Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Saya dengan ini mengumumkan , saya telah pun jatuh hati dengan keluaran terkini Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang. Kepada peminat tudung  layer dan juga kepada peminat tudung jenis shawl dan juga kepada peminat tudung halfmoon. Kini 3 jenis tudung di gabungkan menjadi satu iaitu Adreena Shawl. Cara pakai shawl 2 layer ni pun tak sesusah mana. Senang sahaja.

Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Harga: RM69 sahaja!
Material: Chiffon
Size: + – 170 cm x 64 cm
Penghantaran: Semenanjung (RM4), Sabah & Sarawak (RM5)

Untuk membeli sila membuat pembelian dari website http://terbaikdariladang.com/   atau melalui facebook https://www.facebook.com/TDLtudung  dan jangan lupa follow instagram @tdlnetwork  bagi mengikuti trend terkini tudung terbaik dari ladang dan promosi-promosi baru sempena hari raya akan datang.

Tudung Adreena Shawl ini di datangkan dengan 10 kombinasi warna yang sangat menarik hati , comel dan trendy .. warna nya terkini .. saya juga pilih dua warna untuk di jadikan koleksi sendiri. Cara pakai shawl adreena tidak susah , sila tengok video tutorial yang di sertakan di bawah. Senang je … atau boleh ikut keselesaan sendiri. Saya sendiri pakai ala-ala tudung halfmoon.

Dah tengok video tutorial ini ? tak susah kan ? jom ramai-ramai singgah dan dapatkan tudung terkini dari http://terbaikdariladang.com/
SONY DSC

Kain chiffon 2 layer , tak jarang .. tak panas .. anak-anak boleh pakai scaft biasa je , tak perlu inner … budak kecil kalau pakai tudung tebal dengan inner bagai alamatnya tak lama .. sibuk nak buka dan simpan dalam beg.

shawl halfmoon - shawl adreena

Muka kurus , muka bulat nampak comel je pakai .. hehe ….   yaa .. anak-anak saya walaupun kecil tapi setiap kali beli untuk ibu , mereka pasti nak juga. Tak boleh ibu lebih dari diorang .. mesti nak ikut .. ye la kemana tumpah kuah kala tak ke nasi ? ehemmm ~

SONY DSC

Saya sendiri suka pakai halfmoon dan berminat dengan tudung layer , namun tudung layer agak singkat didada , jadi Shawl Adreena ni terbaik la , boleh adjust labuh tudung.Dan kain chiffon memang ringan dan tak panas. Di sebabkan ada 2 layer jadi tak jarang , sesuaiiii dengan saya ..

Memang terbaik dari ladang lah ….

Search

Comments

  1. I see you share interesting things here, you can earn some
    extra cash, your blog has big potential, for the monetizing method, just search in google – K2 advices how to monetize a website
    Lashunda recently posted..LashundaMy Profile

  2. Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Anak anak pun suka pakai shawl terikut ibunya.

    Hehe.. Tapi macam anak anak yang terlebih suka pulak
    Mazni Azmi recently posted..Shawl Half Moon Fesyen Muslimah InspirasiHanaMy Profile

  3. Terima kasih Puan Bee kerana menunjuk tutorial cara pakai Shawl 2 Layer. Amat menarik.
    Ros recently posted..Cara Jahit Sembat Menggunakan MesinMy Profile

  4. sipp..terimakasih videonya

  5. tengok org pakai nampak cantik tp kalau pakai kt diri sendiri tah cantik ke tidak….
    zie fauzi recently posted..Kisah Humaira dan Topi KeledarMy Profile

  6. Sya pun dah jatuh hati juga dengan tudung ni. In fact, first tudung shawl yang Sya pakai :D Memang labuh, tak risau Nampak yang sepatutnya tak dinampakkan.
    Sya Isya recently posted..SHAWL ADREENA TUDUNG SHAWL HALFMOON DOUBLE LAYER YANG LABUHMy Profile

  7. lawa lah bee pakai tudung ni. simple but nice.
    Sya Isya recently posted..Double Trouble Giveaway 2013 by SPB & SyahirahFSMy Profile

  8. menarik dan tertarik!

    paling penting ianya tak jarang..lepas satu sifat tudung yg sesuai utk dihadiahkan kpd isteri =)
    hafizmd recently posted..Harimau Muda A Akhirnya Tewas di Universiade RusiaMy Profile

  9. wow, lawa lah model kat gambar tuh, hehee
    Juan recently posted..Buat Duit Online Sambil Belajar Untuk MahasiswaMy Profile

  10. cantik..dah lme teringin nak pakai,tp x reti nak menggayakan..hehe
    wah..siap ade model lg..
    model yg last sekali tu tak tahan..nampak makin berisi..biler due?da scan?kalo ikutkan bersalin tahun ni ramai baby boy..member akk termasuk adk akk akk 6 orang bersalin,semua dpt baby boy..

  11. Cantik shawl tu…
    daddydee recently posted..Mencari Putu BambuMy Profile

  12. wah memang nampak cantik shawlnya ni kak…nanti bard dah balik malaysia baru senang nak memborong macam2 jenis shawl dan tudung…
    Mama I.A recently posted..Kebaikan GLA Complex Yang Anda Patut TahuMy Profile

  13. Betul tu TDL antra pilihan selain Radiussite dan TudungPeople :)

  14. saya pun tak suka tudung layer tu..tak sesuai untuk saya yang comel ni..hahahah..
    diana recently posted..MAISARA;:tarawihMy Profile

  15. wah, pbee dah shopping tudung sekeluarga untuk raya.
    Denaihati recently posted..Mari belajar buat blog dengan WordPressMy Profile

  16. Macam-macam cara pemakaian. Apa pun model didalam gambar ini comel. :-)

  17. kan ada anak2 dara jadi model! haha….

    psstt… ibu dah nampak peyut ;)
    Ummi Hanie recently posted..Tutti Frutti ~ teringin nak pekena sekali sebelum bulan puasaMy Profile

  18. Alahai… Comeynya pakai tudang Shawl… ;)
    Anuar recently posted..3 Topi Untuk 3 Business CardMy Profile

  19. Baca jugak dekat blog Kak Jie. Terus terjah website depa, kombinasi warnanya memang sangat2 menarik.
    JunAina recently posted..Buat Projek Sehari Sebelum RamadhanMy Profile

  20. Cer tayang Bee pakai Shawl moon ni nak tgk, mesti cute.
    ayu jamal recently posted..Hari Sukan Tadika Maria 2013My Profile

  21. kak jie dah 2 tahun beli tudung dari ladang ni.. tahun lepas tudung bawal
    kualiti kain memang terbaik…. sebab dua lapis tak risau jarang
    warna pun nampak sweet sweet je , kan
    Kujie recently posted..Buah Asam KumbangMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: