Cantiknya Dataran Merdeka Di Waktu Malam

Malam semalam lepas pergi majlis kenduri kawan , singgah sekejap di Dataran Merdeka , saya adalah orang yang susah nak merayap di waktu malam kalau tak ada apa-apa hal , jadi memang tak pernah tengok pemandangan Dataran Merdeka pasa waktu malam. Sejak bila Dataran Merdeka ada pemandangan cantik begini ?

Nanti kita google :p

gambar dataran merdeka

Teruja tak tengok banggunan lama yang bersejarah di hiasi warna warni lampu berselang seli ?

Yes saya teruja sangat-sangat. Kalau ada masa pergi lah bawa famili ke sana. Duduk-duduk aje tak de buat apa pun.

Semalam Euro akhir kan ? punya ramai manusia dah menunggu seawal jam 7 malam di padang Dataran Merdeka untuk menyaksikan perlawanan bola sepak Euro 2012 akhir , tapi malangnya pemandangan di rosakkan oleh aktiviti yang tak sedap mata memandang, oleh ‘orang kita’.

Jadinya saya singgah ambil gambar sekejap je lah .. lepas tu balik ke pejabat EnKay.

Comments

  1. Tiap2 hari lalu depan nih he3..
    azman recently posted..Bila Sibuk Melanda – Apa pun tak bolehMy Profile

  2. Yaaaa memang comel sekali dengan hiasan lampu mcm tu..bila la nak smp kat sini..haha
    Hafizul recently posted..Baik Bos, Saya Akan Buat – Sidebar LoginMy Profile

  3. mmg menarik..lagik2 design bgunan tu yg agak lama..huhu
    Jebeng Otai™ recently posted..Eyriqazz vs Denaihati : Duplicate ContentMy Profile

  4. awat sepanjang saya lalu sana, saya tak perasan pun pasal nie
    Bro Framestone recently posted..Ranking Alexa Blog Bro Framestone Bulan Julai 2012My Profile

  5. pehh, lawa. lawa..
    titan recently posted..Komisen Pertama dari PenolongAkauntan.comMy Profile

  6. dah lama juga tak sampai sini waktu malam, memang terpesona. model tu pandang tepi pulak…heee
    Denaihati recently posted..Strawberry Park Resort percutian yang tidak dilupakanMy Profile

  7. Pasang lampi lip lap yang boleh tukar akan menaikkan suasana.
    akubiomed recently posted..Baby Aslah bermain arnab comel di Floria Putrajaya 2012My Profile

  8. Sebenarnya cantik orang yang menembak ni :)
    ProfHariz recently posted..Jumpa di The Legendary Concert 2012My Profile

  9. memang cantik bila dia letak lampu berwarna warni camtu…yang tak cantiknya bila mat rempit bersepah kat Dataran ni…hurm
    daddydee recently posted..Perebutan Kuasa : Dongeng Eyriqazz vs Denaihati ep. 2My Profile

  10. cantiknya… hihi… kalau sempat nak singgah la nanti… Esok kami ikut abah Alya gi kursus kat BAngi.. Hari tu tak jadi… Ada peluang agak2 leh jumpa tak?? :)
    zie fauzi recently posted..Panduan Memilih Nama BayiMy Profile

  11. Wow!!, memang cantik ni bee, dah lama ummi tak kesana..
    ummiross recently posted..SOKONGANMy Profile

  12. Bila dipasang lampu-lampu, bangunan lama jadi cantik! :D
    anif recently posted..UEFA Euro 2012 – Spain Juara!My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: