Cenderahati Dari #jumpadenaihati

Tak habis lagi cerita sepetang bersama Denaihati kan , ye lah banyak sangat gambar dan cenderahati yang di beri , sebagai tanda terima kasih dan keterujaan saya , maka saya akan bercerita di dalam blog ni , biasalah …Sebelum ni saya update serba sedikit gambar di dalam Majlis sepetang bersama Denahati . Kali ni cenderahati yang saya dapat pulak.

Buku tulisan MD . ALI BERAHIM
“mencegah lebih untung daripada merawat” – MD . ALI BERAHIM

Saya dapat buku tulisan MD.ALI BERAHIM yang bertajuk Sembuhkan Virus-Virus Bisnes. Ermm lepas baca baru boleh cerita kan buku ni tentang apa .. Tapi dah selak sikit-sikit bagus juga .. ada analisis untuk perah otak bagaimana nak jadi bisnesman yang berjaya . Nanti akan baca…

Emila Artsworks
Kalendar comel :)

Satu lagi antara cenderahati yang saya suka , Iaitu Kalendar hasil tangan EmilaYusof , sangat cantik dan comel .. saya suka sangat ..lepas dapat saya gantung tinggi-tinggi , takut anak conteng , anak saya ni pun tangan berseni juga.

Sticker , keycahin , badge , baju t-shirt pen , buku ..
Semunya dari Denaihati dan juga penajanya P1

Dan 3 pasang T-shirt dari P1 dan juga Denaihati Network , badge , keycahin , sticker kereta , pen , buku nota .. dan semuanya akan di simpan menjadi kenangan terindah.

Semuanya indah-indah belaka lah :) Terima Kasih Daun Keladi Di Ucapkan Pada Denaihati.Com dan semua penaja yang terlibat.

288 Total Views 1 Views Today

Related Post

Apakah penyebab rabun malam?  Sebenarnya rabun malam merupakan satu penyakit yg disebabkan oleh kekurangan vitamin A dalam makanan yg menyebabkan sel mata yang kering dan menghadk...
Kongsi Pengalaman Diet Ok ini motivasi diet untuk pagi sabtu, hari sabtu anak-anak tak kesekolah apa-apa , so saya fikir nak panjat2 sikit cuci tingkap dapur dah berminyak t...
Tak Pandai Buat Karipap Hujan punya pasal , lapar punya pasal , malas keluar beli makanan punya pasal , saya gagah buat karipap dimana bahan nya memang tak cukup lengkap , in...
Nak Bubur Lambuk selasa 16/8/2011 : wahh siap letak tarikh tu .. ni bukan apa .. buat kenangan untuk budak-budak ni dedulu PB tak de satu pun gambo kenangan gini tau ....
Jumpa Disana Hospital Prince Court Yaa ... takut ada yang terlupa nanti , petang ni kita jumpa di Hospital Prince Court yang sudi menaja Seminar Jom Kurus kerjasama antara Puanbee.com d...

Comments

  1. buku tu nmpk menarik

  2. Kalendar tu memang cute kan 😉

  3. macam-macam cenderahatinya. cenderajantung takde ker??

  4. wah wah, kalender dari kak Emila Yusuf tu comel. suka doodle dia..
    keychain tu menarik gak :)

  5. Fakarepain :

    keychain tu nampak comel..huhu

  6. wah menarik tu.. nak gak..!!

  7. Adeh,

    Bro x selak lagi isi kandungan dalam goodies bag hari tue….

  8. Tahniah puanbee krn menang,…bestnya..

  9. Wahhh Puanbee… Kasi saya buku note Denaihati tu.. Boleh????

  10. untungnya…
    bila la nak dapat barangan dari denaihati pula..
    eheheee

  11. wow wee… byknye hadiah…. bertuah 😉

    dpt CD cerita Fast n Furious ke tu?

  12. wah best tu dapat hadiah

  13. untungnya dpt cenderahati … :)

  14. wah boleh tahan
    tp yg dpt jongkong silver ari tu
    lg best…

  15. Saya sudah rasmi baju t-shirt yang beri oleh DenaiHati sebagai cenderahati.

  16. cd cerita ker tu??

  17. wah bestnya…sumer menarik

  18. wah byk tu dpt pn bee..
    nak join tp x der ruang :) event tahun ni langsung x dpt join event nuffnang.. hehehe

  19. kalendar tuh comel la..

  20. puan kutu :

    byknya cenderahati.bertuah sungguh..murah rezeki..:)

  21. Wah..byknya dapat..best tu..

Speak Your Mind

*