Cantik – cantik

Pergi mana-mana anak dara bertiga ni mesti jadi perhatian , tambah lagi pabila diorang di pakaikan skirt sedondon , semua ada skirt ni , tetapi tak sempat nak pakaikan dan ambil gambar , lupa …  Ini lah hasil rembatan dari kawan-kawan blogger , kain untuk skrit tu beli online , dan tempah pun secara online , sungguh kaum wanita kreatif.

laila

Laila memang suka pakaian cantik dan bewarna pink , macam princess katanya … 

husna

Husnaa .. comotnya … ini hari kelam kabut masa tak de air tu .. mandi sehari 2 kali jek macam tu la rupanya .. berminyak , merah padam sikit .. husna memang alergik cuaca panas dan sejuk.

shopping di econsave

Dalam ramai2 anak , rupa kakak lain dari adik-adik nya , perangai dia pun agak simple , tak suka bergaya , tak banyak songeh macam laila , asyik2 nak pink , tak pula banyak kerenah macam husna , asyik2 alergik …

 Sebenarnya nak cakap .. cantik kain yang ko jahit ni kakngah . Lain kali nak tempah lagi …. 😛

19 Comments

  1. puan kutu 27 January 2013 Reply
  2. Hafizul 26 January 2013 Reply
  3. Ladfe Amir 25 January 2013 Reply
  4. akubiomed 24 January 2013 Reply
  5. sicantikmatahari 23 January 2013 Reply
  6. cik tom 23 January 2013 Reply
  7. Blog Keperawatan 22 January 2013 Reply
  8. mama adam 22 January 2013 Reply
  9. Ummi Hanie 22 January 2013 Reply
  10. Denaihati 22 January 2013 Reply
  11. zie fauzi 22 January 2013 Reply
  12. hairulafiz 22 January 2013 Reply
  13. ummiross 22 January 2013 Reply
  14. Anuar 22 January 2013 Reply
  15. kozumi ro 22 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 22 January 2013 Reply
  16. nurmisnan 22 January 2013 Reply
  17. diana 22 January 2013 Reply
  18. Pemikir 22 January 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.