Cantik – cantik

Spread the love

Pergi mana-mana anak dara bertiga ni mesti jadi perhatian , tambah lagi pabila diorang di pakaikan skirt sedondon , semua ada skirt ni , tetapi tak sempat nak pakaikan dan ambil gambar , lupa …  Ini lah hasil rembatan dari kawan-kawan blogger , kain untuk skrit tu beli online , dan tempah pun secara online , sungguh kaum wanita kreatif.

laila

Laila memang suka pakaian cantik dan bewarna pink , macam princess katanya … 

husna

Husnaa .. comotnya … ini hari kelam kabut masa tak de air tu .. mandi sehari 2 kali jek macam tu la rupanya .. berminyak , merah padam sikit .. husna memang alergik cuaca panas dan sejuk.

shopping di econsave

Dalam ramai2 anak , rupa kakak lain dari adik-adik nya , perangai dia pun agak simple , tak suka bergaya , tak banyak songeh macam laila , asyik2 nak pink , tak pula banyak kerenah macam husna , asyik2 alergik …

 Sebenarnya nak cakap .. cantik kain yang ko jahit ni kakngah . Lain kali nak tempah lagi …. 😛

19 thoughts on “Cantik – cantik”

  1. anak2 dara memang selalu jadi perhatian kerana pakaian mereka.

    anak2 lelaki saya juga sering jadi perhatian dan tumpuan.bukannya kerana pakaian tapi kerana aksi bermain bersama2 yg tidak menghiraukan orang di sekeliling.

  2. Bee ada upload gambar depa poakai kain ni sebelum ni kan??saya pun perasan kain ni lawa..tempah kat blogger gak rupanya..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *