Cantiknya Dataran Merdeka Di Waktu Malam

Malam semalam lepas pergi majlis kenduri kawan , singgah sekejap di Dataran Merdeka , saya adalah orang yang susah nak merayap di waktu malam kalau tak ada apa-apa hal , jadi memang tak pernah tengok pemandangan Dataran Merdeka pasa waktu malam. Sejak bila Dataran Merdeka ada pemandangan cantik begini ?

Nanti kita google :p

gambar dataran merdeka

Teruja tak tengok banggunan lama yang bersejarah di hiasi warna warni lampu berselang seli ?

Yes saya teruja sangat-sangat. Kalau ada masa pergi lah bawa famili ke sana. Duduk-duduk aje tak de buat apa pun.

Semalam Euro akhir kan ? punya ramai manusia dah menunggu seawal jam 7 malam di padang Dataran Merdeka untuk menyaksikan perlawanan bola sepak Euro 2012 akhir , tapi malangnya pemandangan di rosakkan oleh aktiviti yang tak sedap mata memandang, oleh ‘orang kita’.

Jadinya saya singgah ambil gambar sekejap je lah .. lepas tu balik ke pejabat EnKay.

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

13 Comments:

  1. Tiap2 hari lalu depan nih he3..

  2. Yaaaa memang comel sekali dengan hiasan lampu mcm tu..bila la nak smp kat sini..haha

  3. mmg menarik..lagik2 design bgunan tu yg agak lama..huhu

  4. awat sepanjang saya lalu sana, saya tak perasan pun pasal nie

  5. pehh, lawa. lawa..

  6. dah lama juga tak sampai sini waktu malam, memang terpesona. model tu pandang tepi pulak…heee

  7. Pasang lampi lip lap yang boleh tukar akan menaikkan suasana.

  8. Sebenarnya cantik orang yang menembak ni 🙂

  9. memang cantik bila dia letak lampu berwarna warni camtu…yang tak cantiknya bila mat rempit bersepah kat Dataran ni…hurm

  10. cantiknya… hihi… kalau sempat nak singgah la nanti… Esok kami ikut abah Alya gi kursus kat BAngi.. Hari tu tak jadi… Ada peluang agak2 leh jumpa tak?? 🙂

  11. Wow!!, memang cantik ni bee, dah lama ummi tak kesana..

  12. Bila dipasang lampu-lampu, bangunan lama jadi cantik! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *