Cantik – cantik

Pergi mana-mana anak dara bertiga ni mesti jadi perhatian , tambah lagi pabila diorang di pakaikan skirt sedondon , semua ada skirt ni , tetapi tak sempat nak pakaikan dan ambil gambar , lupa …  Ini lah hasil rembatan dari kawan-kawan blogger , kain untuk skrit tu beli online , dan tempah pun secara online , sungguh kaum wanita kreatif.

laila

Laila memang suka pakaian cantik dan bewarna pink , macam princess katanya … 

husna

Husnaa .. comotnya … ini hari kelam kabut masa tak de air tu .. mandi sehari 2 kali jek macam tu la rupanya .. berminyak , merah padam sikit .. husna memang alergik cuaca panas dan sejuk.

shopping di econsave

Dalam ramai2 anak , rupa kakak lain dari adik-adik nya , perangai dia pun agak simple , tak suka bergaya , tak banyak songeh macam laila , asyik2 nak pink , tak pula banyak kerenah macam husna , asyik2 alergik …

 Sebenarnya nak cakap .. cantik kain yang ko jahit ni kakngah . Lain kali nak tempah lagi …. 😛

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

19 Comments:

  1. setiap anak mmg lain2 peelnya..tp mmg comellah skirt anak2 bee..:)

  2. Hahaha..tu jer la point dia..emm seksa kan tak ada air..huhhh

  3. anak2 dara memang selalu jadi perhatian kerana pakaian mereka.

    anak2 lelaki saya juga sering jadi perhatian dan tumpuan.bukannya kerana pakaian tapi kerana aksi bermain bersama2 yg tidak menghiraukan orang di sekeliling.

  4. Skirt labuh yang ringkas dan menarik.

  5. kakak mmg nmpak simple je dia.. terbaik mungkin dia thu dia yg sulung.. punya t/jwb pada adik2.. 🙂

  6. mmg comel skirt tue dan juga anak2 akak 🙂

  7. Umur berapa husna anaknya sahabat puanbee..?
    Sekita 5-6 tahun kah..hampir sebaya dengan anak saya pula

  8. comel!!!
    gegirl mmg la suka jadi princess =)

  9. mcm kenall jer itu kain… hoho

    tp, mmg cantik hasil tangan kakngah… nak try le menempah dgn beliau lepas ni 😉

  10. princes pinky memang cantiklah, padan dgn kainnnya.

  11. kakngah sejak2 ada dakepal,makin rajin jahit baju kembang2…. cheq kena ambik mood kakngah ni.. hihi,…

  12. cantik anak dara puanbee…

  13. Kain cantik, anak2 pun cantik juga bee..

  14. Comey… Comey… Kecik-kecik dah pandai bergaya… 😉

  15. Alahai…cantik cantik cantik…:D

  16. Husna + kakak = sama2 cantik
    semoga sentiasa menjadi anak yang solehah dan berjasa
    utk bee + suami..

    Jumpa nanti sis..

  17. Bee ada upload gambar depa poakai kain ni sebelum ni kan??saya pun perasan kain ni lawa..tempah kat blogger gak rupanya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *