Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium Beautiful

Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium Beautiful

mantapkan payudara dengan short bra premium beautifulSalam hormat kepada pelanggan yang berminat untuk membeli short bra. Ramai yang mesej tanya harga dan saiz badan. Saya tak letak harga di blog kerana harga mengikut saiz badan masing-masing. Jadi untuk memudahkan pelanggan saya letak disini cara betul nak sukat bra ni , short bra ni unik dan lain dari short bra yang di jual di pasaraya biasa. Sila klik tajuk link di bawah untuk membaca kelebihan short bra premium beautiful.

Serba sedikit menjawab persoalan yang biasa di tanya  :

  1. Short bra premium beautiful tak ada span tetapi boleh up payudara dan kemaskan payudara. Sesuai untuk orang yang nak pakai kebaya .
  2. Short bra premium beautiful mempunyai getah jenis lebar ,  tak mudah longgar dan selesa .. grip yang kemas.
  3. Renda short bra ni untuk pengaliran udara yang balik , tetapi tidak timbul corak renda tu jika korang pakai baju lincin.

HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.

Sekarang saya letak cara mengukur dan mendapatkan anggaran harga untuk short bra.

Cara sukat :

  1. Sukat di bahagian puncak dada (dalam cm)
  2. Sukat di bahagian bawah dada (dalam cm)

Fomula nya : Sukatan 1 – Sukatan 2 = ?

Contoh :

Bahagian atas puncak dada : 85cm – Bahagian bawah dada : 75 cm

85-75 = 10cm

Dah dapat sukatan 10cm , korang boleh terus mesej saya dengan beritahu jumlah tersebut. Jika hendak kan saya menyukat korang boleh juga , tetapi pastikan tinggal di kawasan berdekatan lah.

HARGA * Jika benar-benar berminat , harga boleh di runding lagi … tetapi tidak melebihi harga ahli lah … 

RM 480 saiz kecil 

RM 528 saiz besar 

Terdapat dari saiz S , M , L , XL , 2L , 3L , 4L , 5L 

HUBUNGI PUANBEE :  email : tie2kay@gmail.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

14 Comments

  1. sekadar berkongsi pengalaman..bab sukat menyukat ni akak dah terkena….terbeli dari dealer yang nak untung sorang kot…dia suruh akak sukat sndiri dan bg saiz kat dia…last2 dpt 3 pieces yg besar..mmg x dpt pakai….kasik almari jer pakai..nak return dia ckp xleh…sia-sia terbang rm2600..huhuhuhuhu

  2. sy baca sepintas lalu jer entri ni…last2 baca komen yang lama..haha..tak kisah kan puanbee..ini pun dikira komen yang berhemah jugak kan??

  3. teringin nk yg waist corset tu tp fulus belum dikumpul… asik blanje jek.. yelah, time2 raya ni kan…

  4. Memang agak mahal. Tapi kalau nak cantik dan selesa mesti sanggup melabur sedikit sebanyak.

  5. Leh tahan harganya tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *