mereka. Terima kasih.

  14. mcm best je..nak join rasanya.nak hadiah rm100 tu..bulan 12 ke tarikh tutup..

  15. alamak, ader contest la dari puan bee, hehe

  16. akak,cheqwa nak join!!!!!!!!tapi esok lah buat entry.hikhik..

  17. kak sya dh join yea…

  18. saya nak join contest puanbee

Trackbacks

  1. Contest komen dan menang Puanbee.com | Ummi Hanie [dot] Com says:

    […] penuhi hajat mereka nak menang gadget impian kan ?  nak join … klik banner Saya sertaiย contest komen dan menangย khas untuk support Puanbee.com dalam perjuangan merebut Gadjet Impiannya …. yakni Samsung […]

  2. Bantuan Anda Diperlukan dgn segara… | SyamilaMohd@RumahKu SyurgaKu says:

    […] segara… Bantuan Anda Diperlukan dgn segara… Number of View: 2โ€ Saya sertai contest komen dan menang khas untuk support Puanbee.com dalam perjuangan merebut Gadjet Impiannya โ€“ Samsung Galaxy SII […]

  3. […] komen disini , Komen sebanyak mungkin untuk saya dapatkan markah tertinggi dalam pertandingan ini. KLIK SINI UNTUK SERTAI CONTEST DAN SECARA TAK LANGSUNG BANTU SAYA MENANGContest Pusingan Pertama ini akan bermula pada 19/11/2011 jam 10.30am dan tamat pada 4/12/2011 jam […]