Cenderahati Dari #jumpadenaihati

Tak habis lagi cerita sepetang bersama Denaihati kan , ye lah banyak sangat gambar dan cenderahati yang di beri , sebagai tanda terima kasih dan keterujaan saya , maka saya akan bercerita di dalam blog ni , biasalah …Sebelum ni saya update serba sedikit gambar di dalam Majlis sepetang bersama Denahati . Kali ni cenderahati yang saya dapat pulak.

Buku tulisan MD . ALI BERAHIM
“mencegah lebih untung daripada merawat” – MD . ALI BERAHIM

Saya dapat buku tulisan MD.ALI BERAHIM yang bertajuk Sembuhkan Virus-Virus Bisnes. Ermm lepas baca baru boleh cerita kan buku ni tentang apa .. Tapi dah selak sikit-sikit bagus juga .. ada analisis untuk perah otak bagaimana nak jadi bisnesman yang berjaya . Nanti akan baca…

Emila Artsworks
Kalendar comel πŸ™‚

Satu lagi antara cenderahati yang saya suka , Iaitu Kalendar hasil tangan EmilaYusof , sangat cantik dan comel .. saya suka sangat ..lepas dapat saya gantung tinggi-tinggi , takut anak conteng , anak saya ni pun tangan berseni juga.

Sticker , keycahin , badge , baju t-shirt pen , buku ..
Semunya dari Denaihati dan juga penajanya P1

Dan 3 pasang T-shirt dari P1 dan juga Denaihati Network , badge , keycahin , sticker kereta , pen , buku nota .. dan semuanya akan di simpan menjadi kenangan terindah.

Semuanya indah-indah belaka lah πŸ™‚ Terima Kasih Daun Keladi Di Ucapkan Pada Denaihati.ComΒ dan semua penaja yang terlibat.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

27 Comments:

  1. buku tu nmpk menarik

  2. Kalendar tu memang cute kan πŸ˜‰

  3. macam-macam cenderahatinya. cenderajantung takde ker??

  4. wah wah, kalender dari kak Emila Yusuf tu comel. suka doodle dia..
    keychain tu menarik gak πŸ™‚

  5. keychain tu nampak comel..huhu

  6. wah menarik tu.. nak gak..!!

  7. Adeh,

    Bro x selak lagi isi kandungan dalam goodies bag hari tue….

  8. Tahniah puanbee krn menang,…bestnya..

  9. Wahhh Puanbee… Kasi saya buku note Denaihati tu.. Boleh????

  10. untungnya…
    bila la nak dapat barangan dari denaihati pula..
    eheheee

  11. wow wee… byknye hadiah…. bertuah πŸ˜‰

    dpt CD cerita Fast n Furious ke tu?

  12. wah best tu dapat hadiah

  13. untungnya dpt cenderahati … πŸ™‚

  14. wah boleh tahan
    tp yg dpt jongkong silver ari tu
    lg best…

  15. Saya sudah rasmi baju t-shirt yang beri oleh DenaiHati sebagai cenderahati.

  16. wah bestnya…sumer menarik

  17. wah byk tu dpt pn bee..
    nak join tp x der ruang πŸ™‚ event tahun ni langsung x dpt join event nuffnang.. hehehe

  18. kalendar tuh comel la..

  19. byknya cenderahati.bertuah sungguh..murah rezeki..:)

  20. Ibu Mifzal Arsyad

    Wah..byknya dapat..best tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *