#MYTravelAdventure – Sehari di SAFARI PARK BUKIT GAMBANG

Hai semua. Cerita #MYTravelAdventure ini khas buat Traveloka , demi support contest mereka untuk blogger. Ampun terlewat agak sibuk. Gambar ni semua adalah hasil jalan-jalan dalam Malaysia pada tahun 2015. Tapi belum pernah di publish di blog. Saya pergi masa tu memang tak rancang. Jika korang semua jenis travel sesuka hati je boleh lah geng. Jam 11 malam macam tu suami cakap jom jalan. Kita pun terus pack baju masuk dalam kereta jalan. #MYTravelAdventure kali ini kami pergi ke Gambang Waterpark dan Safari Park yang terletak di Bukit Gambang Kuantan Pahang. Kalau rajin nak tengok gambar boleh ke instagram tapi kena…

Continue reading

GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017

Assalamualaikum dan hai blogger dan pembaca semua, Saja nak bagi sokongan buat sahabat blogger diana yang anjurkan giveaway ni. Tak dak benda nak update di blog ni pun haa .. Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk Chia Seed  SlimmTreats selaku penaja utama giveaway ini. Dengan ini dijemput untuk pembaca semua turut sama memeriahkan GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017 yang  menawarkan beberapa hadiah menarik untuk pembaca semua. Senarai Hadiah  Wang Tunai RM50 x 5 pemenang Wang Tunai RM20 x 1 pemenang Wang…

Continue reading

Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com

Assalamualaikum dan Haiiiii … Giveaway dan bloglist ni saya join sebab saya suka produk shaklee. Lagipun sis Raihanah rajin singgah dan komen di blog saya. Tak ada apa saya nak beri kepada pelawat setia melainkan memberikan sokongan begini. Blog vitamin-cerdik.com , selain dari menjual produk shaklee ianya juga banyak menyelitkan entri kesihatan. Saya suka baca blog begini. Tetapi maaflah saya selalu kehilangan kata-kata untuk meninggalkan komen. Jadi saya jadi pembaca senyap. Kalau korang tak tahu nak update apa , mari lah sertai giveaway ini. Sambil tu boleh baca entri sis Raihanah dan tambah ilmu kesihatan gitu. Dalam banyak – banyak…

Continue reading

Review 3 Produk Penjagaan Rumah No 1 di Japan : Merries , Magiclean & Attack Produk Dan Contest.

Hai korang , lama puanbee tak review produk homecare ini kan ? Sekali lagi puanbee review produk nih harap korang baca sampai habis lah kalau nak menang hadiah make over rumah dan produk dari KAO bernilai RM30,000. Cara sangat mudah .. akan di sertakan di bawah. Semua produk di atas puanbee dah cuba . Jangan risau … ini review betul punya. Pertama sekali saya nak review baby diapers jenama Merries. Produk No 1 di Jepun uols. Review Diapers Jenama Merries Nampak , anak saya sendiri dah pakai diapers jenama Merries ini. Selesa ya ampun. Untuk anak yang dah boleh berlari , memanjat dan aktif…

Continue reading