Aug
2011

Cara Nak Jadi Agent Top Up Untuk Jual Topup | Paling Laris

Tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendaftar jadi agent topup dan menjual topup dengan mudah  ? disini ada segalanya … percaya tak dengan menjadi agent top , jika kena dengan cara nya , korang boleh buat untung besar .. tak percaya ?

sila ke blog agent topup ini dulu —> link

Antara sebab – sebab korang nak buat perniagaan ini :

TOPUP DI KEDAI MAHAL !

  • ya,ianya betul jika nak dibandingkan dengan harga yang perlu bayar untuk topup jika anda merupakan Agent Topup. mengapa? kerana Agent Topup mempunyai kadar komisyen yang tersendiri. ini bermakna dengan setiap topup, anda akan memperoleh keuntungan yang lain. komisyen itu pula boleh ditukar menjadi topup tanpa perlu anda mengeluarkan walau satu sen pon. berbaloi bukan?
  • agent topup boleh membuat servis topup di mana mana sahaja mereka berada. tidak perlu lagi bersusah payah berjalan ke kedai semata-mata ingin membeli topup. Duit minyak pon dapat SAVE kan, sekarang ni minyak pon bukannya murah macam dulu
  • Agent Topup dapat menjana pendapatan sampingan. Jika anda seorang pelajar, sudah tentu anda perlukan sumber kewangan sokongan untuk kegunaan sendiri bukan? jadi,inilah masanya. Dengan menjadi Agent Topup dan mendaftar kan beberapa downline, anda dapat mewujudkan ruang ekonomi anda sendiri. sangat mudah, tidak perlu bekerja membanting tulang empat kerat untuk mencari duit.

Fakta yang harus anda ketahui ialah, lebih 90% rakyat di Malaysia ini menggunakan sistem prepaid dan bukan nya post paid. Setiap hari, ramai pengguna yang memerlukan topup untuk hand phone mereka. Ianya tidak menjadi masalah pada waktu siang. tapi bila malam? semua kedai sudah tutup. di mana mereka mahu mencari topup?

Ini lah peluang anda. Daftar sebagai agent topup dan bantu mereka yang memerlukan. Sedia kan perkhidmatan topup untuk para pengguna dan jana pendapatan sampingan. Berikut disediakan senarai pakej Agent Topup mengikut level dan kelebihan masing masing…

Ok Jika berminat nak jadi ahli agent top up ini sila lah tengok pakej yang di tawarkan disini  atau join kontest hari raya saya , ada satu pakej utk menjadi agent top up secara percuma :)

Faiz Sufi 27/1-28/4

Search

20 thoughts on “Cara Nak Jadi Agent Top Up Untuk Jual Topup | Paling Laris

  1. …maaf mohon laluan:
    Saya boleh bantu anda secara PERCUMA!!! teknik untuk call @ sms percuma sampai bila2 dengan syarat yg cukup mudah!!! layari:

  2. Untung sikit? Betul gak tu. Tapi ada lah untung lain. Untungnya, kalau tak nak jual kat orang pun, pakai sendiri… tak susah2 nak gi kedai, kalau kat kedai harga RM10 tu RM10 lah, tapi kalau jadi agen, harga topup RM10, bayar kurang dari tu.

    Nak tau lebih kanjut pegi sini

    Register free seumur hidup, akaun aktif walau pun orgnya tak aktif.. ehehhe
    kpetopup recently posted..Promosi !!!My Profile

  3. Pingback: Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai – Ogos | PuanbeeDOTcom Chanel

  4. byk ker untungnya?setahu kutu untung topup nie ciput jer.dulu masa en suami bukak kedai jual jugak topup,untung sikit jer klu jadik agent.pernah jugak tnya2 online yg offer agent topup,lebih kurang jer.untung mmg sikit.tp bolehlah dr takde.hahaha..
    puan kutu recently posted..Kontest Menang Duit Raya!!My Profile

  5. yup ramai masih pakai prepaid .. betol gak tu klu nk topup mlm2 mane nk carik kedai ? hee .. bee dah jadi agent ke ni ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge