Comel

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comel je budak-budak kecik berumur 4 tahun hingga 6 tahun berkawad.

20120712-111309.jpg

Una sedang sibuk menjalani latihan kawad , kesian pula tengok una tu … cikgu cakap dia masuk banyak acara sebab una berbadan besar jugak. ala tomey tomey ….

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

25 thoughts

  1. comey2…apa nama sekolah ni puan bee? siap ada aktiviti kawad lg…

    p/s-kalau ada kat area rumah, lehlah hantar anak jugak…hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *