Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Saya dengan ini mengumumkan , saya telah pun jatuh hati dengan keluaran terkini Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang. Kepada peminat tudung  layer dan juga kepada peminat tudung jenis shawl dan juga kepada peminat tudung halfmoon. Kini 3 jenis tudung di gabungkan menjadi satu iaitu Adreena Shawl. Cara pakai shawl 2 layer ni pun tak sesusah mana. Senang sahaja.

Cara Pakai Shawl 2 Layer – Adreena Shawl Terbaik Dari Ladang

Harga: RM69 sahaja!
Material: Chiffon
Size: + – 170 cm x 64 cm
Penghantaran: Semenanjung (RM4), Sabah & Sarawak (RM5)

Untuk membeli sila membuat pembelian dari website http://terbaikdariladang.com/   atau melalui facebook https://www.facebook.com/TDLtudung  dan jangan lupa follow instagram @tdlnetwork  bagi mengikuti trend terkini tudung terbaik dari ladang dan promosi-promosi baru sempena hari raya akan datang.

Tudung Adreena Shawl ini di datangkan dengan 10 kombinasi warna yang sangat menarik hati , comel dan trendy .. warna nya terkini .. saya juga pilih dua warna untuk di jadikan koleksi sendiri. Cara pakai shawl adreena tidak susah , sila tengok video tutorial yang di sertakan di bawah. Senang je … atau boleh ikut keselesaan sendiri. Saya sendiri pakai ala-ala tudung halfmoon.

Dah tengok video tutorial ini ? tak susah kan ? jom ramai-ramai singgah dan dapatkan tudung terkini dari http://terbaikdariladang.com/
SONY DSC

Kain chiffon 2 layer , tak jarang .. tak panas .. anak-anak boleh pakai scaft biasa je , tak perlu inner … budak kecil kalau pakai tudung tebal dengan inner bagai alamatnya tak lama .. sibuk nak buka dan simpan dalam beg.

shawl halfmoon - shawl adreena

Muka kurus , muka bulat nampak comel je pakai .. hehe ….   yaa .. anak-anak saya walaupun kecil tapi setiap kali beli untuk ibu , mereka pasti nak juga. Tak boleh ibu lebih dari diorang .. mesti nak ikut .. ye la kemana tumpah kuah kala tak ke nasi ? ehemmm ~

SONY DSC

Saya sendiri suka pakai halfmoon dan berminat dengan tudung layer , namun tudung layer agak singkat didada , jadi Shawl Adreena ni terbaik la , boleh adjust labuh tudung.Dan kain chiffon memang ringan dan tak panas. Di sebabkan ada 2 layer jadi tak jarang , sesuaiiii dengan saya ..

Memang terbaik dari ladang lah ….

About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. I see you share interesting things here, you can earn some
    extra cash, your blog has big potential, for the monetizing method, just search in google – K2 advices how to monetize a website

  2. Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Anak anak pun suka pakai shawl terikut ibunya.

    Hehe.. Tapi macam anak anak yang terlebih suka pulak

  3. Terima kasih Puan Bee kerana menunjuk tutorial cara pakai Shawl 2 Layer. Amat menarik.

  4. sipp..terimakasih videonya

  5. tengok org pakai nampak cantik tp kalau pakai kt diri sendiri tah cantik ke tidak….

  6. Sya pun dah jatuh hati juga dengan tudung ni. In fact, first tudung shawl yang Sya pakai 😀 Memang labuh, tak risau Nampak yang sepatutnya tak dinampakkan.

  7. lawa lah bee pakai tudung ni. simple but nice.

  8. menarik dan tertarik!

    paling penting ianya tak jarang..lepas satu sifat tudung yg sesuai utk dihadiahkan kpd isteri =)

  9. wow, lawa lah model kat gambar tuh, hehee

  10. cantik..dah lme teringin nak pakai,tp x reti nak menggayakan..hehe
    wah..siap ade model lg..
    model yg last sekali tu tak tahan..nampak makin berisi..biler due?da scan?kalo ikutkan bersalin tahun ni ramai baby boy..member akk termasuk adk akk akk 6 orang bersalin,semua dpt baby boy..

  11. Cantik shawl tu…

  12. wah memang nampak cantik shawlnya ni kak…nanti bard dah balik malaysia baru senang nak memborong macam2 jenis shawl dan tudung…

  13. Betul tu TDL antra pilihan selain Radiussite dan TudungPeople :)

  14. saya pun tak suka tudung layer tu..tak sesuai untuk saya yang comel ni..hahahah..

  15. wah, pbee dah shopping tudung sekeluarga untuk raya.

  16. Macam-macam cara pemakaian. Apa pun model didalam gambar ini comel. :-)

  17. kan ada anak2 dara jadi model! haha….

    psstt… ibu dah nampak peyut 😉

  18. Alahai… Comeynya pakai tudang Shawl… 😉

  19. Baca jugak dekat blog Kak Jie. Terus terjah website depa, kombinasi warnanya memang sangat2 menarik.

  20. Cer tayang Bee pakai Shawl moon ni nak tgk, mesti cute.

  21. kak jie dah 2 tahun beli tudung dari ladang ni.. tahun lepas tudung bawal
    kualiti kain memang terbaik…. sebab dua lapis tak risau jarang
    warna pun nampak sweet sweet je , kan

Speak Your Mind

*