Cara semak bil astro melalui sms

Baru dapat cara nak semak bil astro paling pantas dan cepat. Kini pelanggan astro boleh semak bil astro melalui sms , lebih mudah bukan ? semak bil dan buat pembayaran online , tak perlu terkejar-kejar untuk pergi kekaunter beratur panjang dan sebagainya.

haa bukan apa gara-gara melanggan astro first , tak tahu jumlah bil maka tak dapat bayar dan dipotong haaa..padan muka puanbee kan ?
pastu puanbee pandai lah call dan tanya astro tu ada rupanya cara cepat dan senang nih ceh !!…

cara nya senang bangat seh :)

cek melalui sms :

1- Astro bal ic (masukkan no ic korang ) dan send ke 33310

2- Astro bal ac (masukkan no akaun astro korang) dan send ke 33310

nanti dia reply lah balik berapa bil semasa korang…ok itu je nak bg tau ! selamat mencuba :)

39 Comments

  1. Rose 08/10/2014 Reply
  2. fauzan 11/03/2013 Reply
  3. ZAA 21/12/2012 Reply
  4. ZAA 21/12/2012 Reply
  5. saiful 10/01/2012 Reply
    • AbgMeer 25/02/2012 Reply
  6. Cikgu BI 09/01/2012 Reply
  7. linn 22/12/2011 Reply
  8. Fauzi ahmad 06/06/2011 Reply
    • puanbee 06/06/2011 Reply
  9. aku yg mencari 24/03/2011 Reply
    • admin 25/03/2011 Reply
  10. REDBLOODSNOW 11/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply
  11. ct N honey 11/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply
  12. nza 11/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply
  13. ellen 11/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply
      • medi 17/02/2013 Reply
  14. puan kutu 11/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply
  15. Lorna 10/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply
      • Lorna 11/03/2011 Reply
        • admin 11/03/2011 Reply
  16. sarahnajwan 10/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply
  17. cik ayin 10/03/2011 Reply
  18. sarahnajwan 10/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply
  19. kayrul 10/03/2011 Reply
    • admin 11/03/2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *