Cara Nak Jadi Agent Top Up Untuk Jual Topup | Paling Laris

Tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendaftar jadi agent topup dan menjual topup dengan mudah  ? disini ada segalanya … percaya tak dengan menjadi agent top , jika kena dengan cara nya , korang boleh buat untung besar .. tak percaya ?

sila ke blog agent topup ini dulu —> link

Antara sebab – sebab korang nak buat perniagaan ini :

TOPUP DI KEDAI MAHAL !

  • ya,ianya betul jika nak dibandingkan dengan harga yang perlu bayar untuk topup jika anda merupakan Agent Topup. mengapa? kerana Agent Topup mempunyai kadar komisyen yang tersendiri. ini bermakna dengan setiap topup, anda akan memperoleh keuntungan yang lain. komisyen itu pula boleh ditukar menjadi topup tanpa perlu anda mengeluarkan walau satu sen pon. berbaloi bukan?
  • agent topup boleh membuat servis topup di mana mana sahaja mereka berada. tidak perlu lagi bersusah payah berjalan ke kedai semata-mata ingin membeli topup. Duit minyak pon dapat SAVE kan, sekarang ni minyak pon bukannya murah macam dulu
  • Agent Topup dapat menjana pendapatan sampingan. Jika anda seorang pelajar, sudah tentu anda perlukan sumber kewangan sokongan untuk kegunaan sendiri bukan? jadi,inilah masanya. Dengan menjadi Agent Topup dan mendaftar kan beberapa downline, anda dapat mewujudkan ruang ekonomi anda sendiri. sangat mudah, tidak perlu bekerja membanting tulang empat kerat untuk mencari duit.

Fakta yang harus anda ketahui ialah, lebih 90% rakyat di Malaysia ini menggunakan sistem prepaid dan bukan nya post paid. Setiap hari, ramai pengguna yang memerlukan topup untuk hand phone mereka. Ianya tidak menjadi masalah pada waktu siang. tapi bila malam? semua kedai sudah tutup. di mana mereka mahu mencari topup?

Ini lah peluang anda. Daftar sebagai agent topup dan bantu mereka yang memerlukan. Sedia kan perkhidmatan topup untuk para pengguna dan jana pendapatan sampingan. Berikut disediakan senarai pakej Agent Topup mengikut level dan kelebihan masing masing…

Ok Jika berminat nak jadi ahli agent top up ini sila lah tengok pakej yang di tawarkan disini  atau join kontest hari raya saya , ada satu pakej utk menjadi agent top up secara percuma :)

Faiz Sufi 27/1-28/4

20 Comments

  1. muhajirin 18/10/2012 Reply
  2. mhmd 29/02/2012 Reply
  3. Kpe Topup 11/12/2011 Reply
  4. Sharifdez 30/10/2011 Reply
  5. kpetopup 19/09/2011 Reply
    • puanbee 11/08/2011 Reply
  6. puan kutu 04/08/2011 Reply
  7. syamila 04/08/2011 Reply
    • puanbee 06/08/2011 Reply
  8. nza 04/08/2011 Reply
    • puanbee 06/08/2011 Reply
  9. zool 04/08/2011 Reply
    • puanbee 06/08/2011 Reply
  10. Ummi Hanie 04/08/2011 Reply
    • puanbee 04/08/2011 Reply
  11. razis 04/08/2011 Reply
  12. Myra Jay 04/08/2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *