Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight

Saya rasa ramai yang kurang faham contest yang di anjurkan oleh sunlight di dalam entri lepas yang bertajuk Peraduan ” Detik Bersama Sunlight “ kerana agak meleret. Saya faham , tapi itu permintaan penaja.

Tapi tak apa .. saya tulis semula dan di ringkaskan sedikit serta saya ubah sedikit syarat contest ini supaya lebih memudahkan pembaca faham. Contest ni tak lama. Sekejap je habis , cepat-cepat upload gambar , kalau seorang saja join pun dia lah pemenang. Ha ha ha saya tak kisah.

una

Untuk sertai contest ini , senang sahaja.

 

  1. Upload sekeping gambar yang beerti bagi korang , terpulang nak selitkan botol sunlight atau tidak , asalkan detik tu beerti bagi korang.
  2. Upload gambar di dalam blog atau pun facebook anda dan seperti biasa kena serahkan { link entri/gambar di facebook yang telah di upload } ke SINI

*Jika guna facebook pastikan gambar tersebut di set dengan fungsi public , supaya orang sunlight senang nak tengok nanti.
*Jika guna blog , hanya serahkan link ya.

  • Tarikh tutup selewat-lewatnya pada pukul 11.59 malam pada 29 Julai.
  • Hadiah berupa set CORNINGWARE bernilai RM429.00 bakal dimenangi oleh 1 pemenang terpilih.

Semuanya akan di nilai dan hadiah akan diserahkan oleh pihak sunlight. Syarat dan terma lain sila rujuk disini

Peserta  :

  1. Pondokkecil
  2. Akubiomed 
  3. Kujie2
  4. Mykeledek 
  5. Yanmieonline
  6. Nadot
  7. Kakinakl
  8. Alamhati.com
  9. Oh! budu
  10. Senarai Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight

90 Comments

  1. Oh! budu 29 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 July 2012 Reply
  2. kak ina kl 29 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 July 2012 Reply
  3. syamila 28 July 2012 Reply
  4. CtBou 28 July 2012 Reply
  5. Nadot 28 July 2012 Reply
  6. irsah 27 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 July 2012 Reply
  7. Ummi Hanie 27 July 2012 Reply
  8. Myra Jay 27 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 July 2012 Reply
  9. Oh! budu 26 July 2012 Reply
  10. dennis 25 July 2012 Reply
  11. RinnAzrinah 25 July 2012 Reply
  12. yas 25 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 July 2012 Reply
  13. hidayah 24 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  14. idrosak 24 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  15. iAwani 24 July 2012 Reply
  16. sweetkurma 23 July 2012 Reply
  17. Nurul 23 July 2012 Reply
  18. eyriqazz 23 July 2012 Reply
  19. dennis 22 July 2012 Reply
  20. Orang Kampung 21 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 July 2012 Reply
  21. ayu jamal 20 July 2012 Reply
  22. Hafizul 20 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 July 2012 Reply
  23. bardboo 19 July 2012 Reply
  24. Ibu Mifzal Arsyad 18 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 18 July 2012 Reply
  25. Qaseh Gifts 18 July 2012 Reply
  26. Azydy 18 July 2012 Reply
  27. syu90 16 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 18 July 2012 Reply
  28. ApplePurple 15 July 2012 Reply
  29. Ikhtiar Shah 15 July 2012 Reply
  30. cik tom 15 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 July 2012 Reply
  31. Denaihati 15 July 2012 Reply
  32. boni 14 July 2012 Reply
  33. nurmisnan 14 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 July 2012 Reply
  34. Jebeng Otai™ 14 July 2012 Reply
  35. Mus 14 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 July 2012 Reply
  36. Nazri 14 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 July 2012 Reply
  37. akubiomed 14 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 July 2012 Reply
      • akubiomed 21 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.