GAMBAR TERKINI ANAK SHAHIEZY SAM & SYATILLA MELVIN

Semua orang tahu pasangan selebriti terkenal Shahiezy Sam & syatilla Melvin baru menimang cahaya mata  lebih kurang 3 bulan lepas. Ni rasanya baru lepas pantang kot Syatillia melvin.

Pasangan selebriti terkenal ni di kurniakan seorang baby boy yang sangat comel siap berlesung pipit lagi. Serius melting tengok gambar si syeriv samheizy anak kepada pelakon terkenal ni memang jatuh cinta ok!

Baby ni memang susah nak cari yang tak comel. Apatah lagi yang berlesung pipit macam ni. Geram rasa macam nak cubit cubit jer tau. Mesti korang pun nak tengok kan? Meh la saya tunjuk gambar comel syeriv samheizy.

Mesti ramai mak mak mula berangan nak buat menantu kan? Apapun semoga Syeriv samheizy ni membesar menjadi anak yang soleh, anak yang baik & anak yang menjadi tiket ke syurga buat kedua ibu bapanya.

Korang rasa Syeriv Samheizy ni akan mewarisi bakat seni mak bapak dia tak? Of course la kan.. Mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Apapun yang di pilih Syeriv Samheizy ni moga memberi manafaat kepada bangsa & agama.

Kungfu Steam Seafood – Rasa seafood sebenar

Hai .. Salam ramadan dan salah sejahtera buat sahabat pembaca blog puanbee.com. Diharapkan semua anda berada dalam keadaan sihat dan ceria selalu. Meh sini akak nak rekomendasi satu restoran seafood yang saaaaaaaaangattttttttt sedap masakan nya. Saaaaangaaaatttttt fresh dan manis isi seafoodnya. Tak tipu .. sungguh ni akak cakap.

Restoran Seafood Kungfu Steam terletak di Puchong Selangor . Akak pergi makan dengan anak-anak. Enjoy sangat makan di situ cuma terkilan sebab ayahnya tak ada. Akak dengan anak-anak memang peminat seafood  tau .

Tak de sorang lagi dalam gambar ekk ..

Set Makanan Tengah Hari – Ramen Seafood Pilihan

Istimewanya di sini , anda pilih nak makan mee dengan bahan apa dan kuah apa. Hanya dengan 3 langkah mee hoon atau ramen pilihan akan terhidang. Akak cuba ke tiga – tiga jenis kuah . Kuah kari , kuah sup dengan kuah tomyam. Sedapnyaaaa .. ya ampun .. nasib baik jauh , kalau dekat nak juga pergi hari hari. Tapi akak cuba ramen je hari tu. Mee hoon biasa dah makan kan

Cara nak pilih

  1. Pilih kuah seperti  Superior Soup  , Curry Laksa Soup dan Tom Yam Soup.
  2. Pilih Mee hoon atau Ramen
  3. Pilih bahan  – contohnya macam akak pilih di bawah ni.

Continue reading

Tak ada masa untuk mencuci ? Ini berita gembira untuk mereka yang tinggal di kawasan Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.

MAMA WOSH – Menyediakan perkhidmatan (Dry Cleaning & Delivery ) untuk kawasan Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.

MAMA WOSH mencuci pakaian harian seperti t-shirt , stokin , seluar dan lain lain pakaian anda . Bukan sahaja terhad kepada pakaian malahan juga boleh mencuci barangan kelengkapan rumah lain seperti selimut , tuala , cadar , sarung kerusi , lapik meja dan lain lain barangan berkaitan kain. Selepas pakaian / barangan anda di cuci MAMA WOSH akan melipat pakaian anda dengan penuh kasih sayang.

Anda juga boleh meminta MAMA WOSH menggunakan pencuci organik jika anda alergik terhadap sabun pencuci biasa. Mama WOSH juga menawarkan perkhidmatan mencuci kotoran degil dengan tangan. Cucian tangan untuk memastikan kotoran degil yang melekat hilang tanpa merosakkan pakaian anda. MAMA WOSH menggunakan air jernih & segar dan bahan pencuci mesra alam yang terbaik untuk memastikan pakaian anda berbau segar, kekal cerah dan sentiasa membuat anda kelihatan kemas .

Jika pakaian anda memerlukan cucian kering jangan risau MAMA WOSH ada sediakan DRY Cleaning juga contoh nya cucian untuk jaket dan sut  , rawatan stain removal untuk  pakaian untuk kawasan tertentu juga ada dan akan di lakukan oleh ” angle ” MAMA WOSH.

MAMA WOSH .. Bagaimana dengan langsir ? MAMA WOSH boleh cuci ?Continue reading

Gosip Minyak Yu Yee Tak Halal ? Minyak Yu Yee Cap Limau Halal Dan Telah Di Sahkan Oleh Jakim

Assalamualaikum dan hai semua. Pernah dengar tentang Minyak Yu Yee Cap Limau tak halal tak ? Setelah beberapa tahun saya menjadi pengguna setia Minyak Yu Yee Cap Limau iaitu zaman kelahiran anak sulung tahun 2004 kalau tak salah .. ke 2003  Omak aihh ..lupa pulak tahun kelahiran anak sulung .. Abaikan .. pendek kata dia sekarang dah berumur 13 tahun , lepas tu bawa ke adik adik memang lah pengguna setia Minyak Yu Yee Cap Limau ko .. Lepas tu timbol gosip di katakan Minyak Yu Yee Cap Limau ada lemak khinzir. Amboi mengelabah orang kita termasuk lah daku .

Lepas tu sekarang ni , kalau di belek – belek dekat tin nya dah pun ada cop halal. Makanya sebagai pengguna dan blogger yang sangat perihatin mesti lah check sendiri di website Jakim kan. Korang ni. Mana boleh bedal je buat entri kang kena kecam. Minyak Yu Yee Cap Limau HALAL. Korang boleh check sendiri dekat website JAKIM. Meh sama-sama jadi perihatin dan bijak. Bak kata Mat Dan , jangan buat bijok .

Minyak Yu Yee Cap Limau Kegunaan Satu Keluarga.Continue reading