Cara Nak Jadi Agent Top Up Untuk Jual Topup | Paling Laris

Tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendaftar jadi agent topup dan menjual topup dengan mudah  ? disini ada segalanya … percaya tak dengan menjadi agent top , jika kena dengan cara nya , korang boleh buat untung besar .. tak percaya ?

sila ke blog agent topup ini dulu —> link

Antara sebab – sebab korang nak buat perniagaan ini :

TOPUP DI KEDAI MAHAL !

  • ya,ianya betul jika nak dibandingkan dengan harga yang perlu bayar untuk topup jika anda merupakan Agent Topup. mengapa? kerana Agent Topup mempunyai kadar komisyen yang tersendiri. ini bermakna dengan setiap topup, anda akan memperoleh keuntungan yang lain. komisyen itu pula boleh ditukar menjadi topup tanpa perlu anda mengeluarkan walau satu sen pon. berbaloi bukan?
  • agent topup boleh membuat servis topup di mana mana sahaja mereka berada. tidak perlu lagi bersusah payah berjalan ke kedai semata-mata ingin membeli topup. Duit minyak pon dapat SAVE kan, sekarang ni minyak pon bukannya murah macam dulu
  • Agent Topup dapat menjana pendapatan sampingan. Jika anda seorang pelajar, sudah tentu anda perlukan sumber kewangan sokongan untuk kegunaan sendiri bukan? jadi,inilah masanya. Dengan menjadi Agent Topup dan mendaftar kan beberapa downline, anda dapat mewujudkan ruang ekonomi anda sendiri. sangat mudah, tidak perlu bekerja membanting tulang empat kerat untuk mencari duit.

Fakta yang harus anda ketahui ialah, lebih 90% rakyat di Malaysia ini menggunakan sistem prepaid dan bukan nya post paid. Setiap hari, ramai pengguna yang memerlukan topup untuk hand phone mereka. Ianya tidak menjadi masalah pada waktu siang. tapi bila malam? semua kedai sudah tutup. di mana mereka mahu mencari topup?

Ini lah peluang anda. Daftar sebagai agent topup dan bantu mereka yang memerlukan. Sedia kan perkhidmatan topup untuk para pengguna dan jana pendapatan sampingan. Berikut disediakan senarai pakej Agent Topup mengikut level dan kelebihan masing masing…

Ok Jika berminat nak jadi ahli agent top up ini sila lah tengok pakej yang di tawarkan disini  atau join kontest hari raya saya , ada satu pakej utk menjadi agent top up secara percuma :)

Faiz Sufi 27/1-28/4

Comments

  1. …maaf mohon laluan:
    Saya boleh bantu anda secara PERCUMA!!! teknik untuk call @ sms percuma sampai bila2 dengan syarat yg cukup mudah!!! layari:

  2. mahu pakej yg lumayan!!!

    kunjungi pd ble2 mse.
    mhmd recently posted..PAKEJ & KEUNTUNGANMy Profile

  3. you may like this kpetopup.com

  4. Saya dah mula merasa dapat prepaid percuma dengan menjadi ajen prepaid. Walaupun tak untung banyak, masih dapat berjimat.

  5. Untung sikit? Betul gak tu. Tapi ada lah untung lain. Untungnya, kalau tak nak jual kat orang pun, pakai sendiri… tak susah2 nak gi kedai, kalau kat kedai harga RM10 tu RM10 lah, tapi kalau jadi agen, harga topup RM10, bayar kurang dari tu.

    Nak tau lebih kanjut pegi sini

    Register free seumur hidup, akaun aktif walau pun orgnya tak aktif.. ehehhe
    kpetopup recently posted..Promosi !!!My Profile

  6. saya pernah gak jadi agen topup ni puan bee..tapi time topup modal tu payah sebab duit sudah guna ke lain hehee..tapi best cumanya kadang masa2 kita bz anak2 time tu juga org minta topup..mau cepat lagi tu..arrgg tekanan terus hehee…skrg stop kejap, ntah2 masih valid lg ka saya jadi agen tu
    mamajnjnj@sue@anang recently posted..Kekalahan Kepada Kemarahan & Jannah Berklinik 5 BulanMy Profile

  7. byk ker untungnya?setahu kutu untung topup nie ciput jer.dulu masa en suami bukak kedai jual jugak topup,untung sikit jer klu jadik agent.pernah jugak tnya2 online yg offer agent topup,lebih kurang jer.untung mmg sikit.tp bolehlah dr takde.hahaha..
    puan kutu recently posted..Kontest Menang Duit Raya!!My Profile

  8. kak sya guna ezytopup…blh top up guna YM/Tel… jimat sket dari guna cimbclick atau maybank2u…kat mana2 pun blh topup..tp nak kena pastikan dalam akaun ada modal cukup le..he3
    syamila recently posted..Ibu kena dera ngn anak2…My Profile

  9. ok gak jadi ejen nikan Bee….mmg confirm laris cz skrg semua org pakai hp….

  10. Saya pun meniaga top up cuma ramai yg top up RM5. tak leh balik modal…
    zool recently posted..Alasan tak mau jadi kontraktorMy Profile

  11. yup ramai masih pakai prepaid .. betol gak tu klu nk topup mlm2 mane nk carik kedai ? hee .. bee dah jadi agent ke ni ?

  12. dule pernah menjadi agen top up..tp dh benti sebab tak aktiffff…
    razis recently posted..Peraduan Snap & Win – Duit Raya Untuk BloggerMy Profile

  13. Minat jugak, nanti nak tengok terma & syarat gak :)
    Myra Jay recently posted..Juadah Berbuka – 3 Ramadhan 1432HMy Profile

Trackbacks

  1. [...] Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 Dari Agent topup azrijohan blog  done ! sponsor post ! [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge