Comel

Share

Comel je budak-budak kecik berumur 4 tahun hingga 6 tahun berkawad.

20120712-111309.jpg

Una sedang sibuk menjalani latihan kawad , kesian pula tengok una tu … cikgu cakap dia masuk banyak acara sebab una berbadan besar jugak. ala tomey tomey ….

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

25 Comments:

  1. Pingback: Husna Bersukan (Taski Abim Kawasan Ampang) | Puanbee.Com

  2. comel je kawad kecik2… 😉

    ohh kenangan taski abimku…

  3. sejuk mata melihat anak-anak begini

  4. Teringatkan kepada anak-anak saya ketika berada di tadika berkawat. Nanti baby Aslah pula.

  5. memang comel sangat. .. mcm kt sekolah pondok je nih. .. 🙂

  6. Emm yang mana 1 una tu?tak nmpk muka tak kenal lalu kiter…hahaha..aktif sukan bdn sihat sikit…

  7. sekolah tadika anak saya macam tak buat lagi je, tapi banyak buat event bercerita,sempoa dan lego

  8. nama pun budak kecil..memanglah comel..

  9. anak2 kecil mmg comel..hehe

  10. whoaa…haha..kalau saya ada menyelit kat budak2 tu lagi comel 😛

  11. Saya telah membaca post ini.

  12. comey2…apa nama sekolah ni puan bee? siap ada aktiviti kawad lg…

    p/s-kalau ada kat area rumah, lehlah hantar anak jugak…hehehehe

  13. Sukan itu penting untuk kesihatan ye tak? Harap una terus aktif mana tahu jadi atlet ?

  14. hahahaha.. memang sangat2 comel..hehe

  15. like mother like daughter ke pbee, aktif sukan kat sekolah. terbaik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *