Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Saya dengan ini mengumumkan , saya telah pun jatuh hati dengan keluaran terkini Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang. Kepada peminat tudung  layer dan juga kepada peminat tudung jenis shawl dan juga kepada peminat tudung halfmoon. Kini 3 jenis tudung di gabungkan menjadi satu iaitu Adreena Shawl. Cara pakai shawl 2 layer ni pun tak sesusah mana. Senang sahaja.

Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Harga: RM69 sahaja!
Material: Chiffon
Size: + – 170 cm x 64 cm
Penghantaran: Semenanjung (RM4), Sabah & Sarawak (RM5)

Untuk membeli sila membuat pembelian dari website http://terbaikdariladang.com/   atau melalui facebook https://www.facebook.com/TDLtudung  dan jangan lupa follow instagram @tdlnetwork  bagi mengikuti trend terkini tudung terbaik dari ladang dan promosi-promosi baru sempena hari raya akan datang.

Tudung Adreena Shawl ini di datangkan dengan 10 kombinasi warna yang sangat menarik hati , comel dan trendy .. warna nya terkini .. saya juga pilih dua warna untuk di jadikan koleksi sendiri. Cara pakai shawl adreena tidak susah , sila tengok video tutorial yang di sertakan di bawah. Senang je … atau boleh ikut keselesaan sendiri. Saya sendiri pakai ala-ala tudung halfmoon.

Dah tengok video tutorial ini ? tak susah kan ? jom ramai-ramai singgah dan dapatkan tudung terkini dari http://terbaikdariladang.com/
SONY DSC

Kain chiffon 2 layer , tak jarang .. tak panas .. anak-anak boleh pakai scaft biasa je , tak perlu inner … budak kecil kalau pakai tudung tebal dengan inner bagai alamatnya tak lama .. sibuk nak buka dan simpan dalam beg.

shawl halfmoon - shawl adreena

Muka kurus , muka bulat nampak comel je pakai .. hehe ….   yaa .. anak-anak saya walaupun kecil tapi setiap kali beli untuk ibu , mereka pasti nak juga. Tak boleh ibu lebih dari diorang .. mesti nak ikut .. ye la kemana tumpah kuah kala tak ke nasi ? ehemmm ~

SONY DSC

Saya sendiri suka pakai halfmoon dan berminat dengan tudung layer , namun tudung layer agak singkat didada , jadi Shawl Adreena ni terbaik la , boleh adjust labuh tudung.Dan kain chiffon memang ringan dan tak panas. Di sebabkan ada 2 layer jadi tak jarang , sesuaiiii dengan saya ..

Memang terbaik dari ladang lah ….

434 total views, 3 views today

38 thoughts on “Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

  1. I see you share interesting things here, you can earn some
    extra cash, your blog has big potential, for the monetizing method, just search in google – K2 advices how to monetize a website

  2. Sya pun dah jatuh hati juga dengan tudung ni. In fact, first tudung shawl yang Sya pakai 😀 Memang labuh, tak risau Nampak yang sepatutnya tak dinampakkan.

  3. cantik..dah lme teringin nak pakai,tp x reti nak menggayakan..hehe
    wah..siap ade model lg..
    model yg last sekali tu tak tahan..nampak makin berisi..biler due?da scan?kalo ikutkan bersalin tahun ni ramai baby boy..member akk termasuk adk akk akk 6 orang bersalin,semua dpt baby boy..

    1. eh lupa pula , due dte 15/11 nanti … belum scan lagi .. hehe tak tau la baby boy ke girl ke , nak tahu jantina dgn tak nak tahu sama banyak kak

      1. shawl la tu , shawl ni design mcm halfmoon , blh pakai gaya halfmoon , atau gaya ikut dlm video tu lebih cantik .. bee biasa la .. nak yg simple je ..tk smpt ..

  4. kak jie dah 2 tahun beli tudung dari ladang ni.. tahun lepas tudung bawal
    kualiti kain memang terbaik…. sebab dua lapis tak risau jarang
    warna pun nampak sweet sweet je , kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>