Jul
2012

Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight

Saya rasa ramai yang kurang faham contest yang di anjurkan oleh sunlight di dalam entri lepas yang bertajuk Peraduan ” Detik Bersama Sunlight “ kerana agak meleret. Saya faham , tapi itu permintaan penaja.

Tapi tak apa .. saya tulis semula dan di ringkaskan sedikit serta saya ubah sedikit syarat contest ini supaya lebih memudahkan pembaca faham. Contest ni tak lama. Sekejap je habis , cepat-cepat upload gambar , kalau seorang saja join pun dia lah pemenang. Ha ha ha saya tak kisah.

una

Untuk sertai contest ini , senang sahaja.

 

  1. Upload sekeping gambar yang beerti bagi korang , terpulang nak selitkan botol sunlight atau tidak , asalkan detik tu beerti bagi korang.
  2. Upload gambar di dalam blog atau pun facebook anda dan seperti biasa kena serahkan { link entri/gambar di facebook yang telah di upload } ke SINI

*Jika guna facebook pastikan gambar tersebut di set dengan fungsi public , supaya orang sunlight senang nak tengok nanti.
*Jika guna blog , hanya serahkan link ya.

  • Tarikh tutup selewat-lewatnya pada pukul 11.59 malam pada 29 Julai.
  • Hadiah berupa set CORNINGWARE bernilai RM429.00 bakal dimenangi oleh 1 pemenang terpilih.

Semuanya akan di nilai dan hadiah akan diserahkan oleh pihak sunlight. Syarat dan terma lain sila rujuk disini

Peserta  :

  1. Pondokkecil
  2. Akubiomed 
  3. Kujie2
  4. Mykeledek 
  5. Yanmieonline
  6. Nadot
  7. Kakinakl
  8. Alamhati.com
  9. Oh! budu
  10. Senarai Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight

90 thoughts on “Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight

  1. Pingback: Budak Rajin

  2. Pingback: Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  3. Pingback: Peserta 9 : Contest detik bersama sunlight | Puanbee.Com

  4. Pingback: Peserta 8 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  5. Pingback: Peserta 7 : Contest Detik bersama sunlight | Puanbee.Com

  6. Pingback: Peserta 6 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  7. Pingback: contest brought to you by sunlight : detik bersama sunlight - Oh! budu | Oh! budu

  8. cantik theme bee…jgn la tukar lagi yea… :-)

    dah lama tk join contest..teringin tapi tak mampu…lepas ni insya allah akan join contest anjuran puanbee…

    selamat menjalani ibadah puasa…
    syamila recently posted..Minggu TerakhirMy Profile

  9. Pingback: Detik Bersama Sunlight | Nadot's Words

  10. Pingback: Peserta 5 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  11. Pingback: Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  12. Pingback: DETIK BERSAMA SUNLIGHT

  13. Assalammualaikum.

    Lama sungguh tak menjengah ke sini. Selalu nampak Puan di awangan di sana-sini (maksudnya kat blogspere, ngehee). Pandang je nama PuanBee, teringat pulak yang naik gelongsor kat petronas.

    Alih-alih masuk nampak sunlight. Tapi sunlight ni memang berkesan lagi menciutkan lah.

    Selamat berpuasa : )

  14. Pingback: Peserta 3 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

    • tak semestinya tunjuk muka sendiri , boleh tengok entir kujie2.com , dia tunjuk muka famili nya ..

      cadangan : bawa sebotol sunlight , letak di tmpt moreh/masjid dan ambik gambar , sedekah lah sunlight tu kat diorang ..yg penting ko ambik gambar byk2 , dan balik pilih satu yg bermakna ..
      puanbee recently posted..Kerenah anak berpuasa My Profile

  15. Pingback: Peserta 2 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  16. Pingback: Detik Bersama Sunglight Keluarga Kujie | Hidup Biar Sedap

  17. Puanbee, sy dah join..sory la lambat…sedang cari gambar cuci kawah masa kawin dulu..basuh pakai sunlight juga..tapi gambar tu tak jumpa..maybe duk dlm henpon lama kot..aduss..ingtkan ada simpan kat komputer..tak de rupanya..yang cuci pun tak termasuk gambar tu..memang tak de rezki la gambar basuh kawah tu..hahaha
    Hafizul recently posted..Contest By Sunlight : Detik Bersama SunlightMy Profile

  18. Pingback: Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight | Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge