Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Saya dengan ini mengumumkan , saya telah pun jatuh hati dengan keluaran terkini Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang. Kepada peminat tudung  layer dan juga kepada peminat tudung jenis shawl dan juga kepada peminat tudung halfmoon. Kini 3 jenis tudung di gabungkan menjadi satu iaitu Adreena Shawl. Cara pakai shawl 2 layer ni pun tak sesusah mana. Senang sahaja.

Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Harga: RM69 sahaja!
Material: Chiffon
Size: + – 170 cm x 64 cm
Penghantaran: Semenanjung (RM4), Sabah & Sarawak (RM5)

Untuk membeli sila membuat pembelian dari website http://terbaikdariladang.com/   atau melalui facebook https://www.facebook.com/TDLtudung  dan jangan lupa follow instagram @tdlnetwork  bagi mengikuti trend terkini tudung terbaik dari ladang dan promosi-promosi baru sempena hari raya akan datang.

Tudung Adreena Shawl ini di datangkan dengan 10 kombinasi warna yang sangat menarik hati , comel dan trendy .. warna nya terkini .. saya juga pilih dua warna untuk di jadikan koleksi sendiri. Cara pakai shawl adreena tidak susah , sila tengok video tutorial yang di sertakan di bawah. Senang je … atau boleh ikut keselesaan sendiri. Saya sendiri pakai ala-ala tudung halfmoon.

Dah tengok video tutorial ini ? tak susah kan ? jom ramai-ramai singgah dan dapatkan tudung terkini dari http://terbaikdariladang.com/
SONY DSC

Kain chiffon 2 layer , tak jarang .. tak panas .. anak-anak boleh pakai scaft biasa je , tak perlu inner … budak kecil kalau pakai tudung tebal dengan inner bagai alamatnya tak lama .. sibuk nak buka dan simpan dalam beg.

shawl halfmoon - shawl adreena

Muka kurus , muka bulat nampak comel je pakai .. hehe ….   yaa .. anak-anak saya walaupun kecil tapi setiap kali beli untuk ibu , mereka pasti nak juga. Tak boleh ibu lebih dari diorang .. mesti nak ikut .. ye la kemana tumpah kuah kala tak ke nasi ? ehemmm ~

SONY DSC

Saya sendiri suka pakai halfmoon dan berminat dengan tudung layer , namun tudung layer agak singkat didada , jadi Shawl Adreena ni terbaik la , boleh adjust labuh tudung.Dan kain chiffon memang ringan dan tak panas. Di sebabkan ada 2 layer jadi tak jarang , sesuaiiii dengan saya ..

Memang terbaik dari ladang lah ….

38 Comments

  1. Lashunda 17 August 2014 Reply
  2. Mazni Azmi 19 July 2014 Reply
  3. Ros 6 September 2013 Reply
  4. luthfisetyawanan 24 July 2013 Reply
  5. zie fauzi 17 July 2013 Reply
  6. Sya Isya 17 July 2013 Reply
  7. Sya Isya 17 July 2013 Reply
  8. hafizmd 13 July 2013 Reply
  9. Juan 12 July 2013 Reply
  10. mama3heroo 11 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 12 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 12 July 2013 Reply
  11. daddydee 11 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 12 July 2013 Reply
  12. Mama I.A 11 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 12 July 2013 Reply
  13. drinspirasi 11 July 2013 Reply
  14. diana 10 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 12 July 2013 Reply
  15. Denaihati 10 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 12 July 2013 Reply
  16. akubiomed 10 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 12 July 2013 Reply
  17. Ummi Hanie 10 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 10 July 2013 Reply
  18. Anuar 10 July 2013 Reply
  19. JunAina 10 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 10 July 2013 Reply
  20. ayu jamal 10 July 2013 Reply
    • ayu jamal 10 July 2013 Reply
      • puanbeeAuthor 10 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 10 July 2013 Reply
  21. Kujie 10 July 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 10 July 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.