Cantik – cantik

Pergi mana-mana anak dara bertiga ni mesti jadi perhatian , tambah lagi pabila diorang di pakaikan skirt sedondon , semua ada skirt ni , tetapi tak sempat nak pakaikan dan ambil gambar , lupa …  Ini lah hasil rembatan dari kawan-kawan blogger , kain untuk skrit tu beli online , dan tempah pun secara online , sungguh kaum wanita kreatif.

laila

Laila memang suka pakaian cantik dan bewarna pink , macam princess katanya … 

husna

Husnaa .. comotnya … ini hari kelam kabut masa tak de air tu .. mandi sehari 2 kali jek macam tu la rupanya .. berminyak , merah padam sikit .. husna memang alergik cuaca panas dan sejuk.

shopping di econsave

Dalam ramai2 anak , rupa kakak lain dari adik-adik nya , perangai dia pun agak simple , tak suka bergaya , tak banyak songeh macam laila , asyik2 nak pink , tak pula banyak kerenah macam husna , asyik2 alergik …

 Sebenarnya nak cakap .. cantik kain yang ko jahit ni kakngah . Lain kali nak tempah lagi …. 😛

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.
This entry was posted in By Puanbee and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to Cantik – cantik

  1. puan kutu says:

    setiap anak mmg lain2 peelnya..tp mmg comellah skirt anak2 bee..:)

  2. Hafizul says:

    Hahaha..tu jer la point dia..emm seksa kan tak ada air..huhhh

  3. Ladfe Amir says:

    anak2 dara memang selalu jadi perhatian kerana pakaian mereka.

    anak2 lelaki saya juga sering jadi perhatian dan tumpuan.bukannya kerana pakaian tapi kerana aksi bermain bersama2 yg tidak menghiraukan orang di sekeliling.

  4. akubiomed says:

    Skirt labuh yang ringkas dan menarik.

  5. kakak mmg nmpak simple je dia.. terbaik mungkin dia thu dia yg sulung.. punya t/jwb pada adik2.. 🙂

  6. cik tom says:

    mmg comel skirt tue dan juga anak2 akak 🙂

  7. Umur berapa husna anaknya sahabat puanbee..?
    Sekita 5-6 tahun kah..hampir sebaya dengan anak saya pula

  8. mama adam says:

    comel!!!
    gegirl mmg la suka jadi princess =)

  9. Ummi Hanie says:

    mcm kenall jer itu kain… hoho

    tp, mmg cantik hasil tangan kakngah… nak try le menempah dgn beliau lepas ni 😉

  10. Denaihati says:

    princes pinky memang cantiklah, padan dgn kainnnya.

  11. zie fauzi says:

    kakngah sejak2 ada dakepal,makin rajin jahit baju kembang2…. cheq kena ambik mood kakngah ni.. hihi,…

  12. hairulafiz says:

    cantik anak dara puanbee…

  13. ummiross says:

    Kain cantik, anak2 pun cantik juga bee..

  14. Anuar says:

    Comey… Comey… Kecik-kecik dah pandai bergaya… 😉

  15. kozumi ro says:

    Alahai…cantik cantik cantik…:D

  16. nurmisnan says:

    Husna + kakak = sama2 cantik
    semoga sentiasa menjadi anak yang solehah dan berjasa
    utk bee + suami..

    Jumpa nanti sis..

  17. diana says:

    Bee ada upload gambar depa poakai kain ni sebelum ni kan??saya pun perasan kain ni lawa..tempah kat blogger gak rupanya..

Leave a Reply to nurmisnan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *