Cenderahati Dari #jumpadenaihati

Tak habis lagi cerita sepetang bersama Denaihati kan , ye lah banyak sangat gambar dan cenderahati yang di beri , sebagai tanda terima kasih dan keterujaan saya , maka saya akan bercerita di dalam blog ni , biasalah …Sebelum ni saya update serba sedikit gambar di dalam Majlis sepetang bersama Denahati . Kali ni cenderahati yang saya dapat pulak.

Buku tulisan MD . ALI BERAHIM
“mencegah lebih untung daripada merawat” – MD . ALI BERAHIM

Saya dapat buku tulisan MD.ALI BERAHIM yang bertajuk Sembuhkan Virus-Virus Bisnes. Ermm lepas baca baru boleh cerita kan buku ni tentang apa .. Tapi dah selak sikit-sikit bagus juga .. ada analisis untuk perah otak bagaimana nak jadi bisnesman yang berjaya . Nanti akan baca…

Emila Artsworks
Kalendar comel πŸ™‚

Satu lagi antara cenderahati yang saya suka , Iaitu Kalendar hasil tangan EmilaYusof , sangat cantik dan comel .. saya suka sangat ..lepas dapat saya gantung tinggi-tinggi , takut anak conteng , anak saya ni pun tangan berseni juga.

Sticker , keycahin , badge , baju t-shirt pen , buku ..
Semunya dari Denaihati dan juga penajanya P1

Dan 3 pasang T-shirt dari P1 dan juga Denaihati Network , badge , keycahin , sticker kereta , pen , buku nota .. dan semuanya akan di simpan menjadi kenangan terindah.

Semuanya indah-indah belaka lah πŸ™‚ Terima Kasih Daun Keladi Di Ucapkan Pada Denaihati.ComΒ dan semua penaja yang terlibat.

27 Comments

  1. Juan 24 April 2012 Reply
  2. Myra Jay 23 April 2012 Reply
  3. titan 23 April 2012 Reply
  4. syahrilhafiz 22 April 2012 Reply
  5. Fakarepain 22 April 2012 Reply
  6. muazfaris 22 April 2012 Reply
  7. Bro Framestone 22 April 2012 Reply
  8. Encik Bukit Besi 22 April 2012 Reply
  9. Hafizul 22 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2012 Reply
  10. mie 22 April 2012 Reply
  11. Ummi Hanie 21 April 2012 Reply
  12. Juan 21 April 2012 Reply
  13. MDHAFiZ.NET 21 April 2012 Reply
  14. Terbelog 21 April 2012 Reply
  15. akubiomed 21 April 2012 Reply
  16. Jebeng Otaiβ„’ 21 April 2012 Reply
  17. Lela-Lelord 21 April 2012 Reply
  18. gnesop 21 April 2012 Reply
  19. eiela 21 April 2012 Reply
  20. puan kutu 21 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 April 2012 Reply
  21. Ibu Mifzal Arsyad 21 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 April 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.