Cantik – cantik

Cantik – cantik

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pergi mana-mana anak dara bertiga ni mesti jadi perhatian , tambah lagi pabila diorang di pakaikan skirt sedondon , semua ada skirt ni , tetapi tak sempat nak pakaikan dan ambil gambar , lupa …  Ini lah hasil rembatan dari kawan-kawan blogger , kain untuk skrit tu beli online , dan tempah pun secara online , sungguh kaum wanita kreatif.

laila

Laila memang suka pakaian cantik dan bewarna pink , macam princess katanya … 

husna

Husnaa .. comotnya … ini hari kelam kabut masa tak de air tu .. mandi sehari 2 kali jek macam tu la rupanya .. berminyak , merah padam sikit .. husna memang alergik cuaca panas dan sejuk.

shopping di econsave

Dalam ramai2 anak , rupa kakak lain dari adik-adik nya , perangai dia pun agak simple , tak suka bergaya , tak banyak songeh macam laila , asyik2 nak pink , tak pula banyak kerenah macam husna , asyik2 alergik …

 Sebenarnya nak cakap .. cantik kain yang ko jahit ni kakngah . Lain kali nak tempah lagi …. 😛

Comments

  1. setiap anak mmg lain2 peelnya..tp mmg comellah skirt anak2 bee..:)

  2. Hahaha..tu jer la point dia..emm seksa kan tak ada air..huhhh

  3. anak2 dara memang selalu jadi perhatian kerana pakaian mereka.

    anak2 lelaki saya juga sering jadi perhatian dan tumpuan.bukannya kerana pakaian tapi kerana aksi bermain bersama2 yg tidak menghiraukan orang di sekeliling.

  4. Skirt labuh yang ringkas dan menarik.

  5. kakak mmg nmpak simple je dia.. terbaik mungkin dia thu dia yg sulung.. punya t/jwb pada adik2.. 🙂

  6. mmg comel skirt tue dan juga anak2 akak 🙂

  7. Umur berapa husna anaknya sahabat puanbee..?
    Sekita 5-6 tahun kah..hampir sebaya dengan anak saya pula

  8. comel!!!
    gegirl mmg la suka jadi princess =)

  9. mcm kenall jer itu kain… hoho

    tp, mmg cantik hasil tangan kakngah… nak try le menempah dgn beliau lepas ni 😉

  10. princes pinky memang cantiklah, padan dgn kainnnya.

  11. kakngah sejak2 ada dakepal,makin rajin jahit baju kembang2…. cheq kena ambik mood kakngah ni.. hihi,…

  12. cantik anak dara puanbee…

  13. Kain cantik, anak2 pun cantik juga bee..

  14. Comey… Comey… Kecik-kecik dah pandai bergaya… 😉

  15. Alahai…cantik cantik cantik…:D

  16. Husna + kakak = sama2 cantik
    semoga sentiasa menjadi anak yang solehah dan berjasa
    utk bee + suami..

    Jumpa nanti sis..

  17. Bee ada upload gambar depa poakai kain ni sebelum ni kan??saya pun perasan kain ni lawa..tempah kat blogger gak rupanya..

  18. memang cantik

Speak Your Mind

*