Cara untuk tengok instagram orang

Cara untuk tengok instagram orang adalah keyword yang masuk ke blog saya. Ermm ada ke cara untuk tengok instagram orang ya ? Instagram yang saya ketahui sekarang ada untuk android , ios dan blackberry juga. So sesiapa yang pakai telefon seperti itu boleh lah segera cari aplikasi instagram , install dan follow orang mana yang hendak di tengok tu.

aplikasi instagram untuk pc

Satu lagi instagram boleh di lihat dengan menggunakan chrome juga. Anda boleh lah memasang extensions aplikasi instagram untuk chrome… Tutorial nya boleh tengok di SINI. Tetapi aplikasi instagram untuk chrome ni hanya untuk melihat gambar dan hanya boleh di gunakan oleh sesiapa yang telah ada akaun instagram. Tak boleh edit mahupun upload gambar.

Terlanjur menulis pasal instagram , jom follow instagram saya @Puanbee . Antara gambar yang telah pun di Instagramkan ..

KFC

Laila dan una makan !!!! …

jualan raya @instagram

Simpul kasih atau popia gulung pedas. Kalau nak order boleh email saya tie2kay@gmail.com Β (tolong promo kakak saya yang buat , saya tak buat , tak cukup masa…. alasan!) Sedap .. kalau makan sambil tengok olimpik tu tak sedar apa dah …500G RM20 tidak termasuk berat . Dia letak dalam balang.

teratai

Bunga teratai layu di tasik madu.. ahak ahak ahak.. cantik tak ? berbakat tak ?

23 Comments

  1. aleen 30 October 2013 Reply
  2. sf 13 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 September 2012 Reply
  3. Hafizul 5 August 2012 Reply
  4. Ummi Hanie 3 August 2012 Reply
    • nakashima 16 December 2012 Reply
  5. zie fauzi 2 August 2012 Reply
  6. irsah 2 August 2012 Reply
  7. akubiomed 1 August 2012 Reply
  8. Jebeng Otaiβ„’ 1 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 August 2012 Reply
  9. Nadot 1 August 2012 Reply
  10. Ibu Mifzal Arsyad 1 August 2012 Reply
  11. Blog Asyraf 1 August 2012 Reply
  12. titan 1 August 2012 Reply
  13. anif 1 August 2012 Reply
  14. nurmisnan 1 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 August 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.