Minta tolong like gambar una join contest aksi makan !

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 19/2/2011
Salam pagi jumaat buat semua pembaca blog ni…
Bee ada join contest kak yanmieonline.com klik link tu kalau nak tengok !
kalau sudi kepada sesipa yang ada facebook tu boleh tolong like gambar una tak ?
boleh lah yer…

Bee pertaruhkan gambar una tengah makan cendol hehee…..
Cara-cara untuk like :
  1. mula-mula haruslah klik link ini dulu , kemudian ikut je step seperti didalam gambar tersebut…
  2. Dah like tinggalkan komen yer 🙂

TERIMA KASIH DAUN KELADI…

Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Bee join contest yanmieonline.com pulak hadiah nyer hosting…! wow bee nak hosting free itu….para pembaca blog bee doakan bee ada tuah disitu.

Nak join ? klik banner tu yer…syarat-syarat pun simple jer..hadiah paling menarik buat blogger..hehee

Bee pertaruhkan gambar nih..una tengah makan cendol…
gambar sendiri yer..no google2 🙂

Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com
nak tengok hadiah nyer ? klik sini pulak !contest berlangsung selama sebulan sahaja 19/01/2011-19/02/2011

itu saja..hope menang lah ! daa~
Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

1st GA dari BEE (GA DAH TUTUP & EKIN PEMENANGNYERRR)

Assalamualaikum dan hai hai hai para blogger sekalian … apa buat ?? buat apa ?? akhir-akhir ni terasa sangat boring hari-hari jenguk blog tapi idea takde dan apa kata korang join GA bee untuk memeriahkan blog ni ???

join lah yer … hadiah tak seberapa begitu juga dengan syaratnya :

Syarat-syaratnya ialah :

  1. Mestilah jadi followers bee.( )( http://beecontest.blogspot.com)COPY foto contest dan letak di sidebar (tak paksa)dan entry anda.
  2. Buat entry tentang GA ni…buat yang simple2 ajer , dengan tajuk “SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE”.
  3. Dan link kan ke blog bee.
  4. TAG 3 kawan anda.
  5. Tinggalkan url entry anda di komen box ini SAHAJA .

 

1st GA dari BEE ~ update

assalamualaikum dan salam sejahtera
bee nak update sedikit tentang giveaway ni :

untuk apa2 pertanyaan dan pembetulan..sila tinggalkan komen anda disini.

kepada yang belum dan ingin menyertai giveaway bee sila klik di bawah , dan tinggalkan url penyertaan anda di ruangan komen entry ini :
1st GA dari BEE link

kepada perserta yang telah menyertai dan ingin melihat sama ada url blog anda tersenarai atau tidak sila klik dibawah :

senarai update pertama(jika tiada disini sila klin link dibawah)
senarai update kedua

dengan ini harap dapat memudahkan lagi anda untuk menyemak….wahh skemanya …hahah sebab bee yang pening …kikiki
dan kalau sudi silalah follow blog contestbee
sekian terima kasih !!!

Terima kasih –

assalamualaikum semua . Hanya nak menyampaikan sedikit pesanan buat perserta GA anjuran bee,terima kasih pada yang telah menyertainya. .insyaallah esok bee akan menerjah blog korang ok..hari ni hari ahad so faham-faham je lah . .hehe. .gud luck semua !