Comel Lote Collections Butik Online Untuk Kanak-kanak

Jika anda tercari-cari barangan kanak-kanak murah dan pelbagai Butik Online Comel Lote Collections adalah amat bersesuaian sekali kerana apa ? tengok gambar di bawah pun tahu kan ada koleksi barangan kanak-kanak yang amat cantik.

Terlambat tahu tentang contest ni , saya dapat tahu pun dari kakyong.com, kalau tak boleh juga di buat entri kreatif-kreatif kan , tapi tak mengapa lah .. suka betul saya tengok beg egg shell ni comel , teringin nak sambar untuk una dan kakak nanti , tapi kalau menang pun ok juga .. menang satu , boleh beli satu saja kan ? kalau tak menang kena beli beg lain.

jimat*

12 Egg Shell

Inilah barangan yang saya nak sangat beg Egg Shell untuk una , 5 tahun ke tadika nanti , kalau dapat syukur alhamdulillah :)

permainan gegirl yang comel
permainan gegirl yang comel

Buat pengetahuan korang Comel Lote Collections ni bukan berniaga secara online sahaja , malahan ada butik nya sendiri dan beberapa kali masuk majalah …wah wah wah .. oleh itu ini adalah butik kegemaran ramai , jom lah shopping di butik comel lote collection sekali .

Tempat tidur baby yang selesa
Tempat tidur baby yang selesa

Banyak lagi sebenarnya , korang boleh lah tengok-tengok sendiri nanti .. cuci mata pun boleh juga , orang kata apa ?

” window shopping atau cuci mata itu menenangkan “? ye ke ? errr..

beg sekolah untuk budak lelaki - Cars backpack
beg sekolah untuk budak lelaki – Cars backpack

Cars Bag Pack ni Pun best..

kalau lah ada anak lelaki kan …

Info Tentang Butik Comel Lote Collection

Location

  • Lot B5, TESCO Bukit Beruntung, Jalan Orkid 1, Bandar Bukit Sentosa, 48300 Rawang, Malaysia

About

Description

  • Comel Lote Collections membekal dan menjual pakaian serta aksesori bayi dan kanak-kanak. Produk kami berkualiti tinggi dengan warna yang ceria sesuai dengan karakter kanak-kanak dan pastinya menggembirakan ibubapa. Pakaian yang dijual adalah dari fabrik cotton yang lembut dan selesa bagi anak-anak. Selain itu terdapat juga soft toys, cloth books dan juga lampin kain semuanya kami pilih sendiri bagi menjamin kualiti yang berterusan.

General Information

  • Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami melalui
  • SMS: 010-3340589

Awards

  • Kosmo 9 September 2009
  • Majalah Feminin Februari 2010
  • Majalah Pa&Ma Jun 2011
  • Majalah NUR Julai 2011

Email

  • comellote.corner@gmail.com

Website

  • http://www.comellote.com
Facebook

Ok dah macam sponsor post je kan ? bukan ya , saya masuk contest ni bukan sponsor post , jom join ramai-ramai dengan klik ?SINI

 

Comments

  1. Terima kasih Puan Bee kerana menyertai, kami dalam proses mencari pemenang, Good Luck!

  2. Terima kasih Puan Bee kerana menyertai, kami dalam proses mencari pemenang, Good Luck!

  3. comelnya bag kanak kanak ini..
    sokong. semoga business bertambah maju
    jeff recently posted..Fashionable Stylish BangleMy Profile

  4. gud luck utk Bee.. Beg utk anak2 dara tu cantik kan.. kakyong suka bahagian dlam tu.. ;)
    kakyong recently posted..Review blog Alycia – Hot Mama WannabeMy Profile

  5. comei2 brg nye .. sesuai le dgn nama kedai nye … kedaiku jua x masuk2 majalah..ate tak gigih mane,main2 jer jual nye pun .. haha :p

    gudluck ye bee
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #18: Pendrive aiskrim Cornetto special edition – Comel !My Profile

  6. wah terujanya tgk beg car tu. tahun depan pon nak start sekolahkan syafi ni
    mama pipie recently posted..Joke untuk menghiburkan hatiMy Profile

  7. cantik begnya..

  8. comel2 belaka barangan budak2 ni kan… tapi dni belom ada anak lagi hehe:)
    ardinihumaira recently posted..Homemade Chocolate | Dni join kelas buat coklat ^__^My Profile

  9. Lah dekat dengan kawasan saya tinggal. Selalu ke Tesco tapi tak perasan pula kedai ini.

  10. ohsemmm ah..puan bee, jom shopping sesama ^_^ hihi

Trackbacks

  1. [...] tak menang pulak sedih daku. Hehehe ..Nak tengok entri contest mana yang buatkan saya menang ? klik sini saya buat macam sponsor post tau ..tp bukan sponsor pun saja tolong-tolong promosi bisnes [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge