Cara Pengambilan VCO Softgel

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/

ATAU : SMS / WHATSAPP : 011-32095406

Virgin Coconut Oil - Softgel Capsules

Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

1-2 kali sehari (1 x pagi dan 1 x malam)

2-Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus

3-Ia dalam bentuk kapsul lembut yang mudah ditelan

4-Boleh disapu ke muka 2 atau 3 kali seminggu sebelum tidur (dengan menyucuk kapsul lembut dengan menggunakan jarum)

5-Seelok-eloknya ambil bersama air suam/air kosong

6-Dan minum banyak air kosong

Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, InsyaAllah kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.

NFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB

( 1 )-APA ITU VCO ? ‘VIRGIN COCONUT OIL’

( 2 ) – KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO

( 3 ) – PENGAMBILAN VCO BAGI WANITA HAMIL

( 4 ) – CARA PENGAMBILAN VCO SOFTGEL

( 5 )- HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

34 Comments:

  1. Waktu period boleh makan vco tak? TQ

  2. Pingback: ( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO ) Untuk Rambut Gugur Dan Lebatkan Rambut | Puanbeedotcom

  3. Pingback: KONTEST MENANG DUIT RAYA | Ziefauzi [dot] com

  4. Pingback: Apa Itu VCO - ''Virgin Coconut Oil''

  5. kak sya pun nak cuba gak…skrg ni kak sya makan spirulina keluaran Elken…tp itula..mahal sgt…

    kalau kak sya nk cuba nanti kak sya contact bee yea…

    selamat hari raya

  6. Pingback: Kontest Menang Duit Raya 2011 | deCrewz [dot] com

  7. student mcm sy nie pkul 2 pon rase awl lg 🙂

  8. puanbee terima kasih sbb respon sume pertanyaan sy
    insyaALLAH dlm mse terdekat nie sy nk order ngn puan bee
    first time sy nk mkn suplemen ..hehe teruja ngn khasiat VCO ! 🙂
    sblom tu,if la after few years, kite behenti mkn VCO nie,ade kesan negatif ape2 x?

  9. Pingback: DUIT RAYA RM1000 UNTUK BLOGGER DAN KAKI FACEBOOK | illustrasiaku.com

  10. Pingback: Cara Jadi Agent VCO | PuanbeeDOTcom

  11. addinahumaira

    mcm best je VCO ni ..

  12. boleh makan dan boleh sapu ye bee.

  13. Pernah baca ttg produk ni & khasiatnye. Cuma, bEe lum berkesempatan lagi nak mencuba sbb sedang menghabiskan supplement yg ada 😀

    • nanti dah habis tukar yg ni .. VCO memang best .. bagi akk kan kalau nk beli tu biar lah tahan sebulan dn tk mahal sgt huhu nanti tak boleh amalkan .. kalo tk amalkan mana nk dapat hasilnya .. yer idok ?

  14. oh..Pbee diet sekrang ni ye!…hrp2 boleh lah mencapai berat yg diharapkan.

  15. vco mmg bes..
    syu dah amlkn vco skang nie..

  16. Pingback: HARGA VCO – Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules | PuanbeeDOTcom HARGA VCO – Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules | LIFE is SIMPLE !

  17. Pingback: Kebaikan Dan Khasiat VCO | PuanbeeDOTcom Kebaikan Dan Khasiat VCO | LIFE is SIMPLE !

  18. Pingback: Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil | PuanbeeDOTcom Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil | LIFE is SIMPLE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *