Tuan WAN NONG MUZAFAR – Ini Bisnes Bukan Propa ( IBBP2017)

Tuan WAN NONG MUZAFAR – Ini Bisnes Bukan Propa ( IBBP2017)

Assalamualaikum dan hai. Hai orang ┬ásahabat .. dah bangun tidur ke belum ? ­čÖé Akak dah bangun dah semalam. Semalam akak sempat lah jumpa dengan seseorang yang telah menjadi viral satu ketika dulu di The Vocket. Tajuk : 9 Perkara Saya Belajar Ketika Hampir Bankrap Akibat Berbisnes. Akak suka sangat dik … teruja sungguh. Maklumlah […]

NIKMAT TIDUR

NIKMAT TIDUR

Assalamualaikum , selamat pagi. Wahh seronok nya pagi ni rasa segar bugar. Badan rasa sihat. Dah berapa hari tak sihat sakit kepala nyut nyut. Tak tahu kenapa , tapi mungkin dek kerana stress makan dan tidur tak menentu. Bila sakit tu terlentang je tak boleh buat apa. Badan dah bagi signal suruh rehat tetap berdegil. […]

Tefal FV1245 – Iron steam murah

Tefal FV1245 – Iron steam murah

Assalamualaikum dan hai , kali ni nak share lah review iron steam murah ni. Murah tak murah RM100 tu tinggi juga la untuk rakyat marhaen ni kan kan. Saya tak beli lah jenama amway , philips atau harvey norman yang rata-rata di review sangat best tu. Iron tu lagi best kan. Tapi dapat yang ini […]

Bila anak dara sakit perut

Assalamualaikum dan hai , Baca tajuk tu , tak tahu la nak letak gambar apa. Ibu malas letak gambar anak dara takut laris sangat. Lawak je .. Nak cerita la saat mendebarkan bila anak dara mula sakit perut sampai 4 hari ni. Risau juga. Bawa lah dia jumpa doktor. Husna baru 10 tahun , badan […]

Lazada birthday party terpaksa join

Lazada birthday party terpaksa join

Assalamualaikum , hai ..cuti seminggu pergi mana ? Saya dah balik kampung , memang la seronok balik kampung enjoy makan makan ke hulu ke hilir . Tapi sayang ada makhluk buat onar sampai hilang rasa seronok tu. Last balik KL balik dalam keadaan stress .. Stress gila .. Rasa malas nak layan sapa-sapa menyembang. Maka […]