6 JENIS ROTI PALING TERKENAL DI DUNIA

6 JENIS ROTI PALING TERKENAL DI DUNIA

Siapa kata artis je boleh terkenal di dunia. Roti pun ada yang terkenal jugak ok. Selama ni kita hanya tahu makan roti tapi tak ramai yang kenal jenis jenis roti yang di makan. Bagi dia, semua jenis roti adalah roti jer hehehehe Tapi tak salah kita ambil tahu serba sedikit pasal roti ni. Ia juga […]

GAMBAR TERKINI ANAK SHAHIEZY SAM & SYATILLA MELVIN

GAMBAR TERKINI ANAK SHAHIEZY SAM & SYATILLA MELVIN

Semua orang tahu pasangan selebriti terkenal Shahiezy Sam & syatilla Melvin baru menimang cahaya mata ┬álebih kurang 3 bulan lepas. Ni rasanya baru lepas pantang kot Syatillia melvin. Pasangan selebriti terkenal ni di kurniakan seorang baby boy yang sangat comel siap berlesung pipit lagi. Serius melting tengok gambar si syeriv samheizy anak kepada pelakon terkenal […]

Kungfu Steam Seafood – Rasa seafood sebenar

Kungfu Steam Seafood – Rasa seafood sebenar

Hai .. Salam ramadan dan salah sejahtera buat sahabat pembaca blog puanbee.com. Diharapkan semua anda berada dalam keadaan sihat dan ceria selalu. Meh sini akak nak rekomendasi satu restoran seafood yang saaaaaaaaangattttttttt sedap masakan nya. Saaaaangaaaatttttt fresh dan manis isi seafoodnya. Tak tipu .. sungguh ni akak cakap. Restoran Seafood Kungfu Steam terletak di Puchong […]