Adsvertorial / Review


Top 15 entri popular 2016 bagi blog puanbee.com 15

Untuk rekod bagi blog puanbee.com sendiri. Top entri 2016 bagi blog puanbee.com ialah …saya akan senarai kan di bawah. Tak ada ucapan khas pun. Tahun 2016 dan tahun berikutnya saya blur la.Walau pun banyak benda berlaku tetapi banyak juga halangan untuk update. Insyallah kalau ada masa slow slow kita update blog ya. Kini blog bukan lagi keutamaan. Banyak betul kerja luar untuk di beri perhatian termasuk lah menjaga anak-anak yang kian membesar. Walaubagaimana pun , saya bersyukur sedikit sebanyak entri tentang “ LIFESTYLE ” seorang surirumah biasa biasa ini mendapat banyak carian di google dan saya doakan semoga bermanfaat untuk […]


8 Sebab Kenapa Anda Patut Melabur Dalam Jual Beli Tanah 2

Kebanyakan rakyat Malaysia sangat suka untuk mengubahsuai dan menjual semula rumah, atau membeli hartanah komersial dan persendirian untuk disewakan sebagai pelaburan dalam bidang hartanah. Bagaimanapun, ramai yang tidak peduli untuk melabur di lot tanah yang kosong. Mungkin ia tidak segah memiliki hartanah sewaan, tapi pelaburan di tanah kosong ini menawarkan potensi yang banyak. Tiada Apa Untuk Digantikan Atau Diubah Bila anda membeli tanah kosong, tiada apa yang perlu anda ubah atau baiki. Tiada apa yang boleh dicuri dan diganti. Dan anda juga bukan membeli tanah itu untuk dibangunkan, maka anda tidak perlu ada pengetahuan atau kemahiran dalam pembinaan atau mengupah […]


Detox Tea Review : Slimming & Detox Tea By Medina Desire 22

Siapa yang mengambil kesempatan sambil berpuasa sambil diet ? Saya diet bukan untuk kurus tapi untuk kurang kan beberapa kilogram sebelum raya. Nanti raya makan pun tak jaga oiii , lepas habis raya macam – macam penyakit datang. Kali ni nak rekomen kan korang beli dan cuba teh ini. Slimming & Detox Tea by Medina Desire. Saya tak jual yek. Saya pun main kirim je dekat kawan geng diet. Kami ada group support untuk mak mak turunkan berat badan dan kembali cergas. Mak mak hebat di zaman mencabar ni kena jaga kesihatan badan sendiri. Kalau korang nak beli boleh beli […]


YES! – Promosi percutian hujung tahun sempena cuti sekolah kembali lagi. 7

” YES! Year end promotion “  kembali lagi. Dah ada perancangan ke nak bercuti ke mana-mana ? Ikut perancangan nak ke mana ? Malaysia saja ke ? Singapore ? atau Indonesia ? Sini tengok ada promosi sangat hebat dari TRAVELOKA. Ini berita gembira. Traveloka  , Malindo Air , Citibank dan juga banyak hotel terpilih bergabung untuk merealisasikan impian kita untuk bercuti bersama keluarga. Untuk tempahan tawaran percutian hujung tahun sempena cuti sekolah ini korang boleh klik link — > YEAR END SALE PROMOTION  Lebih 100 hotel menawarkan potongan harga murah murah dan tengok ke tiga-tiga kempen  di bawah : ADVENTUROUS […]


Khas buat kaki selfie.. ada barang best di ezbuy.my 3

Assalamualaikum kaki selfie dan para pembaca sekalian. Ahaaaaa .. syoknyaa .. kaki selfie macam i mesti suka berita gembira ni. Terjumpa barang baik lah di Ezbuy.My murah sangat barang nya. Mula lah jari jemari ku nak menganak add to cart semua barang. Biar saya perkenakan barang baik menda yang hot sangat ni. Dah lama teringin lampu selfie ni. Sebagai blogger mesti ada peralatan untuk selfie. Ianya menampakkan kesungguhan bloggger tu buat kerja. Eh gambar cantik baru lah best kan. Eh bukan blogger je , bisnesman , bisneswomen pun kena ada. Biar gambar kita terang berderang menyuluh muka customer. 1 : […]