Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight 90


Saya rasa ramai yang kurang faham contest yang di anjurkan oleh sunlight di dalam entri lepas yang bertajuk Peraduan ” Detik Bersama Sunlight “ kerana agak meleret. Saya faham , tapi itu permintaan penaja.

Tapi tak apa .. saya tulis semula dan di ringkaskan sedikit serta saya ubah sedikit syarat contest ini supaya lebih memudahkan pembaca faham. Contest ni tak lama. Sekejap je habis , cepat-cepat upload gambar , kalau seorang saja join pun dia lah pemenang. Ha ha ha saya tak kisah.

una

Untuk sertai contest ini , senang sahaja.

 

  1. Upload sekeping gambar yang beerti bagi korang , terpulang nak selitkan botol sunlight atau tidak , asalkan detik tu beerti bagi korang.
  2. Upload gambar di dalam blog atau pun facebook anda dan seperti biasa kena serahkan { link entri/gambar di facebook yang telah di upload } ke SINI

*Jika guna facebook pastikan gambar tersebut di set dengan fungsi public , supaya orang sunlight senang nak tengok nanti.
*Jika guna blog , hanya serahkan link ya.

  • Tarikh tutup selewat-lewatnya pada pukul 11.59 malam pada 29 Julai.
  • Hadiah berupa set CORNINGWARE bernilai RM429.00 bakal dimenangi oleh 1 pemenang terpilih.

Semuanya akan di nilai dan hadiah akan diserahkan oleh pihak sunlight. Syarat dan terma lain sila rujuk disini

Peserta  :

  1. Pondokkecil
  2. Akubiomed 
  3. Kujie2
  4. Mykeledek 
  5. Yanmieonline
  6. Nadot
  7. Kakinakl
  8. Alamhati.com
  9. Oh! budu
  10. Senarai Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

About puanbee

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at puanbeedotcom@gmail.com , thank you :)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 thoughts on “Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight