Peminat setia hingga hujung nyawa

anak kucing

Sejak ada anak angkat 5 ekor ni , kemain 2 kali ganda riuh … kita nak tengok tv ke nak tengok deme ? habis berselerak rumah … segala lapik2 terpaksa di simpan balik ., dulu masa anak2 kecil memang tak pakai kain lapik , sekarang pun tak boleh pakai .. Tengok di skrin tv ^^) @aziewan dah mula boleh ambil si putih ye … Please follow and like us:200

Continue reading

Hari jadi si dia yang teristimewa

hadiah hari lahir suami

Hari jadi si dia yang teristimewa semakin tiba , tak aci sungguh kawan-kawan sepejabat dah pun belikan kek untuk dia , serius tak tahu nak beli apa untuk lelaki ini. Duit pun tak berapa banyak bulan ni. He he he .. cukup lah dengan keikhlasan membeli sebiji kek dan sekuntum bunga sebagai tanda ingatan dan kasih sayang dari isteri yang comel ni. (bwekk) ” Selamat hari lahir abang … lebiu ” — > Kata-kata berikutnya sambung di tempat tidur. 😛 Cuba kongsikan .. Soalan 1 untuk lelaki  : Lelaki suka hadiah apa dari orang teristimewa ? Soalan 2 untuk perempuan  :…

Continue reading

Rezeki itu bukan milikku

pusat sumber

Beberapa bulan lepas. September 2012. Saya telah di lamar oleh satu agensi kerajaan , hendak bekerja sama untuk menerbitkan artikel setiap bulan secara berkala. Saya letakkan harga sekian-sekian , beliau berkata .. “oh , boleh kurangkan lagi ? sebab hendak buat atrikel setiap bulan , seperti yang telah di lakukan oleh pihak akhbar bla bla bla “. Jadi saya fikirkan , mungkin setelah kurangkan harga , beliau akan memberi “job” berterusan sepanjang tahun , saya berkira-kira sebulan dengan RMXXX pun boleh la. Kalau setahun dah jadi RMXXXX. Peace .. peace juga .. #eh ? Please follow and like us:200

Continue reading

Cantik – cantik

Pergi mana-mana anak dara bertiga ni mesti jadi perhatian , tambah lagi pabila diorang di pakaikan skirt sedondon , semua ada skirt ni , tetapi tak sempat nak pakaikan dan ambil gambar , lupa …  Ini lah hasil rembatan dari kawan-kawan blogger , kain untuk skrit tu beli online , dan tempah pun secara online , sungguh kaum wanita kreatif. Laila memang suka pakaian cantik dan bewarna pink , macam princess katanya …  Please follow and like us:200

Continue reading