Lirik Cuma Aku by Heliza Helmi

Cuma aku … Cuma aku…..Pagi-pagi tengok you tube termelekat lah pada video si heliza helmi ni..wah cute sungguh lah heliza helmi ni kalau bee lelaki dah lama tergoda ekeke..jom layan ahah!..

Cuma aku..
Yang memuja dalam diam..
Yang mendamba dalam pejam…
Yang mencinta dalam kelam…

Cuma aku…
Yang mengharap akan sinar…
Pada rindu yang penuh nanar…
Lewat cahaya yang tertebar…
Di kaki langit aku meratap penuh sabar…

Cuma aku…
Menanti akan cinta…
Lewat indahnya awan mega…
Di kaki langit waktu senja…
Menunggu akan hadirnya dia…
Menemani ku menikmati cinta…

Dan cuma aku juga…
Yang memuja..
Bidadari yang tercipta…
Lewat indahnya pelangi yang tertera…
Masih bisakah…
Cinta itu menemui aku…

Cuma aku…

Diam….

P/S : Videa boleh serach di youtube yekk

Ost Tiramitsu Tv3- Lirik Lagu Kau Menyusun Silang Kata AIZAT

Sekarang bee suka tengok cerita nih..Tiramitsu di tv3 …nih lagu tema nyer pun sedap jugak…

Aku ingin bermimpi denganmu
Ke awana untuk teman bintang bulan
Kerananya lebih terang sinarnya
Dengan kehadiran kau dan aku

Bagiku kaulah yang terindah
Manisnya senyuman anugerah Tuhan
Memarakkan api dalam diriku
Tak pernah aku sangka ada

Asingnya buatku
Asyik memikirkan dirimu

(korus)
Kau umpama susun silang kata
Yang terakhir untukku
Sekian lama ku mencari
Rupa-rupanya di depanku
Hidup ini tak bererti
Jika tiada cinta di hati
Untuk terus ku teguh berdiri

Bagiku kaulah yang terindah
Manisnya senyuman anugerah Tuhan
Memarakkan api dalam diriku
Tak pernah aku sangka ada

Asingnya buatku
Asyik memikirkan dirimu

(ulang korus)
Dan tak kira apapun
Yang terjadi dalam mimpiku
Usahlah ia berakhir
Tanpaku memilikmu

(ulang korus 2x)

lagu ni memang best …percayalah…

Pemenang Anugerah Juara Lagu Ana Raffali – Tolong Ingatkan Aku Lirik

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

JIwang yer hikss!! layan!!

Gambar artis semasa kecil dan besar

Hikss sila tengok betul-betul yeaaayehh! erm boring petang-petang nih buat lah lawak sengal sikit…

Wardina saffiyah

Honeyvsbee (artis ker ?haha )
teeettt!

Dato’ Siti Nurhaliza
Shahir AF

Lisa Suriani – awww!

Program Hari NI-slot akasia seribu kali cinta tv3…

Adoi dah bosan menghadap blog ni..Jap lagi nak layan cerita Seribu Kali Cinta kat tv3 hahah…best2..yang mana kerja tu tak dapat lah join kan ? best gak citer ni..walaupun memulanya bosan ya amat !…6:30 – 7:30 sejam tu..

Ni pulak fesyen baru dari baby..hahaa..Baby suka buat sendiri pape pun makan , pakai baju , kalo boleh mandi pun nak buat sendiri, contoh cekak rambut yang di pakainya tu pakai sendiri lah…sengat-senget pun tak per..hahah baby rasa macam lawa sangat dah tu…

erk..saja nak tayang…sambal tumis udang bee masak hari ni, masih dalam kuali tu…nyum nyum…tetiba perut rasa lapar…so.. bee chaw mencekik dulu…thanks buat semua yng nyembang ngan bee n follow blog bee dan komen entry bee …u rock bebeh 🙂