Cara untuk tengok instagram orang

Share

Cara untuk tengok instagram orang adalah keyword yang masuk ke blog saya. Ermm ada ke cara untuk tengok instagram orang ya ? Instagram yang saya ketahui sekarang ada untuk android , ios dan blackberry juga. So sesiapa yang pakai telefon seperti itu boleh lah segera cari aplikasi instagram , install dan follow orang mana yang hendak di tengok tu.

aplikasi instagram untuk pc

Satu lagi instagram boleh di lihat dengan menggunakan chrome juga. Anda boleh lah memasang extensions aplikasi instagram untuk chrome… Tutorial nya boleh tengok di SINI. Tetapi aplikasi instagram untuk chrome ni hanya untuk melihat gambar dan hanya boleh di gunakan oleh sesiapa yang telah ada akaun instagram. Tak boleh edit mahupun upload gambar.

Terlanjur menulis pasal instagram , jom follow instagram saya @Puanbee . Antara gambar yang telah pun di Instagramkan ..

KFC

Laila dan una makan !!!! …

jualan raya @instagram

Simpul kasih atau popia gulung pedas. Kalau nak order boleh email saya tie2kay@gmail.com Β (tolong promo kakak saya yang buat , saya tak buat , tak cukup masa…. alasan!) Sedap .. kalau makan sambil tengok olimpik tu tak sedar apa dah …500G RM20 tidak termasuk berat . Dia letak dalam balang.

teratai

Bunga teratai layu di tasik madu.. ahak ahak ahak.. cantik tak ? berbakat tak ?

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

23 Comments:

  1. salam…saya ingin belajar mcmana nk buat instagram la..
    kawan kata byk faedah…
    tolong saya.
    terima kasih

  2. Pingback: Applikasi Instagram for Chrome untuk peminat tegar kini di Chrome - AkuBiomed

  3. Pingback: Apa itu Kamera AES (Sistem Penguatkuasaan Automatik) | Puanbee.com

  4. Pingback: Ubat penawar dengkur dan kuatkan minda anak-anak | Puanbee Ok Je!

  5. dh buat cara tgk instagram org….lastly dh ikut semua step tu,kita nak buat camne bila nk tgk gambar orang yang kita cari tu..

    • tak faham .. maksudnya nak cari kawan ye ? kena tahu nickname atau nama yang dia pakai lah .. cth saya guna nama @puanbee , cer awak tanya kawan awak , dah dapat cuba search

  6. wahhh sedapnya popia ikat tu..bak sini sepinggan..emm bila la nk merasa macam puanbee rasa skrg ni..haha

  7. yesy.. instagram besh… kite dah saling memfollow kan puanbee πŸ˜‰

  8. depa makan KFC x ajak pun….

  9. Adehh akak.. ayat las wat cair pulak sahur2 nih sambil layan re-run Nurkasih…huhu

  10. Terima kasih kepada Puan Bee kongsikan backlink tutorial memasang Instagram untuk Chrome. πŸ™‚

  11. mmg berbakat la puan bee..

    kalo bunga ros gerenti tempah..hehe πŸ™‚

  12. sedapnye laa popia tuuu.. ishkk…

  13. Ibu Mifzal Arsyad

    Akak dah follow dah πŸ™‚

  14. Bunga tu cantik πŸ˜€

  15. fuhh..popia tu wat aku geramm..

  16. Saya dah follow! πŸ˜€ hehe..

  17. cantik bunga tuh.. buat sendiri ke Bee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *