Cenderahati Dari #jumpadenaihati

Tak habis lagi cerita sepetang bersama Denaihati kan , ye lah banyak sangat gambar dan cenderahati yang di beri , sebagai tanda terima kasih dan keterujaan saya , maka saya akan bercerita di dalam blog ni , biasalah …Sebelum ni saya update serba sedikit gambar di dalam Majlis sepetang bersama Denahati . Kali ni cenderahati yang saya dapat pulak.

Buku tulisan MD . ALI BERAHIM
“mencegah lebih untung daripada merawat” – MD . ALI BERAHIM

Saya dapat buku tulisan MD.ALI BERAHIM yang bertajuk Sembuhkan Virus-Virus Bisnes. Ermm lepas baca baru boleh cerita kan buku ni tentang apa .. Tapi dah selak sikit-sikit bagus juga .. ada analisis untuk perah otak bagaimana nak jadi bisnesman yang berjaya . Nanti akan baca…

Emila Artsworks
Kalendar comel :)

Satu lagi antara cenderahati yang saya suka , Iaitu Kalendar hasil tangan EmilaYusof , sangat cantik dan comel .. saya suka sangat ..lepas dapat saya gantung tinggi-tinggi , takut anak conteng , anak saya ni pun tangan berseni juga.

Sticker , keycahin , badge , baju t-shirt pen , buku ..
Semunya dari Denaihati dan juga penajanya P1

Dan 3 pasang T-shirt dari P1 dan juga Denaihati Network , badge , keycahin , sticker kereta , pen , buku nota .. dan semuanya akan di simpan menjadi kenangan terindah.

Semuanya indah-indah belaka lah :) Terima Kasih Daun Keladi Di Ucapkan Pada Denaihati.Com dan semua penaja yang terlibat.

Search

Comments

  1. buku tu nmpk menarik
    Juan recently posted..Rumour – Samsung Galaxy S3 Photo and Video LeakMy Profile

  2. Kalendar tu memang cute kan ;)
    Myra Jay recently posted..BE ke-4 2012My Profile

  3. macam-macam cenderahatinya. cenderajantung takde ker??
    titan recently posted..Red Bubbles Clown yang Kacak.My Profile

  4. wah wah, kalender dari kak Emila Yusuf tu comel. suka doodle dia..
    keychain tu menarik gak :)
    syahrilhafiz recently posted..Proton Preve Yang Pertama Kemalangan Jalan Raya?My Profile

  5. Fakarepain :

    keychain tu nampak comel..huhu
    Fakarepain recently posted..BORUSSIA DORTMUND JUARA BUNDESLIGA 2011/ 2012My Profile

  6. wah menarik tu.. nak gak..!!
    muazfaris recently posted..Contoh Essay Interview MARA 2012My Profile

  7. Adeh,

    Bro x selak lagi isi kandungan dalam goodies bag hari tue….
    Bro Framestone recently posted..Motivasi Pagi : Rezeki Selepas BerkahwinMy Profile

  8. Tahniah puanbee krn menang,…bestnya..
    Encik Bukit Besi recently posted..Surat Untuk Seorang Lelaki KacakMy Profile

  9. Wahhh Puanbee… Kasi saya buku note Denaihati tu.. Boleh????
    Hafizul recently posted..Marahkan Sifat SyaitanMy Profile

  10. untungnya…
    bila la nak dapat barangan dari denaihati pula..
    eheheee
    mie recently posted..Upin Dan Ipin The Musical Memang TerbaikMy Profile

  11. wow wee… byknye hadiah…. bertuah ;)

    dpt CD cerita Fast n Furious ke tu?
    Ummi Hanie recently posted..Zaid @ 31 months (2 tahun 7 bulan)My Profile

  12. wah best tu dapat hadiah
    Juan recently posted..Rumour – Samsung Galaxy S3 Photo and Video LeakMy Profile

  13. untungnya dpt cenderahati … :)
    MDHAFiZ.NET recently posted..New Proton Preve 2012My Profile

  14. wah boleh tahan
    tp yg dpt jongkong silver ari tu
    lg best…
    Terbelog recently posted..Bob Kuman Meninggal Dunia ?My Profile

  15. Saya sudah rasmi baju t-shirt yang beri oleh DenaiHati sebagai cenderahati.
    akubiomed recently posted..Peraduan iPunya! Beli & Menang dengan P1My Profile

  16. cd cerita ker tu??
    Jebeng Otai™ recently posted..PosLaju : Kotak dan Sampul PrabayarMy Profile

  17. wah bestnya…sumer menarik
    Lela-Lelord recently posted..Cantik Di HatiMy Profile

  18. wah byk tu dpt pn bee..
    nak join tp x der ruang :) event tahun ni langsung x dpt join event nuffnang.. hehehe
    gnesop recently posted..Nama rasmi baby – Auni AwatifMy Profile

  19. kalendar tuh comel la..
    eiela recently posted..Nasi Kerabu Lauk Ayam Atau Ikan?My Profile

  20. puan kutu :

    byknya cenderahati.bertuah sungguh..murah rezeki..:)
    puan kutu recently posted..Family Outing : Pantai MerdekaMy Profile

  21. Wah..byknya dapat..best tu..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Jadual Final Exam Semester 3 : Bersedia Dah Ke?My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: