Denaihati buat contest mudah lagi , seronok nak join ..menggelabah cari link dia haha .. okey di bawah adalah entri yang saya rasa paling meletop kot..Saya nak pergi klinik ni bawa si kakak tu , tup tup nampak entri contest denaihati ni , tak boleh jadi kena join 20 orang pertama yang berjaya menyenaraikan keyword panas denaihati akan dapat RM100 , fu yooo .. 20 orang tau .. cepat g terjah blog denaihati yek.. baucer buku rm200 About 155,000 results (0.30 seconds) http://denaihati.com/tuntutan-baucar-buku-rm200-pelajar-pengajian-tinggi suami curang isteri mengandung About 380,000 results¬†(0.38 seconds) http://denaihati.com/suami-curang-ketika-isteri-mengandung pilihanraya umum ke 13 About 488,000 results (0.29 …
Dah lama kakak mengadu macam-macam , sebagai ibu rasa pun macam-macam juga , ye lah anak kita kan , kalau tak di ambil berat siapa lagi. Keluhan seseorang kanak -kanak itu membayangkan sesuatu yang tidak sempurna dari segi fizikal atau emosinya. Gangguan emosi boleh berlaku akibat persekitaran atau pengalaman yang kurang menyenangkan. Seseorang kanak -kanak yang berusia empat tahun mungkin tidak mempunyai selera makan akibat sebab -sebab tertentu. Kanak -kanak yang menghidap demam virus , sakit kerongkong atau penyakit lembam paru -paru umpamanya akan kehilangan selera makan. Jika dia ditinggalkan di bawah jagaan orang lain atau pengasuh baru , dia …
Saya cari applikasi kalkulator waktu subur yang boleh di download untuk disimpan dalam laptop seperti yang terdapa pada applikasi iPad tu , tapi tak jumpa pulak lah .. search punya search jumpa satu applikasi di majalah Pa&Ma , tapi tak boleh download lah pula.Tapi tak pe masih lagi boleh guna , hari-hari kena pergi sana ler pulak.. Nak tak kira tarikh bersalin dan mungkin merancang untuk mengandung lagi ? boleh tengok waktu subur disini. Saya saja suka-suka je.. Rahsia Mudah Hamil – Tips Kesuburan Untuk Wanita
Gempar sungguh pabila berita kebakaran Suria Klcc mula di hebohkan di twitter , siapa lagi ejen twitter kita kalau bukan supermak seorang tu , sambil goreng ayam pun dia boleh buat entri , dan saya tidak ketinggalan untuk hebohkan berita ni.Kebakaran kecil berlaku di sebuah restoran di aras bawah Suria KLCC petang tadi, menyebabkan orang ramai dan peniaga terpaksa dipindah keluar sebagai langkah berjaga-jaga.¬†Bagaimanapun, tiada kecederaan dilaporkan dan kebakaran itu sudah dipadamkan. Seperti biasa cool dulu , tunggu je berita TV3 pasal kebakaran yang berlaku ni nanti yek .. Nasib sikit jek , kalau tak memang kecoh dunia , cuba …
Pagi tadi lepas hantar kakak ke sekolah agama , dan sebelum hantar una pulak ke sekolah agama , sempat le jenguk blog , baca komen-komen blog ni ha , masih lagi duk fikir plugin apa yang buat hal ni , lepas tu tengok header macam tak sesuai jek tukar lah untuk ke berapa ratus kali pun tak tahu lah. Lepas tu kejap je masa berlalu dah tiba masa hantar una , ambik kakak , lepas tu petang hantar kakak , ambik una pula. Memang lah masa sekejap jer berlalu , blog tak update pun lagi .. fuh fuh .. mencabar …