Cara untuk tengok instagram orang

Cara untuk tengok instagram orang adalah keyword yang masuk ke blog saya. Ermm ada ke cara untuk tengok instagram orang ya ? Instagram yang saya ketahui sekarang ada untuk android , ios dan blackberry juga. So sesiapa yang pakai telefon seperti itu boleh lah segera cari aplikasi instagram , install dan follow orang mana yang hendak di tengok tu.

aplikasi instagram untuk pc

Satu lagi instagram boleh di lihat dengan menggunakan chrome juga. Anda boleh lah memasang extensions aplikasi instagram untuk chrome… Tutorial nya boleh tengok di SINI. Tetapi aplikasi instagram untuk chrome ni hanya untuk melihat gambar dan hanya boleh di gunakan oleh sesiapa yang telah ada akaun instagram. Tak boleh edit mahupun upload gambar.

Terlanjur menulis pasal instagram , jom follow instagram saya @Puanbee . Antara gambar yang telah pun di Instagramkan ..

KFC

Laila dan una makan !!!! …

jualan raya @instagram

Simpul kasih atau popia gulung pedas. Kalau nak order boleh email saya tie2kay@gmail.com  (tolong promo kakak saya yang buat , saya tak buat , tak cukup masa…. alasan!) Sedap .. kalau makan sambil tengok olimpik tu tak sedar apa dah …500G RM20 tidak termasuk berat . Dia letak dalam balang.

teratai

Bunga teratai layu di tasik madu.. ahak ahak ahak.. cantik tak ? berbakat tak ?

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

23 thoughts on “Cara untuk tengok instagram orang

  1. Pingback: Applikasi Instagram for Chrome untuk peminat tegar kini di Chrome - AkuBiomed
    1. tak faham .. maksudnya nak cari kawan ye ? kena tahu nickname atau nama yang dia pakai lah .. cth saya guna nama @puanbee , cer awak tanya kawan awak , dah dapat cuba search

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *