Cerpen : Taubat Ku Taubat Nasuha

Salam , Saya cuma hendak beritahu kepada pembaca blog puanbee.com ini , bahawasanya saya kini telah menerima pelawaan blog denaihati.com untuk menulis cerpen di blog beliau. Kerjasama ini adalah untuk ke untungan dua pihak. Denaihati kini ada slot baru iaitu cerpen dan puanbee dapat menambah pembaca (curi pembaca denaihati sikit).

Taubat Ku Taubat Nasuha – Klik gambar di bawah untuk membaca semua episod cerpen ya!

taubat nasuha Banner

Terima kasih di ucapkan kepada admin denaihati tu .. sudi menjemput saya menulis di blog beliau. Bangga sikit rasa nya … Ye lah blog denaihati jika nak di bandingkan dengan blog puanbee.. perghh di ibaratkan langit dengan bumi jauhnya.

dslr laila 26 nov

Walau apa pun .. jika korang hendak mengikuti cerpen Taubat ku Taubat Nasuha . Saya akan sertakan link setiap Episod disini. Tapi mengikut perkiraan saya , episod nya tidaklah terlalu panjang , nama pun cerpen kan ?

 

Setelah habis cerpen ini , mungkin saya akan hasilkan cerpen lain mengikut ilham yang datang. Cerpen ni saya tulis dengan ilham yang datang. Tak boleh buka laptop terus nak tulis. Waaaa~

Search

Comments

  1. satu perkara yang akak nak bagi pendapat sikitlah..kalau boleh bee siarkan cerpen ni kat blog bee je lagi bagus kot..apa2 pun terpulanglah kat bee ye..akak cuma bagi pandangan..hehe :)

  2. tak pandai nak komen lah bee..apa2 pun teruskan jelah sampai siap ye :)
    mrs.yie recently posted..REVIEW NOVEL | MADU 3 SUKUMy Profile

  3. terbaik. boleh lawan dengan Menyintai Ain Maisarah. terfikir gak nak tulis cerpen pendek. tapi takut tak de idea.
    Ladfe Amir recently posted..TIP MUDAH MENGERJAKAN SOLAT BERJEMAAHMy Profile

  4. wah dasyat nie..sekejap je dah jadi penulis popular.hikhik..kutu nak p baca skang!
    puan kutu recently posted..Sirap Kurang Ais, Satu!My Profile

  5. wawawa..cerpen Al-fatihah buat abah tu pun lum sempat bace lg bee..ni da ade cerpen baru pulak ye…hai x lame lg kuar la novel terbaru di pasaran nanti..penulis dia da tentu lah puan bee…amin..
    MaMa3Hero.com recently posted..RESEPI:LEMPENG KELAPAMy Profile

  6. waahh… melangkah setapak lg yer bee… xper, ada bakat menulis, jgn dibiarkn begitu saje… ;) nis mengarang utk esei SPM buleh la, lepas2 tu xde dahh… :p
    Ummi Hanie recently posted..Abang dah berkhatan jadi anak bujangMy Profile

  7. memang saya menunggu episod seterusnya :D
    syaifuddin alias recently posted..SEO Extravaganza : Dijemput Semua Blogger Mencuba NasibMy Profile

  8. hobi baru dia lah tu kak yan. .. :) tapi best r cita tu tap ada sambung lak yg xsabar nk baca tu…
    sicantikmatahari recently posted..Terima KasihMy Profile

  9. Salam,

    Hobi baru pulak ke bee mengarang cerpen? heheee oklah tu tak semua orang berbakat dalam menulis :D
    yanmie recently posted..Pulut DurianMy Profile

  10. wa.. teruskan.. i like.. harap ilham sentiasa datang.. cayok yg fren.. <3
    sicantik matahari recently posted..Terima KasihMy Profile

  11. Hehehe..syabas sy ucapkan kepada puanbee..maju dan terus maju..semoga berjaya mcm blogger otai yang lain ekk…aminnn..buat yang terbaik tau..dah baca cerpen puanbee dekat blog DH tu..menarik dan tertarik..hampir terpedaya..hehe
    Hafizul recently posted..Blog Popular Pemangkin Kejayaan Pondok KecilMy Profile

  12. Semoga ide menulis cerpennya semakin mudah di dapat sahabat
    Blog Keperawatan recently posted..Penyakit TBC (Tuberkulosis)My Profile

  13. Tahniah bee..!
    ummiross recently posted..RATNA DEWI GOLD STOK TERBARU 2My Profile

  14. kalo bernasib baik ade org buat drama nnt.. :)
    Jebeng Otai™ recently posted..66 Cubaan Hack Dalam 5 HariMy Profile

  15. terima kasih kembali terima undangannya. pasti ramai yg tertunggu episod seterusnya.
    Denaihati recently posted..Blog Terperangkap Dalam Dunia SEOMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: