Tak pernah pula bercadang untuk jadi cikgu. Tapi hari ni jadi cikgu kepada kakak sendiri untuk jahit bag periuk noxxa di sebabkan permintaan bag periuk noxxa semakin banyak. Jadi kita kena ada lah pembantu. Allhamdulillah. Rezeki anak anak sentiasa ada. Allah S.W.T dah janji kan ? siapa yang rajin berusaha dia akan dapat hasilnya.  Jika anda berminat nak tempah apa sahaja. Atau sekadar cuci mata boleh lah follow ig kami di @bee_exclusive_ gambar-gambar ada juga di sidebar. 
Assalamualaikum dan hai semua , kali ni nak share kalau rajin boleh lah ikut cara saya ni. Men DIY kan tshirt lama ibu yang memang dari beli tak pernah pakai dan jadikan tshirt anak. Dalam kes saya , saya jadikan tshirt syamim je , muat muat untuk baju dia je tuh. Baju dah siap : Bahagian leher saya gunakan ribbing , ribbing ni beli dah siap potong by set. Dijual oleh kawan di facebook. Boleh search nama fb dia Sarazam Othman.  Cara pasang ribbing senang sangat jika nak di bandingkan nak buat  cara bias tu susah nak dapat kemas-kemas untuk …
Assalamualaikum dan hai , saja nak share gambar kebaya blouse moden. Saya jahit baju sahaja. Kain dari customer. Customer tempah online. Untuk mereka yang bersaiz unik dan agak susah nak dapat size blouse yang di jual online cantik-cantik tu boleh lah tempah dengan saya. Saya tinggal di petaling jaya selangor. Customer yang menenmpah ni dari Johor. Dapatkan ukuran badan anda dan send ke saya sahaja. Upah tidak lah mahal.Sepasang kebaya dengan kain RM60 , Baju sahaja RM30. Kalau ada linning atau lace harga lain lah. Kain sendiri ya. Customer ini beli kain jenis cotton linen RM15 semeter secara online dan …
Assalamalaikum dan hai semua .. meh tengok koleksi bag periuk noxxa keluaran saya sendiri. Jenama takdok la lagi… Saya jahit bag periuk noxxa setelah di beri oleh cikgu tempat saya belajar menjahit dahulu. Saya terima dan sahut cabaran untuk jahit bag periuk noxxa ini. Beberapa kali juga saya cuba buat sample meggunakan kain sendiri dahulu. Akhirnya dah di luluskan oleh cikgu baru lah saya jahit ke semua bag tempahan dari pelanggan. Kalau nak tempah juga jangan lupa hubungi saya di talian 011-32095406 . Whatsapp je tau … tak mau call. Saya tak kan angkat punya. Hihi Allhamdulillah , ada tempahan …