Pola cardigan 1 – Kembang beralun di depan.

Asslamualaikum . Pola buat cardigan ni adalah hasil perkongsian saudari Fadilah Abd Razak di facebook beliau. Saya nak cuba. Jom cuba sama-sama buat.

Terima kasih Puan , Semoga beroleh rezeki di atas perkongsian ini.

Sebenarnya saya pernah buat beberapa kali , cuma bukan versi kebang beralun. Kena cuba ni. Nanti dah ada hasil saya upload disini.

Continue reading

Tempahan : Nursing cover

Assalamualaikum  dan hai. Ini tempahan nursing cover pertama saya. Allhamdullillah .. customer berpuas hati. Pertama kali buat nursing cover haruslah berdebar tunggu sampai ke customer dan tanya feedback. Saya terima tempahan nursing cover kalau puan puan nak size besar boleh request. Kain sendiri pun boleh kain saya belikan pun boleh. Nak sedondon dengan sarung bantal tilam pun boleh. Semua boleh lah katakan.

nursing-cover

Saya belikan kain untuk customer ni di Spotlight Ampang Point , semua orang tahu kan kain Spotlight mahal macam mana , tapi saya cari kain yang ada sale je lah. Janji dapat kain cantik dan berkualiti. Kain jenis english cotton.  Size nuring cover 39″x 35″ memang besar dari pola asal yang saya dapat.

Saja di besarkan sikit sebab kain customer beli 1 meter , kita guna sampai habis lah.  Harganya RM35 tidak termasuk postage . Harga ni tak boleh tetap sebab kain spotlight memang mahal. Kebetulan customer ni beli semasa ada sale. Kalau saya dah jumpa kedai kain jual kain cotton yang harga berpatutan baru lah boleh ditetapkan .

=====

Ada kaum lelaki tak tahu nursing cover ni untuk apa ?

Nursing cover ni kegunaan nya tutup anak dan ibu ketika menyusukan anak di public. Jadi aurat terjaga dan nampak sopan gitu. Tak perlu la malu nak susukan anak di khalayak ramai lagi. Kalau lah tempat tu tak di sediakan bilik menyusu.

Nak tempah nursing cover  ?

Nak jahit dan branding jenama sendiri ? boleh hubungi saya.

011-32095406