Cara untuk tengok instagram orang

Cara untuk tengok instagram orang adalah keyword yang masuk ke blog saya. Ermm ada ke cara untuk tengok instagram orang ya ? Instagram yang saya ketahui sekarang ada untuk android , ios dan blackberry juga. So sesiapa yang pakai telefon seperti itu boleh lah segera cari aplikasi instagram , install dan follow orang mana yang hendak di tengok tu.

aplikasi instagram untuk pc

Satu lagi instagram boleh di lihat dengan menggunakan chrome juga. Anda boleh lah memasang extensions aplikasi instagram untuk chrome… Tutorial nya boleh tengok di SINI. Tetapi aplikasi instagram untuk chrome ni hanya untuk melihat gambar dan hanya boleh di gunakan oleh sesiapa yang telah ada akaun instagram. Tak boleh edit mahupun upload gambar.

Terlanjur menulis pasal instagram , jom follow instagram saya @Puanbee . Antara gambar yang telah pun di Instagramkan ..

KFC

Laila dan una makan !!!! …

jualan raya @instagram

Simpul kasih atau popia gulung pedas. Kalau nak order boleh email saya tie2kay@gmail.com  (tolong promo kakak saya yang buat , saya tak buat , tak cukup masa…. alasan!) Sedap .. kalau makan sambil tengok olimpik tu tak sedar apa dah …500G RM20 tidak termasuk berat . Dia letak dalam balang.

teratai

Bunga teratai layu di tasik madu.. ahak ahak ahak.. cantik tak ? berbakat tak ?

Comments

  1. salam…saya ingin belajar mcmana nk buat instagram la..
    kawan kata byk faedah…
    tolong saya.
    terima kasih

  2. dh buat cara tgk instagram org….lastly dh ikut semua step tu,kita nak buat camne bila nk tgk gambar orang yang kita cari tu..

    • tak faham .. maksudnya nak cari kawan ye ? kena tahu nickname atau nama yang dia pakai lah .. cth saya guna nama @puanbee , cer awak tanya kawan awak , dah dapat cuba search

  3. wahhh sedapnya popia ikat tu..bak sini sepinggan..emm bila la nk merasa macam puanbee rasa skrg ni..haha

  4. yesy.. instagram besh… kite dah saling memfollow kan puanbee 😉

    • mcm ne nak buat akaun di instagram….sy buat gune laptop xboleh,,,dia minta peranti….untuk ape

  5. depa makan KFC x ajak pun….

  6. Adehh akak.. ayat las wat cair pulak sahur2 nih sambil layan re-run Nurkasih…huhu

  7. Terima kasih kepada Puan Bee kongsikan backlink tutorial memasang Instagram untuk Chrome. 🙂

  8. mmg berbakat la puan bee..

    kalo bunga ros gerenti tempah..hehe 🙂

  9. sedapnye laa popia tuuu.. ishkk…

  10. Ibu Mifzal Arsyad :

    Akak dah follow dah 🙂

  11. Blog Asyraf :

    Bunga tu cantik 😀

  12. fuhh..popia tu wat aku geramm..

  13. Saya dah follow! 😀 hehe..

  14. cantik bunga tuh.. buat sendiri ke Bee?

Trackbacks

  1. Applikasi Instagram for Chrome untuk peminat tegar kini di Chrome - AkuBiomed says:

    […] Aplikasi ini untuk kepada pengguna yang sudah mempunyai akaun Instagram sebelum ini. Gambar tidak boleh memuat naik dan edit seperti aplikasi […]

Speak Your Mind

*