Comel

Comel je budak-budak kecik berumur 4 tahun hingga 6 tahun berkawad.

20120712-111309.jpg

Una sedang sibuk menjalani latihan kawad , kesian pula tengok una tu … cikgu cakap dia masuk banyak acara sebab una berbadan besar jugak. ala tomey tomey ….

Comments

  1. comel je kawad kecik2… ;)

    ohh kenangan taski abimku…
    Ummi Hanie recently posted..Episod Akhir Ameera Slot Samarinda TV3My Profile

  2. sejuk mata melihat anak-anak begini
    Mus recently posted..Tiket Balik Raya 2012 AirAsia Serendah RM59 SehalaMy Profile

  3. Teringatkan kepada anak-anak saya ketika berada di tadika berkawat. Nanti baby Aslah pula.
    akubiomed recently posted..Sentuhan Kasih Ramadan Kg Orang Asli Bukit KalaMy Profile

  4. memang comel sangat. .. mcm kt sekolah pondok je nih. .. :)
    MDHAFiZ.NET recently posted..Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan Ke IPTA Lepasan STPM/Setaraf 2012/2013My Profile

  5. Emm yang mana 1 una tu?tak nmpk muka tak kenal lalu kiter…hahaha..aktif sukan bdn sihat sikit…
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil – Angin Nak Pakai Theme Berbayar Pulak DahMy Profile

  6. sekolah tadika anak saya macam tak buat lagi je, tapi banyak buat event bercerita,sempoa dan lego
    onlajer recently posted..POPEYE On la jerMy Profile

  7. nama pun budak kecil..memanglah comel..
    titan recently posted..Kejahatan Dunia BacklinkMy Profile

  8. anak2 kecil mmg comel..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted..CPU Overload : Keburukkan Tag BerlebihanMy Profile

  9. whoaa…haha..kalau saya ada menyelit kat budak2 tu lagi comel :P
    spudin recently posted..Fatin Liyana vs Habibah (Adik Saudara Gua)My Profile

  10. comey2…apa nama sekolah ni puan bee? siap ada aktiviti kawad lg…

    p/s-kalau ada kat area rumah, lehlah hantar anak jugak…hehehehe
    hafizmd recently posted..Wordless Wednesday #22 Bagaimana kita?My Profile

  11. Sukan itu penting untuk kesihatan ye tak? Harap una terus aktif mana tahu jadi atlet ?
    ProfHariz recently posted..Didikan Ibu Bapa Masa KiniMy Profile

  12. hahahaha.. memang sangat2 comel..hehe
    boni recently posted..Dek Kerana Bisul, Aku Mendapat IlhamMy Profile

  13. like mother like daughter ke pbee, aktif sukan kat sekolah. terbaik.
    Denaihati recently posted..Nuffnang Blogopolis 2012 bersama DenaihatiMy Profile

Trackbacks

  1. [...] makna sekali. Bagus juga taski ni .. Ada Blogger papa yang tanya anak saya tadika di mana di entri comel ni kan .. Ini lah dia tadika tersebut. Taski Abim .. cari lah di kawasan berhampiran banyak [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge