Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight

Spread the love

Saya rasa ramai yang kurang faham contest yang di anjurkan oleh sunlight di dalam entri lepas yang bertajuk Peraduan ” Detik Bersama Sunlight “ kerana agak meleret. Saya faham , tapi itu permintaan penaja.

Tapi tak apa .. saya tulis semula dan di ringkaskan sedikit serta saya ubah sedikit syarat contest ini supaya lebih memudahkan pembaca faham. Contest ni tak lama. Sekejap je habis , cepat-cepat upload gambar , kalau seorang saja join pun dia lah pemenang. Ha ha ha saya tak kisah.

una

Untuk sertai contest ini , senang sahaja.

 

  1. Upload sekeping gambar yang beerti bagi korang , terpulang nak selitkan botol sunlight atau tidak , asalkan detik tu beerti bagi korang.
  2. Upload gambar di dalam blog atau pun facebook anda dan seperti biasa kena serahkan { link entri/gambar di facebook yang telah di upload } ke SINI

*Jika guna facebook pastikan gambar tersebut di set dengan fungsi public , supaya orang sunlight senang nak tengok nanti.
*Jika guna blog , hanya serahkan link ya.

  • Tarikh tutup selewat-lewatnya pada pukul 11.59 malam pada 29 Julai.
  • Hadiah berupa set CORNINGWARE bernilai RM429.00 bakal dimenangi oleh 1 pemenang terpilih.

Semuanya akan di nilai dan hadiah akan diserahkan oleh pihak sunlight. Syarat dan terma lain sila rujuk disini

Peserta  :

  1. Pondokkecil
  2. Akubiomed 
  3. Kujie2
  4. Mykeledek 
  5. Yanmieonline
  6. Nadot
  7. Kakinakl
  8. Alamhati.com
  9. Oh! budu
  10. Senarai Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight

90 thoughts on “Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight”

  1. Pingback: Budak Rajin

  2. Pingback: Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  3. Pingback: Peserta 9 : Contest detik bersama sunlight | Puanbee.Com

  4. Pingback: Peserta 8 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  5. Pingback: Peserta 7 : Contest Detik bersama sunlight | Puanbee.Com

  6. Pingback: Peserta 6 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  7. Pingback: contest brought to you by sunlight : detik bersama sunlight - Oh! budu | Oh! budu

  8. cantik theme bee…jgn la tukar lagi yea… 🙂

    dah lama tk join contest..teringin tapi tak mampu…lepas ni insya allah akan join contest anjuran puanbee…

    selamat menjalani ibadah puasa…

  9. Pingback: Detik Bersama Sunlight | Nadot's Words

  10. nih akibat nya las2 sampai. mesti kena scroll panjang2 he2.
    kalu sempat, masukkan pix. nak tanya Puan Bee, imej superimpose boleh ke Pn. Bee. sebab dia kata gambar jer. kalu buleh, sempat ar. kalau tidak leh block adik masaira buat shooting heeeee.. thnks share puan bee…

  11. Pingback: Peserta 5 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  12. Pingback: Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  13. Pingback: DETIK BERSAMA SUNLIGHT

  14. Assalammualaikum.

    Lama sungguh tak menjengah ke sini. Selalu nampak Puan di awangan di sana-sini (maksudnya kat blogspere, ngehee). Pandang je nama PuanBee, teringat pulak yang naik gelongsor kat petronas.

    Alih-alih masuk nampak sunlight. Tapi sunlight ni memang berkesan lagi menciutkan lah.

    Selamat berpuasa : )

  15. Pingback: Peserta 3 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  16. assalamualaikum puanbee , dayah first time kat sini.. 😀
    macam mudah je syarat, ingat nak join juga..meriahkan majlis..
    hihi..insya Allah , nanti dayah submit.
    😀

    1. tak semestinya tunjuk muka sendiri , boleh tengok entir kujie2.com , dia tunjuk muka famili nya ..

      cadangan : bawa sebotol sunlight , letak di tmpt moreh/masjid dan ambik gambar , sedekah lah sunlight tu kat diorang ..yg penting ko ambik gambar byk2 , dan balik pilih satu yg bermakna ..

  17. Pingback: Peserta 2 : Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  18. sunlight ni selalu digunakan oleh mak saya untuk mencuci pinggan, dari kami sekolah rendah sampailah sekarang. Cayalah Sunlight!

  19. Pingback: Detik Bersama Sunglight Keluarga Kujie | Hidup Biar Sedap

  20. Puanbee, sy dah join..sory la lambat…sedang cari gambar cuci kawah masa kawin dulu..basuh pakai sunlight juga..tapi gambar tu tak jumpa..maybe duk dlm henpon lama kot..aduss..ingtkan ada simpan kat komputer..tak de rupanya..yang cuci pun tak termasuk gambar tu..memang tak de rezki la gambar basuh kawah tu..hahaha

  21. Pingback: Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight | Pondok Kecil

  22. Ibu Mifzal Arsyad

    ingat x leh join..sbb bukan pengguna sunlight..

    bee…detik tu bererti tu apa2 detik la ya..hehe..

    1. gambar adik pun tak pe , sbb pihak sunlight tk mention pun mesti ada owner , asalkan gambar tu adalah detik yang beerti bagi ciktom

    1. detik bersama sunlight , sy pun tk tahu kriteria pemilihan sbb pihak sunlight pilih , bg sy gambar yg menyentuh hati tu patut menang

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *