Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bee join contest yanmieonline.com pulak hadiah nyer hosting…! wow bee nak hosting free itu….para pembaca blog bee doakan bee ada tuah disitu.

Nak join ? klik banner tu yer…syarat-syarat pun simple jer..hadiah paling menarik buat blogger..hehee

Bee pertaruhkan gambar nih..una tengah makan cendol…
gambar sendiri yer..no google2 🙂

Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com
nak tengok hadiah nyer ? klik sini pulak !contest berlangsung selama sebulan sahaja 19/01/2011-19/02/2011

itu saja..hope menang lah ! daa~
Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

Comments

  1. akubiomed :

    Makan cendol dengan rojak sedap juga 🙂

  2. first time singgah.
    suka blog ni..
    mintak izin nak letak dalam senarai blog

  3. @NzAthanks kak..

  4. @kakyonghaha kak yong jom lah mkn cendol!

  5. @DeQdEqcepat deq2 cr gambor…lg awai lg bagus

  6. @sw33tdarlingjom join sekali hee sama2 menang !

  7. @yanmieok kak…hehee

  8. gud luck bee…..

  9. sedapnya makan cendol..

  10. ala…bee dah join…

    DeQdeQ tak ada gambar yg sesuai lagi…huhuhuu

  11. sw33tdarling :

    nak join laa… rasanya ada gambar zulfan tgh makan…

  12. Salam Bee,

    ok gud luck yea, kalau nak hadiah bonus bee boleh minta kawan-kawan like gambar ini di Facebook Yanmieonline 🙂

    http://www.yanmieonline.com

Speak Your Mind

*