Apr
2012

Cenderahati Dari #jumpadenaihati

Tak habis lagi cerita sepetang bersama Denaihati kan , ye lah banyak sangat gambar dan cenderahati yang di beri , sebagai tanda terima kasih dan keterujaan saya , maka saya akan bercerita di dalam blog ni , biasalah …Sebelum ni saya update serba sedikit gambar di dalam Majlis sepetang bersama Denahati . Kali ni cenderahati yang saya dapat pulak.

Buku tulisan MD . ALI BERAHIM
“mencegah lebih untung daripada merawat” – MD . ALI BERAHIM

Saya dapat buku tulisan MD.ALI BERAHIM yang bertajuk Sembuhkan Virus-Virus Bisnes. Ermm lepas baca baru boleh cerita kan buku ni tentang apa .. Tapi dah selak sikit-sikit bagus juga .. ada analisis untuk perah otak bagaimana nak jadi bisnesman yang berjaya . Nanti akan baca…

Emila Artsworks
Kalendar comel :)

Satu lagi antara cenderahati yang saya suka , Iaitu Kalendar hasil tangan EmilaYusof , sangat cantik dan comel .. saya suka sangat ..lepas dapat saya gantung tinggi-tinggi , takut anak conteng , anak saya ni pun tangan berseni juga.

Sticker , keycahin , badge , baju t-shirt pen , buku ..
Semunya dari Denaihati dan juga penajanya P1

Dan 3 pasang T-shirt dari P1 dan juga Denaihati Network , badge , keycahin , sticker kereta , pen , buku nota .. dan semuanya akan di simpan menjadi kenangan terindah.

Semuanya indah-indah belaka lah :) Terima Kasih Daun Keladi Di Ucapkan Pada Denaihati.Com dan semua penaja yang terlibat.

27 thoughts on “Cenderahati Dari #jumpadenaihati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge