Kebaya blouse moden

Assalamualaikum dan hai , saja nak share gambar kebaya blouse moden. Saya jahit baju sahaja. Kain dari customer. Customer tempah online. Untuk mereka yang bersaiz unik dan agak susah nak dapat size blouse yang di jual online cantik-cantik tu boleh lah tempah dengan saya. Saya tinggal di petaling jaya selangor. Customer yang menenmpah ni dari Johor. Dapatkan ukuran badan anda dan send ke saya sahaja. Upah tidak lah mahal.Sepasang kebaya dengan kain RM60 , Baju sahaja RM30. Kalau ada linning atau lace harga lain lah. Kain sendiri ya. Customer ini beli kain jenis cotton linen RM15 semeter secara online dan…

Continue reading

Bag periuk Noxxa di jahit dengan penuh kasih sayang

Assalamalaikum dan hai semua .. meh tengok koleksi bag periuk noxxa keluaran saya sendiri. Jenama takdok la lagi… Saya jahit bag periuk noxxa setelah di beri oleh cikgu tempat saya belajar menjahit dahulu. Saya terima dan sahut cabaran untuk jahit bag periuk noxxa ini. Beberapa kali juga saya cuba buat sample meggunakan kain sendiri dahulu. Akhirnya dah di luluskan oleh cikgu baru lah saya jahit ke semua bag tempahan dari pelanggan. Kalau nak tempah juga jangan lupa hubungi saya di talian 011-32095406 . Whatsapp je tau … tak mau call. Saya tak kan angkat punya. Hihi Allhamdulillah , ada tempahan…

Continue reading

Pola cardigan 1 – Kembang beralun di depan.

Asslamualaikum . Pola buat cardigan ni adalah hasil perkongsian saudari Fadilah Abd Razak di facebook beliau. Saya nak cuba. Jom cuba sama-sama buat. Terima kasih Puan , Semoga beroleh rezeki di atas perkongsian ini. Sebenarnya saya pernah buat beberapa kali , cuma bukan versi kebang beralun. Kena cuba ni. Nanti dah ada hasil saya upload disini.

Continue reading

Tempahan : Nursing cover

Assalamualaikum  dan hai. Ini tempahan nursing cover pertama saya. Allhamdullillah .. customer berpuas hati. Pertama kali buat nursing cover haruslah berdebar tunggu sampai ke customer dan tanya feedback. Saya terima tempahan nursing cover kalau puan puan nak size besar boleh request. Kain sendiri pun boleh kain saya belikan pun boleh. Nak sedondon dengan sarung bantal tilam pun boleh. Semua boleh lah katakan. Saya belikan kain untuk customer ni di Spotlight Ampang Point , semua orang tahu kan kain Spotlight mahal macam mana , tapi saya cari kain yang ada sale je lah. Janji dapat kain cantik dan berkualiti. Kain jenis…

Continue reading