Asslamualaikum dan selamat pagi pagi.Ni kisah semalam Tengah ngemas semalam angkat periuk noxxa .. sapu habuk dekat sarung periuk noxxa tu. Ternampak sesuatu. Selama lebih kurang 3 bulan periuk tu tersadai tak guna. Ingatkan kerosakan serius. Hampeh je rasa. Sekarang dah tau punca periuk noxxa ni rosak.. kaki tempat cucuk wayar tu longgar .. bila cucuk wayar , kaki tu masuk dalam .. alkisah nya.. camno nak bg duduk diam2 jangan masuk dalam tah .nanti bos besar balik kita suruh dia sambung ngodek. Pernah tu dia nak repair kita tk bagi nak claim waranty konon… tp kalau lah sbb tu …
Pernahkah anda dengar tentang Green Computing/ Pengkomputeran Hijau? Pengkomputeran Hijau adalah istilah yang digunakan oleh pakar IT untuk teknik pengurusan sumber pengkomputeran dan teknologi maklumat dengan lebih cekap sambil mengekalkan atau meningkatkan prestasi secara keseluruhan. Pengkomputeran hijau membolehkan organisasi meningkatkan kecekapan tenaga, pengurusan maklumat dan menyediakan keupayaan analisis yang sesuai dalam industri teknologi maklumat. Menyedari betapa pentingnya memaksimumkan kecekapan dengan sumber daya yang minimal, KNetwork Tech Solution, sebuah syarikat yang berpusat di Kuala Lumpur menawarkan solusi teknologi yang akan membantu pemilik perniagaan mencapai kecekapan pengurusan data maksimum dengan kos minimum dan mengurangkan infrastruktur fizikal, selaras dengan falsafah Pengkomputeran Hijau. KNetwork …
Assalamualaikum , amacam dah puasa selama beberapa hari ni ? persiapan raya dah sedia ke ? bee masih sibuk jahit baju raya customer , pelbgai fesyen. Sehingga kan anak-anak mengeluh baju mereka belum di jahit lagi. Tetapi kelmarin bawa anak bongsu ( baby adam ) untuk checkup. Alang-alang terus pergi beli kasut raya mereka di outlet Bata yang terdekat iaitu dalam tesco mutiara damansara. Dekat-dekat dengan the curve tu. Agak kalut shopping dengan anak 5 orang tanpa ayah. Ayah bz cari duit raya. So …. dah ada kasut raya ? Koleksi Bata Raya 2018 ni cantik-cantik juga. Saya memang peminat …
38 MINGGU KEHAMILAN DAH !!!!! Rasakan .. nak menjerit.. dalam hati ni kadang-kadang berdoa semoga baby cepat keluar , kadang-kadang berdoa supaya baby lambat sikit keluar supaya ibu dapat menjahit dan siapkan tempahan sikit. Tapi kan .. ayah telah di offer kerja. Beriya iya bos tu nak ayah kerja dengan dia , walaupun bukan pilihan hati ayah sebab ayah suka kerja repair aicond je atau kata lain maintenence lah. Tapi dia kena kerja .. tak boleh mengada – ada la. Ni anak 4 nak suap makan + 1 lagi bakal di lahirkan. Ibu pun kena cuti lamaaaaaa … Di sebabkan …