Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Bee join contest yanmieonline.com pulak hadiah nyer hosting…! wow bee nak hosting free itu….para pembaca blog bee doakan bee ada tuah disitu.

Nak join ? klik banner tu yer…syarat-syarat pun simple jer..hadiah paling menarik buat blogger..hehee

Bee pertaruhkan gambar nih..una tengah makan cendol…
gambar sendiri yer..no google2 🙂

Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com
nak tengok hadiah nyer ? klik sini pulak !contest berlangsung selama sebulan sahaja 19/01/2011-19/02/2011

itu saja..hope menang lah ! daa~
Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. Makan cendol dengan rojak sedap juga 🙂

  2. first time singgah.
    suka blog ni..
    mintak izin nak letak dalam senarai blog

  3. @NzAthanks kak..

  4. @kakyonghaha kak yong jom lah mkn cendol!

  5. @DeQdEqcepat deq2 cr gambor…lg awai lg bagus

  6. @sw33tdarlingjom join sekali hee sama2 menang !

  7. @yanmieok kak…hehee

  8. gud luck bee…..

  9. sedapnya makan cendol..

  10. ala…bee dah join…

    DeQdeQ tak ada gambar yg sesuai lagi…huhuhuu

  11. nak join laa… rasanya ada gambar zulfan tgh makan…

  12. Salam Bee,

    ok gud luck yea, kalau nak hadiah bonus bee boleh minta kawan-kawan like gambar ini di Facebook Yanmieonline 🙂

    http://www.yanmieonline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *